ΣΥΡΙΖΑ: Η επίθεση στην ΑΣΟΕΕ στρώνει το έδαφος στην κυβέρνηση για περαιτέρω αντιδραστικές αποφάσεις
Δημοσίευση: 11/01/2022

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS
"Η επίθεση κουκουλοφόρων τραμπούκων στην ΑΣΟΕΕ εναντίον καθηγητή και φοιτητών καταδικάζεται αυτονόητα από κάθε δημοκρατικό και προοδευτικό πολίτη", τονίζει σε ανακοινωθέν ο ΣΥΡΙΖΑ και υπογραμμίζει τα εξής:.
- Η ντροπιαστική αυτή ενέργεια έχει ως στόχο τον ίδιο τον χώρο του πανεπιστημίου και την ελεύθερη διακίνηση ιδεών που αυτονόητα θα πρέπει να γίνεται σεβαστή από όλους. Οι κουκουλοφόροι τραμπούκοι δυσφημούν για ακόμη μία φορά το φοιτητικό κίνημα, με το οποίο όχι μόνο δεν έχουν καμία σχέση, αλλά και βρίσκονται σε ευθεία ιδεολογική, πολιτική και ηθική αντιπαράθεση.
- Ακόμα η επίθεση στην ΑΣΟΕΕ στρώνει το έδαφος στην κυβέρνηση για περαιτέρω αντιδραστικές αποφάσεις που αφορούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
- Καλούμε κάθε δημοκρατική πολιτική δύναμη στην απερίφραστη καταδίκη του περιστατικού.
Σχολιάστε το άρθρο
Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.
Δημοφιλή Άρθρα
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΦΟΙΤΗΤΕΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΜΑΘΗΤΕΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΛΕΓΙΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ
ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ
- Διοικητικοί Υπάλληλοι κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά κατά του υπουργείου Παιδείας
- Ο αριθμός των εισακτέων στις Στρατιωτικές Σχολές
- Διαδικτυακή ενημερωτική συνάντηση για τις Πανελλαδικές Εξετάσει
- Σύμβουλοι Εκπαίδευσης: "Έρχονται" νέες παραιτήσεις από τα Συμβούλια Επιλογής
- Live :Πανεπιστήμιο και Διαφάνεια - Μνημόνια Συνεργασίας Α.Ε.Ι. & Ε.Α.Δ.
- Τελετή ονοματοδοσίας του Συνεδριακού Κέντρου του ΠΑΔΑ
- Το 3ο Διεθνές Συνέδριο για την Ελληνική Διασπορά διοργανώνεται στο Ντάργουιν της Αυστραλίας
- Υφ. Παιδείας:Όπου το επιτρέπει ο νόμος η άδεια δίδεται στους εκπαιδευτικούς
- Πρωθυπουργός: Τα ΑΕΙ να νοικιάζουν δωμάτια σε φοιτητές με χαμηλό ενοίκιο
- Α. Κόπτσης για σχολική βία: Το 90% οφείλεται σε γονεϊκά πρότυπα
Σχόλια (6)
Για την ταμπακιέρα ούτε λόγος. Και μετά λέτε ότι στηρίζετε το δημόσιο πανεπιστήμιο. Στέλνετε τα παιδιά σας σε ακριβά ιδιωτικά στην Ελλάδα και το εξωτερικό και θέλετε στην Ελλάδα να κυριαρχεί αυτό το χάλι.
Μετά αναρωτιόμαστε; Ορίστε!!!
Μετά απορούν γιατί έχουν μείνει κολλημένοι στα ποσοστά τους και γιατί ο κόσμος τους γυρίζει την πλάτη παρόλη τη λαίλαπα της κυβέρνησης.
Επικροτώ την αντιδραστική απόφαση της κυβέρνησης που αφορά στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Την περιμένω, μάλιστα, πώς και πώς! Επιτέλους να μπει τάξη στο μπάχαλο και στη βία σε Πανεπιστήμια και σχολεία. Με μπουνιές, με κλοτσιές και απειλές δεν πάει μπροστά ο τόπος. Αστυνομία και κάμερες (σαν αυτές που βάζουμε όλοι στα σπιτάκια μας για να προστατευτούμε από τους εισβολείς).
ναι σύντροφοι...οι "αντιδραστικοί" είναι αυτοί που θέλουν να μπορούμε να φοιτούμε και να εργαζόμαστε με ασφάλεια. "Αντιδραστικοί" δεν είναι αυτοί που προσπαθούν να το αποτρέψουν με νύχια και με δόντια, και να συνεχίζουν να αλωνίζουν οι τραμπούκοι...
Διαβάστε το 1984, είναι ωραίο βιβλίο, λέει κάτι εκεί για τη διαστροφή του νοήματος των λέξεων...
Καταδικάζω!
Ας πιούμε τώρα μια ρακή...
Βρε παιδιά, πώς δεν το 'χαμε σκεφτεί τόσο καιρό; Μια καταδίκη!...
Πώς κολλάει το μυαλό μερικές φορές!...
Ας πιούμε άλλη μία!