Επιτροπή για τη σύνταξη ενός συστήματος διαχείρισης και ελέγχου προγραμμάτων Κ.Δ.Β.Μ.

31/12/2021

Ενημερώθηκε: 31/12/2021, 10:50

Άκουσε το άρθρο

Επιτροπή για τη σύνταξη  συστήματος διαχείρισης και ελέγχου προγραμμάτων Κ.Δ.Β.Μ., συγκροτήθηκε στο υπουργείο Παιδείας.

Έργο της Επιτροπής , είναι ο προσδιορισμός των όρων ενός Ενιαίου Συστήματος Διαχείρισης, Αξιολόγησης, Παρακολούθησης και Ελέγχου, με βάση τους οποίους θα υλοποιούνται τα προγράμματα των Κ.Δ.Β.Μ. του Κεφαλαίου Θ του ν. 4763 (Α’ 254) χρηματοδοτούμενα από εθνικούς ή ενωσιακούς πόρους στο πλαίσιο επιχειρησιακών προγραμμάτων.

Η Επιτροπή θα παραδώσει έκθεση αποτελεσμάτων και προτάσεις για την υλοποίηση διαδικασιών έως τις 15 Φεβρουαρίου 202

Για την υποστήριξη του έργου της Ομάδας δύναται να καλούνται ανά περίπτωση και ανεξάρτητοι εμπειρογνώμονες από το Δημόσιο ή τον Ιδιωτικό τομέα, καθώς και εκπρόσωποι θεσμικών φορέων και κοινωνικών εταίρων.

Η Επιτροπής αποτελείται  από τα ακόλουθα μέλη ανά φορέα εκπροσώπησης:

1. Δημήτρης Τρουλάκης, Προϊστάμενος της Ειδικής Υπηρεσίας Συντονισμού και Παρακολούθησης Δράσεων του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου (ΕΥΣΕΚΤ), ως Συντονιστής.

2. Όλγα Καφετζοπούλου, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, ως Μέλος.

3. Δήμητρα Χαλκιά, Προϊσταμένη του Τμήματος Σχεδιασμού Πολιτικών Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης της Διεύθυνσης Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, ως Μέλος.

4. Ελευθερία Κοσόγλου, Προϊσταμένη του Τμήματος Αδειοδότησης Ιδιωτικών Φορέων Επαγγελματικής Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης της Διεύθυνσης Εποπτείας Φορέων Επαγγελματικής Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, ως Μέλος.

5. Πηνελόπη Αγγελοπούλου, Προϊσταμένη της Επιτελικής Δομής ΕΣΠΑ του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, ως Μέλος.

6. Ουρανία Οικονόμου, Προϊσταμένη της Επιτελικής Δομής ΕΣΠΑ-Τομέα Απασχόλησης και Κοινωνικής Οικονομίας (ΑπΚΟ) του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, ως Μέλος.

7. Καλλιόπη Στεφανάκη, εκπρόσωπος της Ειδικής Υπηρεσίας Συντονισμού Δράσεων ΕΚΤ (ΕΥΣΕΚΤ), ως Μέλος.

8. Κοσμάς Σπυρόπουλος, εκπρόσωπος της Ειδικής Υπηρεσίας Συντονισμού Δράσεων ΕΚΤ (ΕΥΣΕΚΤ), ως Μέλος

9. Φίλιππος Ζέρβας, εκπρόσωπο της Ειδικής Υπηρεσίας Συντονισμού Δράσεων ΕΚΤ (ΕΥΣΕΚΤ), ως Μέλος.

10. Νεκταρία Καρεγλά, Προϊσταμένη της Μονάδας Β.1.4 Τομέα Εργασίας της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση, ως Μέλος.

11. Φλωρεντία Καραβατά, Προϊσταμένη της Μονάδας Β.2.3 Τομέα Εκπαίδευσης της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχεί- ρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανάπτυξη Ανθρώ- πινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση, ως Μέλος.

12. Ιωάννα Λυτρίβη, Διευθύνουσα Σύμβουλος του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.), ως Mέλος.

13. Αθανασία Θεοδωρίδου, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη, Γενική Διεύθυνση Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του Ο.Α.Ε.Δ., ως Μέλος.

Σχόλια (1)

Θύμιος
|

Το σωστό δεν θα ήταν "ο προσδιορισμός των όρων ενός Ενιαίου Συστήματος Διαχείρισης, Αξιολόγησης, Παρακολούθησης και Ελέγχου, με βάση τους οποίους θα υλοποιούνται τα προγράμματα των ΚΔΒΜ" να είχε γίνει ΠΡΙΝ δημιουργηθούν τα ΚΔΒΜ;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ