Ο Κυβ. Εκπρόσωπος για τις απειλές κατά του Πρύτανη του ΑΠΘ

08/01/2022

Άκουσε το άρθρο

"Ένας χώρος εντός του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου που βρισκόταν επί δεκαετίες υπό κατάληψη, αποδόθηκε στην ακαδημαϊκή κοινότητα και θα αξιοποιηθεί προς όφελος των φοιτητών"  σχολίασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γ. Οικονόμου ,  τις απειλές κατά του Πρύτανη του ΑΠΘ Ν. Παπαϊωάννου ,και τόνισε:

  •  Το γεγονός αυτό οδήγησε τους γνωστούς τραμπούκους να απειλούν τη ζωή του Πρύτανη του ΑΠΘ, Νίκου Παπαϊωάννου και να φαντασιώνονται ότι θα συνεχίσουν το έργο τους, όπως είχαν συνηθίσει.
  • Είναι μακριά νυχτωμένοι. Η Ελλάδα αλλάζει και στα ελληνικά πανεπιστήμια η νομιμότητα και η ακαδημαϊκή τάξη είναι πια αδιαπραγμάτευτες.
  • Όποιος δεν το αποδεχτεί και συνεχίζει να μηρυκάζει αθλιότητες, θα αντιμετωπίσει τις συνέπειες του νόμου.
  • Φυσικά, η καταδίκη τέτοιων φασιστικών συμπεριφορών είναι αυτονόητη και θα πρέπει όλα τα πολιτικά κόμματα να πάψουν να κρύβονται και να πάρουν καθαρή θέση.

Σχόλια (3)

Αχιλλέας
|

Δεν έπρεπε να εκτεθεί στα μέσα ενημέρωσης με δηλώσεις γιατί βλέπετε τι ακολουθεί. Ας βρουν ποιοι απειλούν και ας ακολουθήσουν τα νόμιμα. Μερικοί είχαν κάνει μόνιμη κατάληψη και δεν τους άγγιζε κανεις.

ΔΕΠ
|

Συγνωμη αλλά αυτά είναι κι άλλες ανέξοδες δηλώσεις. Δεν επηρρεάζουν απολύτως κανέναν. Ποιός προστατεύει τον πρύτανη και τον κάθε πρύτανη αν οι τραμπούκοι αποφασίσουν να τον επισκευτούν;
1) του δώσατε αστυνομική φύλαξη 24/7;
2) κινήσατε τις διαδικασίες / βρήκατε ποιοί είναι αυτοί που απειλούν για να τους πάτε στη Δικαιοσύνη;
Οι απαντήσεις είναι "όχι" και "όχι". Είμαι σίγουρη ότι ο κ. πρύτανης νιώθει πολύ πιο ασφαλής τώρα μετά τις δηλώσεις, ε; Ναι, μηρυκάζουν οι τραμπούκοι αλλά δεν πρέπει να μηρυκάζει και το κράτος αλλιώς δεν πάμε πουθενά.

ΥΓ: Αυτά που συμβαίνουν είναι και η απάντηση σε όλους που αναρωτιούνται γιατί δεν αντιδρούν οι διοικήσεις, οι καθηγητές, οι γραμματείς, οι φοιτητές κάθε φορά που τραμπούκοι τρομοκρατούν ή και χειρότερα μέσα στα ΑΕΙ: γιατί "ξέρουν που μένεις" και ούτε ο μισθός ούτε οι δηλώσεις στον τύπο σε προστατεύουν στην πράξη.

Δυστυχώς!
|

Δυστυχώς ! Η νομιμότητα ενοχλεί .

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ