ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ-ΚΞΓ

Κανονικά- (δια ζώσης και με το ισχύον πρωτόκολλο) ανοίγουν σήμερα πολλά Φροντιστήρια για τους μαθητές της Γ'Λυκείου

Οι ανεμβολίαστοι μαθητές/τριες προσκομίζουν βεβαίωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) που διενεργείται δύο (2) φορές την εβδομάδα
Δημοσίευση: 03/01/2022
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Κανονικά με το ίδιο πρωτόκολλο που λειτουργούσαν και πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, ανοίγουν σήμερα  Δευτέρα 3 Ιανουαρίου πολλά Φροντιστήρια για τους μαθητές της Γ'Λυκείου.

Σύμφωνα με τη  νέα  Κοινή Υπουργική Απόφαση τα Φροντιστήρια μέχρι και τις 17 Ιανουαρίου  τα μαθήματα θα γίνονται διά ζώσης   σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας και πρόληψης που ορίζονται στην υπό στοιχεία Δ1α/ΓΠ.οικ.55254/9.9.2021 κοινή υπουργική απόφαση, όπως εκάστοτε ισχύει.

Για τη συμμετοχή στο μάθημα, οι μαθητές/τριες, υποψήφιοι/ες και οι εκπαιδευτικοί των φροντιστηρίων/κέντρων ξένων γλωσσών που δεν προσκομίζουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης εντός του τελευταίου τριμήνου, επιδεικνύουν στον υπεύθυνο του Φροντιστηρίου, οι μεν μαθητές/τριες και υποψήφιοι/ες βεβαίωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) που διενεργείται δύο (2) φορές την εβδομάδα, οι δε εκπαιδευτικοί βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου (rapid test ή PCR) που διενεργείται δύο (2) φορές την εβδομάδα με δαπάνη τους.

Για το λοιπό προσωπικό των Φροντιστηρίων  που δεν προσκομίζουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης εντός του τελευταίου τριμήνου εφαρμόζεται αντιστοίχως ό,τι κάθε φορά ισχύει στον ιδιωτικό τομέα.

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ