ΦΟΙΤΗΤΕΣ

Σε ποια Πανεπιστήμια αναστέλλεται σήμερα και αύριο η εκπαιδευτική λειτουργία

Συνεχής Ενημέρωση
Δημοσίευση: 24/01/2022
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

1. ΕΜΠ

Αναστέλλεται η εκπαιδευτική λειτουργία του ΕΜΠ για 24 και 25 Ιανουαρίου 2022, λόγω αναμενόμενων ακραίων καιρικών συνθηκών.

Οι Σχολές θα ανακοινώσουν τις τροποποιήσεις στο πρόγραμμα των εξετάσεων.

2. ΕΚΠΑ

Λόγω της έντασης των καιρικών συνθηκών, η εκπαιδευτική διαδικασία όλων των Σχολών και των Τμημάτων του ΕΚΠΑ αναστέλλεται για το διήμερο της Δευτέρας και Τρίτης 24 & 25 Ιανουαρίου 2022.

Οι ορισμένες εκπαιδευτικές διαδικασίες αυτές τις ημέρες θα επαναπρογραμματιστούν και θα ανακοινωθούν εγκαίρως με μέριμνα των Τμημάτων.

3. Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, που προβλέπεται να επικρατήσουν τα επόμενα εικοσιτετράωρα και κατόπιν συστάσεων του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, ανακοινώνεται ότι  δεν θα πραγματοποιηθούν  οι λειτουργίες του Πανεπιστημίου με φυσική παρουσία σε όλες τις πανεπιστημιουπόλεις τη Δευτέρα 24 και την Τρίτη 25-01-2022. 

Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την Τετάρτη 26-01-2022, εφόσον τα έντονα καιρικά φαινόμενα επιμένουν. 

4. Πανεπιστήμιο Πειραιώς

Αναστέλλεται η εκπαιδευτική λειτουργία του Πανεπιστημίου Πειραιώς στις 24 και 25 Ιανουαρίου 2022, λόγω αναμενόμενων ακραίων καιρικών συνθηκών.

5. Πανεπιστήμιο Κρήτης

Αναστέλλεται η εκπαιδευτική διαδικασία (αναβάλλονται οι εξετάσεις) στο Πανεπιστήμιο Κρήτης για τη Δευτέρα 24 και Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022 λόγω των προβλεπόμενων δυσμενών καιρικών συνθηκών σε συνάρτηση με τα προβλήματα που δημιουργούνται στην εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων για την αποφυγή της διασποράς του Covid - 19.

Οι διοικητικές υπηρεσίες του Πανεπιστημίου θα λειτουργήσουν κανονικά.

6. ΕΛΜΕΠΑ

Σας ενημερώνουμε ότι, βάσει απόφασης του Πρυτανικού Συμβουλίου, τη Δευτέρα 24/1/2022, οι εξετάσεις στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο αναβάλλονται λόγω της εντεινόμενης κακοκαιρίας και των χιονοπτώσεων στην Κρήτη.

Θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για την Τρίτη 25/1/2022 έως αύριο το απόγευμα.

Νέα σημερινή ανακοίνωση

Σας ενημερώνουμε ότι, βάσει απόφασης του Πρυτανικού Συμβουλίου, αναβάλλονται οι εξετάσεις στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο την Τρίτη 25/1/2022 λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας και των χιονοπτώσεων στην Κρήτη.

Θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για την Τετάρτη 26/1/2022 έως αύριο το απόγευμα.

7. Πολυτεχνείο Κρήτης

 Ενημερώνουμε την Πολυτεχνική Κοινότητα και κάθε ενδιαφερόμενο ότι η Πρυτανεία του Ιδρύματος λαμβάνοντας υπόψη: την πρόγνωση της ΕΜΥ για ακραία καιρικά φαινόμενα τα επόμενα 24ωρα τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας προς πολίτες για αποφυγή μετακινήσεων τον αυξημένο κίνδυνο για τα μέλη του Ιδρύματος λόγω παγετού και χαμηλών θερμοκρασιών την απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων με την οποία όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων θα παραμείνουν κλειστές στις 24 και 25 Ιανουαρίου 2022 αποφασίζει ότι το Ίδρυμα θα λειτουργήσει με ειδικές περιοριστικές συνθήκες για τις επόμενες δύο ημέρες, δηλαδή Δευτέρα 24 και Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022, για την ασφάλεια των μελών του.

Όσον αφορά στην τρέχουσα εξεταστική περίοδο, το πρόγραμμα εξετάσεων των δύο αυτών ημερών, δηλαδή Δευτέρα 24.01.2022 και Τρίτη 25.01.2022, μεταφέρεται αυτούσιο, χωρίς αλλαγές σε ημέρες, ώρες ή αίθουσες, στην αρχή της κενής εβδομάδας μεταξύ των δύο εξαμήνων, δηλαδή Δευτέρα 14.02.2022 και Τρίτη 15.02.2022.

Όσον αφορά στις υπηρεσίες του Ιδρύματος, αυτές θα παραμείνουν ανοιχτές, αλλά θα λειτουργήσουν με το ελάχιστο δυνατό προσωπικό μόνο για τις άμεσες και επείγουσες ανάγκες. Το υπόλοιπο προσωπικό θα εργαστεί από το σπίτι (εξ αποστάσεως).

Η επιλογή του προσωπικού που απαιτείται να εργαστεί με φυσική παρουσία και των εργασιών που θα κριθούν απαραίτητες θα γίνει με ευθύνη των Προϊσταμένων των Διευθύνσεων και ενημέρωση της Πρυτανείας.

Η Πρυτανεία του Ιδρύματος

8. Ανωτάτη Εκκλησιαστική Ακαδημία Αθηνών

Την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου και Τρίτη 25 Ιανουαρίου η Σχολή θα παραμείνει κλειστή λόγω των καιρικών συνθηκών.

Οι εξετάσεις των δύο ημερών αναβάλλονται για τις 21 και 22 Φεβρουαρίου αντίστοιχα. Για την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου θα αναρτηθεί ανακοίνωση.

9. ΑΣΚΤ

Λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών, οι προγραμματισμένες γιασήμερα, Δευτέρα  24 Ιανουαρίου 2022 και αύριο,Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022 εξετάσεις και των δυοτμημάτων της  Σχολής Καλών Τεχνών (ΤΕΤ και ΤΘΙΣΤΕ) αναστέλλονται και η νέα ημερομηνία διεξαγωγής τους θα οριστεί εκ νέου.

10.Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών τα μαθήματα στα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, από σήμερα Δευτέρα 24/01/22 και ώρα 13.00 έως και την Τρίτη 25/01/22 αναβάλλονται δια φυσικής παρουσίας. Παρακαλούνται οι διδάσκοντες να εξετάσουν την τεχνική δυνατότητα να προσφέρουν ορισμένα από αυτά εξ αποστάσεως αφού ενημερωθούν οι φοιτητές - φοιτήτριες εγκαίρως. Η αναπλήρωση των μαθημάτων που αναβάλλονται θα γίνει τις επόμενες ημέρες .

Αναβολή Προγραμματισμένων Ορκωμοσιών

Λόγω των δυσχερών καιρικών συνθηκών αναβάλλονται οι προγραμματισμένες Ορκωμοσίες του Πανεπιστημίου στις 25 και 26 Ιανουαρίου 2022 των Τμημάτων Οικονομικής Επιστήμης, Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών και Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας.

Οι νέες ημερομηνίες διεξαγωγής των ανωτέρω Ορκωμοσιών θα ανακοινωθούν σύντομα.     

11.Γεωπονικό (ΓΠΑ)

Αναστέλλονται  για σήμερα Δευτέρα και αύριο Τρίτη οι εκπαιδευτικές λειτουργίες στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθήνων, με απόφαση των Πρυτανικών Αρχών, λόγω της κακοκαιρίες.

Για την Τετάρτη  θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασης, μας ενημέρωσε ο Πρύτανης  του Ιδρύματος Σπύρος Κιντζιος.

12. ΑΣΠΑΙΤΕ

Αναστέλλεται  η λειτουργία  της ΑΣΠΑΙΤΕ, στο Μαρούσι,  σήμερα και αύριο, λόγω της κακοκαιρίας, ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Διοικούσας Γ. Χατζαράκης.

Τα τμήματα θα ανακοινώσουν τις τροποποιήσεις στο πρόγραμμα των εξετάσεων 

13. Πάντειο Πανεπιστήμιο

Οι διά ζώσης διδακτικές-ακαδημαϊκές και διοικητικές διαδικασίες του Πανεπιστημίου αναστέλλονται από σήμερα Δευτέρα 24.1.2022, ώρα 11.00, έως Τετάρτη 26.1.2022, πρωί ώρα 07.00.

Εάν οι καιρικές συνθήκες παραμείνουν επικίνδυνες, θα υπάρξει νέα ανακοίνωση.

Σχόλια (5)

 
@Σέργιος
24 Ιαν 2022 14:10

Λησμονείτε αγαπητέ ότι 'Ελλάδα είναι μόνον Αθήνα'...

 
Αρετή
24 Ιαν 2022 11:48

Στο τμήμα Μηχανικών Η/Υ του Παν. Πατρών δεν υπάρχει θέρμανση όχι μόνο στα αμφιθέατρα αλλά πουθενά στο κτίριο. Τι κάνουν οι υπεύθυνοι ο πρόεδρος , ο πρύτανης....

 
Είσαι η "Ελπίδα μας" ...
24 Ιαν 2022 11:10

κατά το άσμα Ροκ του Βασίλη Παπακωσταντίνου, με τίτλο "Εν δυο κάτω":
Ένα δυο εν δυο κάτω έχουμ’ αρχηγό βαρβάτο
Σπρώξε μας και παρακάτω μέχρι που να βρούμε πάτο
...
Είσαι η φροντίδα μας, κοφτερή λεπίδα μας
Είσαι η "Ελπίδα μας", .... μας

 
Τάσος Παπαδόπουλος
24 Ιαν 2022 10:52

Στην Πάτρα με θερμοκρασία -2 τα αμφιθέατρα του Πανεπιστημίου όπου διεξάγονται οι εξετάσεις θυμίζουν Βόρειο Πόλο παντελής απουσία θέρμανσης. Με παγωμένο μυαλό και σώμα τι να γράψεις

 
Σεργιος
23 Ιαν 2022 23:20

Και στην Θεσσαλονικη Θρακη επρεπε να κλεισουν με -6 και -5 που εχει το πρωϊ και ανοιχτα παραθυρα!

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ