Ανακοινώσεις Πανεπιστημίων για αναστολή λειτουργίας αύριο Τετάρτη

Συνεχής Ενημέρωση
Δημοσίευση: 25/01/2022

1. ΕΚΠΑ

Λόγω της έντασης των καιρικών συνθηκών, η εκπαιδευτική διαδικασία όλων των Σχολών και των Τμημάτων του ΕΚΠΑ αναστέλλεται για  αύριο 26 Ιανουαρίου 2022.

2. ΕΜΠ

Παρατείνεται η αναστολή της εκπαιδευτικής λειτουργίας του ΕΜΠ για 26 και 27 Ιανουαρίου 2022, λόγω των αντίξοων καιρικών συνθηκών και των σοβαρών προβλημάτων που έχουν προκληθεί.

Σε ό,τι αφορά στη διοικητική λειτουργία, πέραν της γενικής αργίας που ανακοινώθηκε για αύριο Τετάρτη (26/1), την Πέμπτη (27/1) οι εργαζόμενοι δεν θα προσέλθουν στους χώρους εργασίας τους, παρά μόνο το προσωπικό ασφαλείας και οι υπηρεσιακές ανάγκες θα καλυφθούν – κατά το δυνατόν κι αν δεν προκύψει διαφορετική κεντρική απόφαση – με τηλεργασία, σε συνεννόηση με τους προϊσταμένους των υπηρεσιών.

3. Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Δεδομένων των καιρικών συνθηκών και της δυσχέρειας στις μετακινήσεις, τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά μαθήματα της Τετάρτης 26/1/2022 θα διεξαχθούν με τη χρήση μέσων εξ αποστάσεως.

Παρακαλούνται οι διδάσκοντες να ενημερώσουν εγκαίρως εντός της ημέρας τους φοιτητές/ριες.

4. Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Αναστέλλονται  για σήμερα Δευτέρα και αύριο Τρίτη οι εκπαιδευτικές λειτουργίες στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθήνων, με απόφαση των Πρυτανικών Αρχών, λόγω της κακοκαιρίες.

5. Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Στο πλαίσιο των αποφάσεων του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, καθώς  υφίστανται σοβαρά προβλήματα στις μετακινήσεις  λόγω της χιονόπτωσης, τα οποία θα επιδεινωθούν λόγω του παγετού που προβλέπεται να ακολουθήσει κατά τις βραδινές ώρες, ανακοινώνεται  ότι, την Τετάρτη 26-01-2022, δεν θα πραγματοποιηθούν  οι λειτουργίες του Πανεπιστημίου με φυσική παρουσία σε όλες τις πανεπιστημιουπόλεις.6. Πανεπιστήμιο Κρήτης

Η γενική αργία σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα παρατείνεται και την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022, σύμφωνα με ανακοίνωση της Πολιτείας.

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης θα λειτουργήσει κανονικά την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022. Σε διαφορετική περίπτωση τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας θα ενημερωθούν εγκαίρως με νέα ανακοίνωση.

9. ΑΣΚΤ

Λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών, οι προγραμματισμένες για την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022 εξετάσεις  αναστέλλονται .

10. ΕΛΜΕΠΑ

Σας ενημερώνουμε ότι αναστέλλεται η λειτουργία του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου και για αύριο, Τετάρτη 26/1/2022, λόγω παράτασης της γενικής αργίας στην Περιφέρεια Κρήτης εξαιτίας της κακοκαιρίας, σύμφωνα με τη σημερινή ενημέρωση του υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, κ. Χρήστου Στυλιανίδη.

Το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο θα λειτουργήσει κανονικά την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022. Σε διαφορετική περίπτωση και μόνο, τα μέλη της κοινότητας θα ενημερωθούν εγκαίρως με νέα ανακοίνωση.

11.Πάντειο Πανεπιστήμιο

Αναστέλλονται οι δια ζώσσης ακαδημαϊκές και διοικητικές λειτουργίες του  Υ Πανεπιστημίου λόγω καιρικών συνθηκών την Τετάρτη 26.1.2022.

Πανεπιστήμιο Πειραιώς

Αναστέλλεται η εκπαιδευτική λειτουργία του Πανεπιστημίου Πειραιώς στις 26 Ιανουαρίου 2022, λόγω των καιρικών συνθηκών και των προβλημάτων στις μετακινήσεις.