Εμβολιασμός παιδιών 5- 11 ετών: Στις 3 Ιανουαρίου η παράδοση των εμβολίων

27/12/2021

Άκουσε το άρθρο

Είχαμε σήμερα την επιβεβαίωση από την Pfizer για τις παραδόσεις των παιδιατρικών εμβολίων στις 3 Ιανουαρίου   και ανοίξαμε πριν από λίγη ώρα περισσότερα από 120.000 ραντεβού για την ηλικιακή ομάδα 5- 11 εντός για τον μήνα Ιανουάριο.

Την ανακοίνωση αυτή έκανε ο Γ.Γ. Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, στη σημερινή τακτική ενημέρωση του υπουργείου Υγείας.

Δημοσιογράφος: Ωραία. Μπορώ να συνεχίσω αν μου επιτρέπετε; Μας είπατε, κύριε Γενικέ, ότι έχετε παραλάβει τις δόσεις της Pfizer, τις δόσεις των εμβολίων για τις ηλικιακές ομάδες, για τα παιδιά 5 έως 11.

Επειδή ακούμε πολλές απόψεις και παράπονα ότι μπαίνουν στην πλατφόρμα και δεν βρίσκουν ραντεβού οι γονείς για να εμβολιάσουν τα παιδιά, προφανώς επειδή δεν υπήρχαν τα εμβόλια. Σωστά; Πότε θα ξεκινήσει, πότε θα ανοίξει η πλατφόρμα αυτή για τις ομάδες 5 έως 11 ετών.

Μ. Θεμιστοκλέους: Η πλατφόρμα για τις ηλικίες 5 έως 11 ετών έχει ανοίξει. Έχουν κλειστεί περισσότερα από 40.000 ραντεβού και έχουν ήδη εμβολιαστεί περισσότερες από 15.000 άτομα.

Μόλις τώρα σας είπα, στην ενημέρωση, ότι σήμερα δεν έχουμε παραλάβει. Έχουμε την επιβεβαίωση της παραγγελίας, της παράδοσης, και στις 3/1 θα έχουμε την παράδοση των εμβολίων.

Και άρα, με βάση αυτό, έχουμε ανοίξει από σήμερα. Δηλαδή οι γονείς μπορούν να κλείνουν ραντεβού, περισσότερα από 120.000 ραντεβού εντός του Ιανουαρίου για τον εμβολιασμό των παιδιών ηλικίας 5 με 11.

Σχόλια (1)

Τρέχω παιδιά να προλάβω!
|

Η «όμικρον» επικρατεί πλέον με συμπτώματα κρυολογήματος και στους ενήλικες (εκτός ίσως από εκείνους 70+ με υποκείμενα νοσήματα) και οι Έλληνες γονείς δεν βρίσκουν ραντεβού για τα υγιέστατα 5χρονα τους να εμβολιαστούν.. Πλήρης Ακρωτηριασμός κριτικής σκέψης επιτευχθεί..

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ