Σήμερα: Αναστολή λειτουργίας της Σχολής Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ

14/10/2021

Άκουσε το άρθρο

Την αναστολή λειτουργίας της στο κεντρικό κτήριο αποφάσισε η   Σχολή Θετικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, για σήμερα   Πέμπτη  .

Αιτία; Σύμφωνα με την  Κοσμητεία  της Σχολής «τις τελευταίες τρεις ημέρες παρεμπoδίζεται ο έλεγχος των πιστοποιητικών και βεβαιώσεων στην είσοδο του κεντρικού κτηρίου της ΣΘΕ με φραστική βία αλλά και με απειλές σωματικής βίας προς τους υγειονομικούς ελεγκτές από συγκεκριμένες ομάδες ατόμων που αυτοπροσδιορίζονται ως σχήματα φοιτητών».

 

Σχόλια (7)

ΔΕΠ ΑΠΘ
|

Η Κοσμητωρ της ΣΘΕ, αντι να αποφευγει τις ευθυνες με το κλεισιμο της σχολης για μια μερα (που δεν λυνει απολυτως κανενα προβλημα, αλλα αποτελει φθηνο και λαϊκιστικο πυροτεχνημα) να σταθει στο υψος των περιστασεων και να λυσει το προβλημα με το να καλεσει την αστυνομια.

εδώ η Υπουργός δεν παρεμβαίνει
|

δεν είναι παράνομο και καταχρηστικό το κλείσιμο της Σχολής. Ο Έλληνας φορολογούμενος πληρώνει για να είναι ανοικτό το Πανεπιστήμιο και να εφαρμόζονται οι νόμοι.
Ο πρύτανης άφαντος, ασχολείται με κάτι άλλο σημαντικότερο??
Παντού ουρές, αναμονές...και με βροχή.
Ήθελα να ήξερα αυτό το ξενόγλωσσο πρόγραμμα ιατρικής δουλεύει με αυτούς τους όρους. Έρχονται φοιτητές, πληρώνουν τόσα λεφτά και τους έχουν να περιμένουν με τις ώρες στην ουρά. Μάλλον αυτό είναι προνόμιο για τους ιθαγενείς!!
Ευχαριστούμε την διοίκηση του Πανεπιστημίου.

Πιτσιφλής
|

2m ≅ 2cm
Σωστό είναι, πού το βλέπετε το λάθος;
Και στις μάσκες αποδείχτηκε και στα παγουρίνο των 2ml...
Δεν πάμε καλά στα Μαθηματικά, δεν πάμε, το είπαν και οι Πρόεδροι σε άλλη στήλη, εδώ στο esos!

ΔΕΠ
|

Καλά θα κάνετε να αναρτήσετε τις ανακοινώσεις κοσμητείας και φοιτητών. Και οι δυο λένε αλήθειες, η κάθε μία με την οπτική της.

Επιτέλους οι πολυπληθείς σχολές πρέπει να πάρουν το θάρρος να δηλώσουν αυτό που το υπουργείο δεν θέλει να ακούσει: τα πρωτόκολλα είναι διάτρητα, το σύστημα δεν λειτουργεί.

Θύμιος
|

Δεν θα χαθεί καμμία ψήφος. Κανένας απ' όσου τα κάνουν ή τα αποδέχονται αυτά δεν πρόκειται να ψηφήσει ΝΔ, πιθανότατα ούτε καν ένα κόμμα που μπορεί να έρθει στην κυβέρνηση. Είναι η γνωστή αδράνεια του κράτους και των λειτουργών του, "έλα μωρέ, μην ασχοληθώ με αυτά". Έχει ενδιαφέρον να μάθουμε αν ειδοποιήθηκε η αστυνομία και αν η απάντηση για παρέμβαση ήταν αρνητική.

Μην ταράζετε τα νερά..
|

Θα χαθεί καμιά ψήφος!
Το αστυνομικό προσωπικό κάνει βιωματικά σεμινάρια παρακολουθώντας την κατάσταση;
Πρώτα νομοθετείτε και μετά δεν εφαρμόζετε τον ίδιο το νόμο σας…! sic.. Το βλέπουμε στην αξιολόγηση, στα μέτρα προστασίας (τα 2 μέτρα έγιναν 2 εκατοστά στην απόσταση μέσα στα αμφιθέατρα) και τώρα και στο ειδικό προσωπικό αστυνόμευσης!! Συνεχίστε όμως, φαίνεται ότι «πιάνει» στο «Ελλαντα»!

Πιτσιφλής
|

Φυσιολογικό φαινόμενο. Ανάλογα φαινόμενα συμβαίνουν και στις σχολικές μονάδες εδώ και δεκαετίες με την ανοχή της Πολιτείας.
Πολιτικά χάδια για λίγα ψηφαλάκια. Σακούλι το σακούλι....

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ