ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ

Πίνακας υποψηφίων με ελλιπή δικαιολογητικά για εισαγωγή στις σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων

Δημοσίευση: 25/02/2022
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Η αρμόδια Επιτροπή Παραλαβής και Ελέγχου Δικαιολογητικών ανακοινώνει ότι εκδόθηκε Πίνακας υποψηφίων με ελλιπή δικαιολογητικά του διαγωνισμού για την εισαγωγή ιδιωτών στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων, το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023, με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Ο εν λόγω Πίνακας έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (www.hcg.gr), στο πεδίο «Ανακοινώσεις», «Κατάταξη ιδιωτών σε ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ μέσω Πανελλαδικών», στην ιστοσελίδα καταχώρισης των αιτήσεων (http://sxolesls.hcg.gr) καθώς και στο κτήριο του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., στην Ακτή Βασιλειάδη, Πύλες Ε1-Ε2, προκειμένου να ενημερωθούν οι υποψήφιοι/ες για το ποιες ακριβώς ελλείψεις/σφάλματα διαπιστώθηκαν στην Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωσή τους για το διαγωνισμό ή/και στα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Επισημαίνεται ότι έκαστος/η υποψήφιος/α εμφανίζεται στον προαναφερόμενο Πίνακα με βάση τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό που του /της έχει αποδοθεί από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων καθώς και τον αριθμό πρωτοκόλλου της Αίτησης-Υπεύθυνης Δήλωσής του/της (και όχι με το ονοματεπώνυμό του/της το οποίο και δεν θα εμφανίζεται).

Οι υποψήφιοι/ες που περιλαμβάνονται στον εν λόγω Πίνακα καλούνται να υποβάλουν τα ελλιπή δικαιολογητικά, αποκλειστικά μέσω της ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ Εφαρμογής του διαγωνισμού ΧΩΡΙΣ να αποστέλλεται ταχυδρομικά οποιοδήποτε έγγραφο.

Η προθεσμία για ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ υποβολή συμπληρωματικών δικαιολογητικών στην Εφαρμογή του διαγωνισμού από υποψηφίου/ες που περιλαμβάνονται στον παραπάνω Πίνακα ορίζεται από 26/02/2022 ημέρα Σάββατο, μέχρι και την 03/03/2022 ημέρα Πέμπτη. Πριν την έναρξη ή μετά την παρέλευση της εν λόγω προθεσμίας, ουδέν συμπληρωματικό δικαιολογητικό θα δύναται να μεταφορτωθεί στην εφαρμογή του Διαγωνισμού.

Σχόλια (1)

 
Κώστας
27 Φεβ 2022 19:31

Λόγω των γεγονότων και της ακρίβειας στην βενζίνη όπου θα φέρει σε δύσκολη θέση την μετακίνηση των υποψηφίων για τις ψυχοτεχνικες εξετάσεις σε συνδυασμό με αύξηση τιμών των ξενοδοχείων και της διαβίωσης τους εκτός του τόπου κατοικίας τους μήπως θα ήταν ευφυκτο να ξεκινήσουν οι εξετάσεις τόσο του λιμενικού όσο και των στρατιωτικών σχολών από Απρίλιο και μετά;

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.