ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ

Συνάντηση του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης με την Πρέσβη της Ιταλίας

Δημοσίευση: 19/11/2021
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

 Τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης, Καθηγητή Γεώργιο Μ. Κοντάκη επισκέφτηκε την  Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021, η Πρέσβης της Ιταλίας στην Ελλάδα, κα Patrizia Falcinelli συνοδευόμενη τους κ.κ. Moioli Efrem, Στρατιωτικό Ακόλουθο της Πρεσβείας, Tutino Alessandro, 1o Γραμματέα της Πρεσβείας και Bartolozzi Paolo, Επίτιμο Υποπρόξενο Ιταλίας στην Κρήτη.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Αντιπρύτανης Έρευνας και Ανάπτυξης, Καθηγητής Μιχαήλ Παυλίδης, o Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων, Δια Βίου Μάθησης, Διεθνών Σχέσεων και Εξωστρέφειας, Καθηγητής Γεώργιος Κοσιώρης και ο Αντιπρύτανης Προγραμματισμού, Διοικητικών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας, Καθηγητής Δημήτριος Μυλωνάκης.

Αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσε η διερεύνηση νέων προοπτικών συνεργασίας  μεταξύ του Πανεπιστημίου Κρήτης και των ακαδημαϊκών Ιδρυμάτων της Ιταλίας, καθώς και η συνεργασία σε εκπαιδευτικούς και πολιτιστικούς τομείς, όπως ήδη γίνεται με την προώθηση εκμάθησης της ιταλικής γλώσσας, στα πλαίσια του διδακτικού προγράμματος του Πανεπιστημίου Κρήτης  που υποστηρίζεται από τις ιταλικές αρχές.

Στο τέλος της συνάντησης αντηλλάγησαν αναμνηστικά δώρα.

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.