Έγγραφο: Έρχονται κυρώσεις για τους "αντάρτες" της αξιολόγησης σχολείων

ΟΙ Διευθυντές Σχολείων να γνωστοποιήσουν εγγράφως τους λόγους μη τήρησης της παραπάνω εκ του νόμου οριζόμενης υποχρέωσης του Συλλόγου Διδασκόντων ή/και των ιδίων

17/12/2021

Ενημερώθηκε: 17/12/2021, 20:52

Άκουσε το άρθρο

Έγγραφο προς τις σχολικές μονάδες οι οποίες δεν υπέβαλαν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΙΕΠ

1) Την Ετήσια Έκθεση Εσωτερικής Αξιολόγησης εκπαιδευτικού έργου για το έτος 2020-2021 ή/ και

2) Τον  Συλλογικό Προγραμματισμό εκπαιδευτικού έργου για το έτος 2021-2022

απέστειλε ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Παιδείας Αλ. Κόπτσης, με το οποίο ζητά:

Α. Να   γνωστοποιήσουν  εγγράφως τους λόγους μη τήρησης της παραπάνω εκ του νόμου οριζόμενης υποχρέωσης του Συλλόγου Διδασκόντων ή/και των ιδίων , και,

Β. Να αποστείλουν   αντίγραφο των πρακτικών συνεδρίασης του Συλλόγου Διδασκόντων όσον αφορά στο ζήτημα της αξιολόγησης και του συλλογικού προγραμματισμού του εκπαιδευτικού έργου της σχολικής μονάδας, καθώς και κάθε άλλο αναγκαίο αποδεικτικό έγγραφο.

Γ. Η εν λόγω έγγραφη απάντηση και τα συνοδευτικά αυτής έγγραφα πρέπει να αποσταλούν από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης ηλεκτρονικά και ανά σχολική μονάδα στη Γενική Διεύθυνση Σπουδών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του ΥΠΑΙΘ (genikidiefsp@minedu.gov.gr), έως την Πέμπτη 23.12.2021.

Τέλος, οι Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης παρακαλούνται να αποστείλουν ηλεκτρονικά στη Γενική Διεύθυνση Εκπαιδευτικού Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του ΥΠΑΙΘ (gppe@minedu.gov.gr), όσον αφορά στις εν λόγω σχολικές μονάδες της περιοχής αρμοδιότητάς τους έως την Πέμπτη 23.12.2021, συγκεντρωτικό πίνακα με τους αριθμούς πρωτοκόλλου και τον ΑΔΑ των αποφάσεων, βάσει των οποίων ορίστηκαν οι Διευθυντές/Προϊστάμενοι ή Αναπληρωτές Διευθυντές /Προϊστάμενοι σε αυτές τις σχολικές μονάδες, καθώς και αντίγραφα των αποφάσεων αυτών. Ο πίνακας θα έχει τα ακόλουθα πεδία: Δ/νση Εκπ/κού, Ονομασία Σχολικής Μονάδας, Ονοματεπώνυμο Διευθυντή/Προϊσταμένου Σχολικής Μονάδας, Αριθμό πρωτοκόλλου απόφασης ορισμού, ΑΔΑ απόφασης ορισμού.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ

Σχόλια (49)

@ @προβληματισμένος 20 Δεκ 2021 10:47
|

Ναι αγαπητέ μου. Έχω πρόβλημα όταν μου κόβει κλήση για παρκάρισμα, κάποιος που και ο ίδιος έχει παρκάρει παράνομα..... ή που έχει παραβιάσει 100 φορές όλο τον ΚΟΚ. Ούτε βέβαια μπορεί να είναι αγενής.

@προβληματισμένος
|

Προς Προβληματισμένο και ομονοούντες, κάποιοι δεν υπάκουσαν σύμφωνα με το νόμο και όχι "σύμφωνα" με το νόμο. Ήξεραν πολύ καλά ότι παραβιάζουν το νόμο, όπως το ήξεραν και τα συνδικαλιστικά τους όργανα, των οποίων οι απόψεις κατέπεσαν στο δικαστήριο και στο Εφετείο. Λέω κάτι καινούριο; Προφανώς όχι, όλοι τα ξέρουμε αυτά, κάποιοι όμως ελπίζουν στην περίφημη ελληνική πραγματικότητα η οποία ήταν (ελπίζω) σε πολλές περιπτώσεις υπεράνω νόμων. Τώρα, το αν υπάρχουν άλλες δυσλειτουργίες στο υπουργείο, προφανώς υπάρχουν και στα σχολεία υπάρχουν και στα σπίτια υπάρχουν και παντού υπάρχουν. Το να χρησιμοποιούνται όμως ως αντίβαρο για την ατιμωρησία της άμεσης παραβίασης νόμου από κάποιους, με ξεπερνάει, είναι όπως όταν βρίσκεις κλήση στο αυτοκίνητο και παραπονιέσαι στην τροχαία γιατί ο μπροστινός δεν είχε κλήση και αυτός ή γιατί ο αστυνομικός ήταν αγενής.

16η αίσθηση ΔΕΝ φθάνει
|

Πλατάρος Γιάννης @17:20
Κι εγώ είχα ένα φίλο, που του έλεγε ο μάστορας να αλλάξει τα φρένα στο αυτοκίνητο.... μέχρι που δεν χρειάζεται πια.....

Προβληματισμένος
|

Συζητάμε για διώξεις και απειλές εναντίον διευθυντών σχολείων και εκπαιδευτικών, επειδή ακολουθώντας τις αποφάσεις των συλλογικών οργάνων δεν υπέβαλαν τα κείμενα της "συλλογικής αξιολόγησης" των σχολικών μονάδων "σύμφωνα" με το νόμο.
΄Όμως ξεχνάμε την ίδια στιγμή ότι αρκετές χιλιάδες μαθητές για τους οποίους υπάρχει αξιολόγηση από δημόσιους φορείς για παράλληλη στήριξη δεν έχουν την υποστήριξη που δικαιούνται πάλι σύμφωνα με νόμο. Εκεί δεν πρέπει να υπάρξουν οι αντίστοιχες διώξεις στους υπεύθυνους, που σίγουρα δεν είναι οι διευθυντές των σχολείων; Σε αυτή την περίπτωση οι διευθυντές και τα σχολεία δέχονται την μήνη των γονέων και το βάρος των προβλημάτων που προκύπτουν καθημερινά, με το υπουργείο και τις διευθύνσεις εκπαίδευσης να αποφεύγουν τις ευθύνες τους.
Κρίμα... η εκπαίδευση απαιτεί συνεργασίες, αποδοχή, υποστήριξη και όχι απειλές και καταστολή.

Πλατάρος Γιάννης
|

@ στα σχόλια του σχολίου.
Αν δεν το καταλάβατε, το έγγραφο Κοπτση, λέγεται επισήμως " κλήση για παροχή εγγράφων εξηγήσεων" Γενικά, η κλήση για παροχή εγγράφων εξηγήσεων είναι μια διαδικασία - προοιμιο έναρξης πειθαρχικης διαδικασίας. Εικάζω, ότι στο Υπουργείο μετά από την "λήψη εγγράφων εξηγήσεων" θα προβούν σε "αυστηρή σύσταση". Επί μη συμμορφωσεως σε καθορισμένη σύντομη ημερομηνία, θα έχουμε "κλήση σε απολογία"
Η παραπάνω διαδικασίες, είναι ό, τι πιο κλιμακωτό, ήπιο, ανθρώπινο, επιεικές.
Μία άλλη λογική αντίδραση θα συμπεριλαμβάνε" προκαταρκτικη εξέταση" Η φύση του παραπτωματος που έχει επιτελεστει δι εγγράφων, δεν προκρινει διερεύνηση για το αν έχει επιτελεστει το παράπτωμα, αφού είναι... δεδομένο, "υπογεγραμμενο". Συνεπώς η "παροχή εγγράφων εξηγήσεων" συνιστά οιονει "προκαταρκτικη εξεταση" και αναλόγως των έγγραφων εξηγήσεων θα διαταχθουν ΕΔΕ.
Το είδος των πειθαρχικών παραπτωμάτων είναι το ίδιο για όλους και όπως έχω ξαναγράψει, προσφέρεται για φασον πανομοιοτυπες διαδικασιες και - σχεδόν- φασον πορίσματα.
Το μείζον είναι η αξιοπρέπεια.... Η αξιοπρέπεια επί ενηλίκων και όταν έχουν εξαντληθεί όλα τα μέτρα προειδοποίησης (παρατάσεις, εγκύκλιοι κτλ) επιβάλλει ΑΠΟΔΟΧΉ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗΣ.
Για τους ειδικούς της πειθαρχικης δικονομιας, σημειώνω, ότι ΟΡΙΣΤΙΚΉ ΠΟΙΝΉ, δεν μπορεί να αρθεί με νόμο, ως προς τις μελλοντικές συνέπειες, αν έχει ένα βάρος και πάνω (δεν είμαι ευχερος,, πάντως δεν είναι η ποινή του μήνα.) Επιστροφή προστίμου καταβληθεντος, δεν μπορεί να γίνει. Άρση συνεπειών οκταετους αποκλεισμού, γίνεται εύκολα.
Ως προς το ποπ Κορν, επειδή πρόκειται για ριμέικ, ξέρουμε το σενάριο. Όμως υπάρχουν νέοι σκηνοθέτες και ηθοποιοί και ίσως έχουμε σεναριακή ανατροπή. Δηλαδή, το διαχρονικό σενάριο προβλέπει αποπομπή του υπουργού. Σεναριακή ανατροπή, θα ήταν να διατηρηθεί ο υπουργός έως... τέλους!
Ποντάρω (μια σακούλα ποπ Κορν, σε σεναριακή ανατροπή όπως είχε γίνει λ. χ. στην "6η αισθηση" με τον Μπρούς Γουίλις πριν 20 χρόνια...

ΓΙΩΡΓΟΣ
|

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ- ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ!
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ!
ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ!

@Πλατάρος Γιάννης
|

Αν διάβασε Πλατάρε “δεν υπέβαλαν, αν και είχαν εκ του νόμου υποχρέωση” τίποτα για τα φασόν.!!!! Που να δεις τι θα γίνει στην επόμενη σύνταξη των φασών. Είπες τίποτα??
Διαβάζω από τη Βικιπαίδεια Η χαιρεκακία ερμηνεύεται ως χαρά που νιώθει ένας άνθρωπος με την ατυχία που παθαίνει κάποιος λόγω των εσφαλμένων του ενεργειών ή παραλείψεων. Οι έρευνες που έχουν διεξαγάγει οι επιστήμονες διαφόρων πανεπιστημίων ειδικότερα αυτών των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής διαπίστωσαν ότι τρία είναι τα κίνητρα πίσω από την χαιρεκακία: η επιθετικότητα, ο ανταγωνισμός και το δίκιο. Επίσης μια σάρωση του εγκεφάλου έδειξε ότι η χαιρεκακία οφείλεται και σε ζήλια. Βρες που ανήκεις εσύ γιατί δίκαιο σίγουρα δεν έχεις. !!!

Ερτ
|

Έρχονται με συνοπτικές καρατόμηση για τις θέσεις του διευθυντή, αποκλεισμός από νέες κρίσεις και χιλιαρικάκι+ περικοπή σε όσους δεν ψήφισαν κατά της μη εφαρμογής του νόμου. Τα υπόλοιπα περί εκλογών είναι αστειότητες. Αν δεν γίνουν αυτά, έρχονται μηνύσεις για παράβαση καθήκοντος......Επομένως, το ποπ κορν θα είναι ΓΙΓΑΣ.

replay
|

Πλατάρε, χρήσιμε...........του συστήματος, άσε τις προειδοποιήσεις και τις έμμεσες απειλές. Είσαι γνωστός άλλωστε. Ναι όντως υπάρχει η πιθανότητα να τιμωρηθούν κάποιοι, γιατί όσο βλέπουν στην κυβέρνηση ότι το τρένο της εξουσίας σιγά σιγά τους προσπερνά θα γίνονται όλο και πιο αυταρχικοί και εκδικητικοί. Εσύ επιχαίρεις; Μπράβο σου. Αλλά όλα αυτά....και εσένα μαζί....θα σας θυμόμαστε και θα γελάμε σε 2 χρονάκια από τώρα. Όλες οι ποινές και οι αποκλεισμοί θα αναιρεθούν από επόμενη κυβέρνηση....χώνεψε το καλά.

Ποπ κορν
|

Φυλάξτε το. Θα το χρειαστείτε στις εκλογές.

Συνήθως κρατάνε 7 χρόνια....
|

...και είμαστε στον τρίτο. Υπομονή.

Πάμε και για φασόν πειθαρχικές διώξεις;; Ένας διευθυντής
|

Αγαπητέ κ. Πλατάρο
Απορώ πραγματικά με το σημερινό σας μήνυμα. Από αυτό προκύπτει ότι μάλλον χαίρεστε για την εξέλιξη. Σαν να λέτε, Μπράβο μου, είδατε σας τα έλεγα!!!
Διάβαζα συνεχώς τα σχόλια σας τόσο καιρό και, ως πρώην στέλεχος, πράγματι είχατε μια διαφορετική άποψη για τα όσα συνέβησαν. Δεν θα σταθώ σ’ αυτά, επειδή έχουν γραφτεί και σχολιαστεί πολλάκις.
Δεν απαντάτε όμως με το σημείωμά σας στην ουσία του εγγράφου, που είναι οι πειθαρχικές διώξεις που προαναγγέλλει.
Για παράδειγμα, τι σημαίνουν για σας όσα αναφέρονται στο έγγραφο: «παρακαλούνται οι Διευθυντές ή Προϊστάμενοι των προαναφερομένων σχολικών μονάδων, διά της οικείας Διεύθυνσης Εκπαίδευσης, να μας γνωρίσουν εγγράφως τους λόγους μη τήρησης της παραπάνω εκ του νόμου οριζόμενης υποχρέωσης του Συλλόγου Διδασκόντων ή/και των ιδίων, αποστέλλοντας ταυτόχρονα αντίγραφο των πρακτικών συνεδρίασης του Συλλόγου Διδασκόντων όσον αφορά στο ζήτημα της αξιολόγησης και του συλλογικού προγραμματισμού του εκπαιδευτικού έργου της σχολικής μονάδας, καθώς και κάθε άλλο αναγκαίο αποδεικτικό έγγραφο. Η εν λόγω έγγραφη απάντηση και τα συνοδευτικά αυτής έγγραφα πρέπει να αποσταλούν από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης ηλεκτρονικά και ανά σχολική
μονάδα στη Γενική Διεύθυνση Σπουδών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του ΥΠΑΙΘ , έως την Πέμπτη 23.12.2021.»
Ερωτήματα:
• Εάν κατά το ΥΠΑΙΘ οι διευθυντές σχολείων υπέπεσαν σε πειθαρχικό παράπτωμα, τότε πρέπει να εκκινήσει πειθαρχική διαδικασία. Όσοι έχουμε αναλάβει ΕΔΕ, γνωρίζουμε πολύ καλά τα στάδιά της, την εξέλιξη αυτής και το τι γίνεται μετά.
• Εσείς ως έμπειρο στέλεχος, δεν βλέπετε το πραξικόπημα που έρχεται; Θα έχουμε όπως φαίνεται και …φασόν πειθαρχικές διώξεις!!!
• Φυσικός προϊστάμενος κάθε εκπαιδευτικού είναι πρώτα από όλους ο Διευθυντής Εκπαίδευσης. Αυτός θα πρέπει και σε υπόνοια ακόμη παραπτώματος, να δώσει την εντολή σε φυσικό πρόσωπο π.χ. διευθυντή σχολείου ή και ο ίδιος να διερευνήσει την υπόθεση.
• Από πότε παρακάμπτονται όλα αυτά και απευθείας οι δήθεν «κατηγορούμενοι» διευθυντές σχολείων ή εκπαιδευτικοί «απολογούνται» απευθείας στη Γενική Διεύθυνση Σπουδών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του ΥΠΑΙΘ; Το κάλεσμα του εγγράφου μοιάζει σαν να πάμε στο τελευταίο στάδιο της πειθαρχικής διαδικασίας, δηλαδή την κλήση του υπαλλήλου σε απολογία!!!
Έλεος πια, για όλα θα κάνουμε ότι δεν βλέπουμε;

Γ. Ν. Γ.
|

Κάτι τέτοια κάνετε εκεί στην κυβέρνηση γι αυτό η Κεραμεως κλείνει τους δρόμους για να επισκεφτεί το Λαύριο. Φοβάται τους εκπαιδευτικούς μήπως;;;;; Μάλλον...

ΔΑΣΚΑΛΟΣ
|

Συνάδελφοι καλό είναι να διαβάζετε πρώτα τις ενημερώσεις που στέλνει η δοε στα σχολεία και οι διευθυντές να τις προωθούν στον σύλλογο διδασκόντων. Η απειλή δεν αφορά τα ενιαία κείμενα... Πάνω από 3.762 σχολεία ανάρτησαν τα ενιαία κείμενα της ΔΟΕ... Υπολογίστε πόσοι εκπαιδευτικοί είναι...Η λέξη
"αντάρτες "θυμίζει εμφύλιο πόλεμο και είναι θλιβερό να τρωγόμαστε μεταξύ μας...

Ξ. Ν.
|

Αναφέρονται σε κάτι τοπικούς συλλόγους... Που απ την αρχή τους λέγαμε ότι θα αναγκαστούν στο τέλος, όπως τώρα, ή να ταχθουν με τα κείμενα της ΔΟΕ ή να κάνουν αξιολόγηση. Αυτοί ήταν εξαρχής οι 2 δρόμοι...

Γ. Κ. Δ.
|

Η επιβολή κυρώσεων δεν αναφέρεται στα κείμενα της ΔΟΕ. Μην τρελαίνεστε. Καλυπτομαστε απ τη ΔΟΕ. Αναφέρεται σε κάτι συλλόγους...

Πάνος Γεωργίου
|

Αυτό που μαζεύτηκαν εδώ όλοι οι τηρητές της νομιμότητας και επιχαίρουν για την επικείμενη απόδοση ευθυνών σε όσους δεν έπραξαν τα δέοντα για την αξιολόγηση, με ξεπερνά. Αν και εφόσον υπάρχει υπηρεσιακό παράπτωμα οποιουδήποτε επιπέδου, θα γίνουν τα προβλεπόμενα, όπως σε κάθε ευνομούμενη πολιτεία. Αλλά εσείς θα κάθεστε με ποπ κορν να το απολαμβάνετε και να λέτε "Σας τα έλεγα εγώ..."; Ε αυτό ξεπερνά κάθε λογική προσέγγιση. Αυτοαναγορεύεστε σε θεματοφύλακες της νομιμότητας, την οποία επιμελώς και επιλεκτικά επιλέγετε να αγνοείτε σε ένα σωρό άλλες περιπτώσεις υπηρεσιακής ανομίας ή δυσλειτουργίας. Και χαίρεστε με την απόδοση ευθυνών στους άλλους; Ωραία αντίδραση. Αύριο να το πείτε και στους μαθητές σας. Παραδειγματική τιμωρία για σωφρονισμό των υπόλοιπων. Η ζούγκλα είναι δίπλα μας... και κάποιοι κάνουν σαν ύαινες που αλυχτούν. Ουδείς "νήποινος", κύριοι, και οι φταίχτες ας υποστούν τις συνέπειες των πράξεών τους, αλλά το να μιλάτε για ποπ κορν... είναι κατάπτυστο!

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
|

Η ΑΠΕΙΛΗ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΑΡΤΗΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΔΟΕ. ΩΣΤΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΝΑ ΥΠΟΚΥΠΤΟΥΜΕ ΣΤΟ "ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ".

Λ.Λ.
|

Η ιστορία γράφεται από τους " άτακτους". Να μην το ξεχνάμε αυτό.

Dario Moutso
|

@Στράτος 17 Δεκ 2021 17:08

Ο χρόνος είναι ελάχιστος.

Αξιολογητής
|

Μεγάλες κυρώσεις για όσους δηλώνουν πως είναι το ίδιο σε ΜΕΘ και εκτός ΜΕΘ.

Επίκεινται απολύσεις...

Αθανάσιος Καρανικόλας
|

Ότι του φανεί του Λωλοστεφανη. Για να γίνει περικοπή μισθού ή οτιδήποτε άλλο πρέπει να συνεδριάσει το πειθαρχικό συμβούλιο και μετά να βγει απόφαση. Χώρια που αν κάποιος καταφύγει στα δικαστήρια μάλλον θα δικαιωθεί. Διευκρινίζω ότι δεν υπάρχει σχολείο που να μην ανέβασε τα όσα ζήτησε το Υπουργείο. Το αν τα κείμενα ήταν φασον δεν δικαιολογεί καμία δίωξη. Τέλος κάποιοι να σκεφτούν λίγο ότι φασον είναι όχι μόνο τα κείμενα της ΔΟΕ, αλλά και η αξιολόγηση όλη.

KONSTANTINOS
|

Διότι δεν συνεμορφώθην προς τας υποδείξεις”
Αχρείαστοι “τσαμπουκάδες” του Υπ. Παιδείας σε μια συγκυρία με εντελώς διαφορετικά προτάγματα

@ Πλατάρο
|

Τελικά κ. Πλατάρο όσοι υπέβαλλαν φασόν κείμενα, διώκονται με βάση το έγγραφο του υπουργείου ή όχι?

Γιώργος Π.
|

Επιτέλους!! Καιρός ήταν!! Φτάνει το υπουργείο να μην κάνει πίσω.

@Πλατάρος Γιάννης
|

Αν αποφασίσουν να κάνουν κάτι!!!!, όπως λες και εσύ, για να επιβληθεί μια ποινή πρέπει να γίνει ΕΔΕ, απολογία σε τριμελή επιτροπή κ.ο.κ. έφεση και γενικά θα πάρει καιρό. Δεν είναι αναπληρωτές για να υπάρχουν συνοπτικές αποφάσεις χωρίς απολογία.
Θα προλάβουν ή θα τους προλάβουν οι εκλογές??? Γιατί, για να ξαναβγούν το βλέπω πολύ χλωμό….

ΥΕΝΕΔ
|

ΕΡΤ θυμήσου τι σου είχα πει ότι γελάει καλύτερα ο τελευταίος

@Ερτ
|

Ε εντάξει.... ας κλάψει και κανένας άλλος, γιατί μέχρι σήμερα, μόνο την κλάψα αυτών που βιάζονται να γίνουν στελέχη ακούμε. Τί μέρα είναι σήμερα είπαμε?

Ποπ κορν και σπόρια να πάρω
|

@Πλατάρος Γιάννης
Τα ποπ κορν, έχουν και σκληρά καλαμπόκια πολλές φορές. Καλό είναι λοιπόν να προσέχουν οι μεγαλύτεροι, μη σπάσουν άδικα κανένα δοντάκι.
Και την κα. Κεραμέως την είχαν προειδοποιήσει 100.000 εκπαιδευτικοί, όταν έκαναν νόμιμα απεργία(πριν τα δικαστήρια). Αλλά εκείνη δεν άκουσε-είδε-κατάλαβε τίποτα. Για τη δική της "ποινή", έχετε καμιά πρόβλεψη?

Πιτσιφλής
|

@ Πλατάρος Γιάννης
Απαράδεκτος, δεν βοηθάς στην ενότητα του κλάδου. Είναι βέβαιο ότι η ΔΟΕ και η ΟΛΜΕ θα στηρίξουν όλους τους διευθυντές, αλλά είναι ολοφάνερο ότι αυτό δεν αρκεί, δεν είναι λύση. Να αγωνιστούμε όλοι για μια σύνθεση, για ένα συλλογικό «εμείς». Και εσύ ποτέ δεν το κάνεις.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ