Υποβολή Μηχανογραφικών Δελτίων (Μ.Δ.) για τους υποψηφίους των επαναληπτικών πανελλαδικών εξετάσεων ΓΕΛ/ΕΠΑΛ

07/10/2021

Άκουσε το άρθρο

Oι διαδικασίες για την υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων (Μ.Δ.) για τους υποψηφίους των επαναληπτικών πανελλαδικών εξετάσεων ΓΕΛ/ΕΠΑΛ ξεκινούν από την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021 και λήγουν την Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021, ως τις 13.00 μμ., ανακοινώθηκε σήμερα από το υπουργείο Παιδείας.

Οι υποψήφιοι των επαναληπτικών πανελλαδικών εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ προκειμένου να υποβάλουν το μηχανογραφικό τους δελτίο για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, πρέπει:

Α. από την Πέμπτη 7-10-2021 ως και την Τρίτη 12-10-2021 να προσέλθουν στο Λύκειό τους και να δημιουργήσουν προσωπικό κωδικό ασφάλειας (password)

B. μέσα στην ίδια προθεσμία (από την Πέμπτη 7-10-2021 ως και την Τρίτη 12-10-2021) να υποβάλουν ηλεκτρονικά το μηχανογραφικό τους δελτίο στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://michanografiko.it.minedu.gov.gr.

Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το Μηχανογραφικό Δελτίο.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτε να διαβάσετε την σχετική εγκύκλιο ΕΔΩ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ