Placeholder

ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ

Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας υποδέχεται στους χώρους του το Πανεπιστήμιο Πειραιά

Δημοσίευση: 21/10/2021
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Υπεγράφη η σύμβαση εκμίσθωσης χώρων μεταξύ του Πανεπιστημίου Πειραιά και του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, όπου και θα πραγματοποιηθούν, φέτος, ξεκινώντας από τα μαθήματα του ΠΜΣ του Τμήματος Ναυτιλιακών Σπουδών

Η σύμβαση αυτή έρχεται ως επακόλουθο του από 19-09-2020 Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων, το οποίο, μεταξύ άλλων, προβλέπει την από κοινού αξιοποίηση των δυνατοτήτων των δυο φορέων. Συγκεκριμένα, έχει ως αντικείμενο την παροχή τεχνογνωσίας, κτιριακών υποδομών, εκπαίδευσης και εμπειρογνωμοσύνης σε ζητήματα που άπτονται της οικονομικής, εκπαιδευτικής και ψηφιακής ανάπτυξης των δύο φορέων, καθώς και της ευρύτερης περιοχής του Πειραιώς.

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιώς,   Άγγελος Κότιος, δήλωσε:

«Η σημερινή σύμβαση έχει πολύ μεγάλη σημασία για εμάς, διότι το Πανεπιστήμιο μας έχει μεγαλώσει πάρα πολύ και οι υφιστάμενες υποδομές -που διαθέτει εδώ και χρόνια- δεν επαρκούν. Είναι μια πολύ σημαντική συμβολή της Προέδρου, των Διευθυντών, του Διοικητικού Συμβουλίου και των στελεχών του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας που, συνεργαζόμενοι μαζί μας, μας παραχωρούν ιδανικές συνθήκες και υποδομές, προκειμένου να διεξάγουμε απρόσκοπτα το έργο μας.»

Η Πρόεδρος του Σ.Ε.Φ.,   Χριστίνα Τσιλιγκίρη, προέβη, με τη σειρά της, στην ακόλουθη δήλωση:

«Είναι μια πολύ σημαντική ημέρα, μετά από σχεδόν ένα χρόνο, όταν και υπεγράφη το μνημόνιο συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Πειραιά. Σήμερα, επισφραγίζεται αυτή η συνεργασία, με τη σύναψη αυτής της σύμβασης, όπου, πλέον, οι φοιτητές του ΠΜΣ του Τμήματος Ναυτιλιακών Σπουδών και ελπίζουμε στο μέλλον και των υπόλοιπων τμημάτων, θα φιλοξενούνται στο Στάδιο μας. Εξάλλου, ο σχεδιασμός, από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων μου, είναι ότι η εκπαίδευση και ο αθλητισμός πρέπει να πορεύονται μαζί».

Ο Κοσμήτορας της Σχολής Ναυτιλίας και Βιομηχανίας,   Άγγελος Παντουβάκης, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι «είναι εξαιρετικά χαρούμενος, επειδή το Πανεπιστήμιο Πειραιά ενσωματώνεται και ουσιαστικά ωσμώνεται μέσα στην πόλη του και επεκτείνει τους χώρους του μέσα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Τέλος, απέδωσε αυτήν την μεγάλη επιτυχία «στις άοκνες προσπάθειες των Πρυτανικών Αρχών, όσο και στη Διοίκηση του Σ.Ε.Φ.».

Σχόλια (1)

 
ΑΡΙΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ
23 Οκτ 2021 18:26

Συγχαρητήρια και στους δύο φορείς.
Υπάρχουν πολλά αναξιοποίητα ακίνητα φορέων του ευρύτερου δημοσίου, αλλά και των παλαιότερων πανεπιστημίων, τουλάχιστον του ΕΚΠΑ.

ΥΓ: Αξιο επισήμανσης ότι θετικές κινήσεις που προβάλλει το esos, όπως αυτή και μπράβο του, αφήνει αδιάφορους τους σχολιαστές. Πολλοί έλκονται από τη μιζέρια και κινητοποιούνται από την άρνηση.

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.