ΣΙΣ: Τα μαθήματα στα ιδιωτικά σχολεία ξεκίνησαν χωρίς προβλήματα

10/01/2022

Ενημερώθηκε: 10/01/2022, 11:03

Άκουσε το άρθρο

Παρά τις δυσκολίες που έχει φέρει η έξαρση της πανδημίας, τα μαθήματα στα ιδιωτικά σχολεία ξεκίνησαν χωρίς προβλήματα. Τα σχολεία μας προετοιμάστηκαν όλες τις προηγούμενες ημέρες για να αντιμετωπίσουν τα κενά και τις οργανωτικές προκλήσεις. Με την καλή συνεργασία μαθητών, οικογενειών, εκπαιδευτικών και διοικητικών εργαζόμενων, όποια μικρά προβλήματα υπήρξαν με ελλείψεις self-test αντιμετωπίστηκαν από τα αποθέματα των σχολείων.

Το αποτέλεσμα είναι τα παιδιά μας να είναι στον φυσικό τους χώρο, την τάξη, με ασφάλεια και αυστηρή τήρηση των πρωτοκόλλων. Η δια ζώσης εκπαιδευτική διαδικασία συνεχίζεται κανονικά, ενώ τα παιδιά που αναγκαστικά λείπουν λόγω της Πανδημίας, υποστηρίζονται από το σύστημα τηλεκπαίδευσης κάθε σχολείου.

Ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Σχολείων εύχεται καλή αρχή σε όλους και να είναι η τελευταία δύσκολη αρχή μαθημάτων.

Σύνδεσμος Ιδιωτικών Σχολείων

Σχόλια (1)

Δυνατότητα επιλογής
|

Να δίνει το κράτος voucher για να στέλνουν, όσοι γονείς θέλουν, τα παιδιά τους στα ιδιωτικά σχολεία. Να μην είναι υποχρεωμένοι να τα στέλνουν στο δημόσιο όπου υπάγονται, με τα προβλήματα που αυτό έχει κάθε χρόνο (πχ απεργίες, καταλήψεις, βία κι εγκληματικότητα, κενά εκπαιδευτικών που όλο αυξάνονται αντί να μειώνονται παρά τις προσλήψεις, έλεγχος του εκπαιδευτικού έργου, κτλ).

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ