ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ

Γυμναστής γλίστρησε στο παγωμένο προαύλιο του σχολείου και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο

Δημοσίευση: 24/01/2022
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Εκπαιδευτικός της Φυσικής Αγωγής προσερχόμενη στο σχολείο που υπηρετεί (11ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου) προκειμένου να παρέχει σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση στους μαθητές   από τη σχολική της μονάδα,  γλίστρησε στο παγωμένο προαύλιο του σχολείου με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με κάκωση μαλακών μορίων και να της χορηγηθούν και τρεις ημέρες αναρρωτικής άδειας.

Αυτό αναφέρει  ανακοίνωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αμαρουσίου.

Σχόλια (12)

 
Ανήσυχος εκπαιδευτικός
26 Ιαν 2022 14:05

@Aσεπίτης
Λυπάμαι για το απύθμενο θράσος σας να απευθύνετε παραινέσεις με χυδαίες φρασεολογίες που αναρωτιέμαι γιατί το επιτρέπουν οι αρμόδιοι της σελίδας να δημοσιοποιούνται!
Λυπάμαι που αδυνατείτε να αντιληφθείτε τον τιτάνιο καθημερινό αγώνα που δίνουμε αυτή την εποχή στα σχολεία, για να περισώσουμε ό,τι μπορούμε!
Λυπάμαι που αντιδράτε με την αβανταδόρικη λογική όλων των ελληναράδων που καυχώνται για την περιούσια αφεντιά τους και ρίχνουν όλες τις ευθύνες στους άλλους!
Λυπάμαι που εργάζομαι νυχθημερόν αυτή τη στιγμή, για να κρατήσω ανοιχτό το σχολείο μου και να βγάλω αυριανούς πολίτες που θα συναναστρέφονται με άτομα σαν την αφεντιά σας και θα εισπράττουν την οδυνηρή διάψευση κάθε αρχής που πήραν από το σχολείο.
Αθλιότητα, αποφορά, υπανάπτυξη...

 
ένας απλός εκπαιδευτικός
26 Ιαν 2022 10:06

Όταν για μήνες βρισκόμασταν σε περιορισμό μετακινήσεων λόγω κορωνοϊού, δεν θα χανόταν ο κόσμος αν προβλεπόταν προληπτικά εξ αρχής αργία για την 24η Ιανουαρίου. Οι σοφοί προβλέπουν.

 
ασεπίτης
25 Ιαν 2022 23:49

@Ανήσυχος εκπαιδευτικός
επανέρχομαι γιατί θα τρελαθούμε με αυτά που διαβάζουμε...αν είχε εξοπλιστεί από το υπουργείο ΟΛΗ η εκπαιδευτική κοινότητα με τον απαραίτητο εξοπλισμό πιστεύεις ότι θα έκαναν τηλεκπαίδευση ΟΛΟΙ αυτοί που σκούζουν και είναι στα κάγκελα; πες αλήθεια!!!
Επίσης, στην περίπτωση αυτή δεν υπήρχε το ενδεχόμενο της διακοπής ρεύματος στο σπίτι του εκπαιδευτικού όπως αναφέρεις; Τέλος, να ρωτήσω το εξής απλό: 3 μέρες άδεια του έδωσαν και φαντάζομαι με παρακάλια για να σηκωθεί ως θέμα!!!!
Δουλέψτε βρε και αφήστε που σας φταίνε όλοι....και της στραβής της φταίει που είναι στραβή!!!!

 
φοβερή είδηση
25 Ιαν 2022 21:47

γλίστρησε ο γυμναστής!! απορώ γιατί δεν το είπε το CNN;

 
Πιτσιφλής
25 Ιαν 2022 12:25

Και επειδή έγιναν κι άλλα ταυτοχρόνως τούτες τις μέρες:
Μπάρμπα Γιάννη Μακρυγιάννη
πάρε μαύρο γιαταγάνι πάρε κι άλλα παλικάρια πάρε και τα πυρπολικά
κι έλα στη ζωή μας πίσω
το στραβό να κάμεις ίσο.
Άφησέ τον Θεέ μου μια φορά
μόνον μία!...

 
Γιάννης
25 Ιαν 2022 00:05

Μετά την κατάληψη η αργία του χιονιού! Έτσι για αλλαγή!

 
Με 20 πόντους χιόνι και 3 μποφόρ
24 Ιαν 2022 23:33

@Χτυπάει ταβάνι
Για το "παγωμένο προαύλιο του σχολείου" που έπεσε και χτύπησε, ποιός φταίει? Η ίδια η γυμνάστρια μήπως? Για το σημερινό μπάχαλο σε όλο το λεκανοπέδιο, ποιός φταίει? Οι διευθυντές των σχολείων που δεν βγήκαν από το βράδυ με τις αλατιέρες και τα φτυάρια? Για τις διακοπές της ΔΕΗ που άφησαν στον πάγο ολόκληρες περιοχές, μήπως φταίει η ΟΛΜΕ?

 
Ανήσυχος εκπαιδευτικός
24 Ιαν 2022 23:31

@ ασεπίτης24 Ιαν 2022 20:50
Αγαπητέ, όταν γράφω κάτι συγκεκριμένο και σαφές, δεν δικαιούσαι να παριστάνεις ότι δεν κατάλαβες, ώστε να λες αυτές τις αγοραίες εξυπνάδες. Μάθε πρώτα να διαβάζεις κι αφού βεβαιωθείς ότι κατάλαβες, προχώρα στο σχόλιό σου. Άλλως εκτίθεσαι.
Παρόλα αυτά θα δοκιμάσω να σου κάνω πιο κατανοητή την άποψή μου με πιο λιανά ελληνικά, ώστε να ελπίζω σε καλύτερη τύχη!
Είπα λοιπόν ότι ο τραυματισμός του συναδέλφου δεν εκθέτει καμία ΟΛΜΕ που ζήτησε να παρέχεται η τηλεκπαίδευση από τα σχολεία - τι πιο φυσικό άλλωστε; - αλλά το υπουργείο που δε φρόντισε να εφοδιάσει κάθε εκπαιδευτικό και μαθητή με τον απαιτούμενο εξοπλισμό, ώστε το μάθημα να γίνεται από το σπίτι και να μην απαιτείται καμία μετακίνηση. Είναι τόσο απλό, ώστε και το ίδιο το υπουργείο μοιάζει να το κατάλαβε με τα πολλά κι ανακοίνωσε προ ημερών - αλλά με καθυστέρηση δύο ετών - την παροχή μικρής οικονομικής βοήθειας για αγορά εξοπλισμού από τους εκπαιδευτικούς, πράγμα ωστόσο που παραπέμπει στο μέλλον και προφανώς θα συμβεί κατόπιν εορτής!
Αναρωτιέμαι επίσης αν πέρασε καν από το μυαλό σου η πιθανότητα να μετακινήθηκε ο συγκεκριμένος ή οποιοσδήποτε άλλος εκπαιδευτικός αναγκαστικά από το σπίτι του στο σχολείο - ανεξαρτήτως της προτροπής της ΟΛΜΕ - επειδή απλούστατα δεν είχε στο σπίτι του τον αναγκαίο εξοπλισμό ή γιατί είχε κάποια βλάβη ή διακοπή ρεύματος και σύνδεσης ή γιατί είχε στο σπίτι κι άλλα μέλη (σύζυγο, παιδιά) που ε΄πρεπε να κάνουν τηλεκπαίδευση! Σ' αυτήν τουλάχιστον την περίπτωση αποδέχεσαι ότι υπεύθυνο είναι το υπουργείο ή μήπως έχεις την άποψη ότι ένας τέτοιος εκπαιδευτικός είναι υποχρεωμένος να σπεύσει να αγοράσει εξ ιδίων και άλλους υπολογιστές για το σπίτι του, προκειμένου να μη μετακινηθεί προς το σχολείο και να του συμβεί ατύχημα;

 
ασεπίτης
24 Ιαν 2022 20:50

@Ανήσυχος εκπαιδευτικός
άρα τι προτείνεις;
1. από το σπίτι με δικό μας εξοπλισμό; (που είναι αγορασμένος από εμάς;)
2. από το σπίτι με εξοπλισμό που θα μας διαθέσει το υπουργείο;
3. από το σχολείο αλλά ΜΟΝΟ αν δεν κινδυνεύει η σωματική μας ακεραιότητα (λόγω παγετού, λόγω έλλειψης θέρμανσης, λόγω καταληψιών που δεν θα μας αφήσουν να μπούμε στα ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ;)
4. καφενείο και πρέφα

Γκανιάν το 4!!!!

 
Γεωργοδασκαλος
24 Ιαν 2022 20:31

Κι εμένα προχθές που ανέβηκα στη σκάλα για να δω το μοντέλο του προτζεκτορα λόγω της απογραφής στο κτηματολόγιο ΤΠΕ (τρομάρα τους) μου έπεσε το κινητό έσπασε και παπαλα 300€. Δε βγήκε κανένας σύλλογος να με στηρίξει και να κάνει ανακοίνωση συμπαράστασης. Τι είδηση κι αυτή.

 
Ανήσυχος εκπαιδευτικός
24 Ιαν 2022 18:38

@Χτυπάει ταβάνι
Αυτή είναι η μισή αλήθεια, αγαπητέ, δηλαδή ένα καμουφλαρισμένο ψέμα κι ας μη θέλεις να το παραδεχθείς. Γιατί η προτροπή να γίνει τηλεκπαίδευση από το σχολείο αποτυπώνει την τεράστια ευθύνη του υπουργείου να εξαναγκάζει εντελώς παράνομα και εκτός δημοκρατικής λογικής τους εκπαιδευτικούς να θέτουν τον προσωπικό τους εξοπλισμό στην υπηρεσία του κράτους! Συνεπώς εκεί πρέπει να αποδοθούν οι ευθύνες κι ας σταματήσουν επιτέλους οι υποκριτικές κραυγές!

 
Χτυπάει ταβάνι
24 Ιαν 2022 17:36

Που είναι τώρα όλοι αυτοί οι εξυπνάκηδες,που μέχρι χθες έκαναν αντίσταση κατά του Μητσοτάκη και της Κεραμεως εις βάρος παιδιών και συναδέλφων;Και για τον τραυματισμό η Κεραμέως φταίει;Όχι σε όλα λες και είμαστε έφηβοι τσαντισμενοι.Με τέτοια βλακωδη αντιπολίτευση,τον βλέπω να βγαίνει για άλλες δύο τετραετίες ακόμα.

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.