Το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Ε.Μ.Π.

01/03/2022

Ενημερώθηκε: 04/03/2022, 18:27

Άκουσε το άρθρο

Το Ε.Μ.Π. ίδρυσε το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. – Ε.Μ.Π. με όραμα να καλύψει εκπαιδευτικές ανάγκες που δεν μπορούν να περιληφθούν στα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά του προγράμματα, αλλά και να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ζήτηση για επιμόρφωση και διά βίου μάθηση μεγάλης μερίδας της κοινωνίας.

Για την υλοποίηση του οράματος αυτού, το Ε.Μ.Π. στηρίζεται στην επιστημονική και ερευνητική του κοινότητα, μέλη ΔΕΠ και ΕΔΙΠ, στους ερευνητές του, αλλά και στους επιστήμονες και στελέχη επιχειρήσεων με εμπειρία και επαγγελματικό κύρος, ώστε να προσφέρει στους εκπαιδευόμενους υψηλής ποιότητας εκπαίδευση.

Το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Ε.Μ.Π. απευθύνεται τόσο σε επιστήμονες που ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και τις δεξιότητές τους σε τεχνολογικά θέματα, όσο και στο ευρύ κοινό που θέλει να ενημερωθεί για σύγχρονα επιστημονικά θέματα και νέες τεχνολογίες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ