ΤΡ/ΖΑ ΘΕΜΑΤΩΝ

Τράπεζα Θεμάτων: Παράταση υποβολής αιτήσεων εγγραφής σε ανοικτό μητρώο σύστασης Επιστημονικής Ομάδας Επιλογής Θεμάτων» και Ειδικών Επιστημονικών Ομάδων»

Δημοσίευση: 08/03/2022
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Παράταση έως και την Παρασκευή 11  Μαρτίου έδωσε το ΙΕΠ στους εκπαιδευτικούς για να υποβάλουν  αίτηση εγγραφής στο  ανοικτό μητρώο σύστασης Επιστημονικής Ομάδας Επιλογής Θεμάτων» και Ειδικών Επιστημονικών Ομάδων» του Ι.Ε.Π. για την υπ’ αρ. πρωτ. 1840/25-02-2022 (ΑΔΑ: 99ΥΜΟΞΛΔ-ΥΜ2) Ενεργοποίηση Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την υποστήριξη της Πράξης Τράπεζα Θεμάτων Διαβαθμισμένης Δυσκολίας για την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση (Γενικό Λύκειο-ΕΠΑΛ)» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5070818.

Η απόφαση παράταση λήφθηκε για τη διευκόλυνση των αιτούντων λόγω και των ενδιάμεσων αργιών

Επισημαίνεται: Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά στη διαδικτυακή πύλη https://www.iep.edu.gr/services/mitroo/login.php έως και την Παρασκευή 11-03-2022 και ώρα 15:00.

Σχόλια (2)

 
πολίτης
09 Μαρ 2022 14:03

Αναρωτιέμαι για το πώς διασφαλίζεται ότι κάποια θέματα δεν είναι αντιγραφή/μετάφραση ασκήσεων από βιβλία/σημειώσεις (του εσωτερικού ή του εξωτερικού) που υπόκεινται σε δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας (copyright) (Εννοείται είτε κατά λέξη αντιγραφή είτε απλή προσαρμογή)

 
Παπαδοπούλου Ιωάννα
09 Μαρ 2022 00:36

Η τράπεζα θεμάτων είναι πρόχειρη και βιαστική δουλειά, ακόμα και με θέματα εκτός ύλης. Παράδειγμα, το 15897 της Φυσικής Προσανατολισμού Β, το οποίο απαιτεί υπολογισμό δυναμικού με την αρχή της επαλληλίας, κάτι που αναφέρεται στην ενότητα 5-5 η οποία είναι εκτός ύλης. Αναρωτιέμαι τι θα γίνει αν τεθεί ένα τέτοιο θέμα στις εξετάσεις, αφού σύμφωνα με τις οδηγίες του υπουργείου και το παράδειγμα 5-4 και η άσκηση 55, όπου εμφανίζεται αυτή η αρχή, είναι εκτός ύλης. Ακόμα και στη Φυσική Γενικής Παιδείας αντίστοιχα προβλήματα (25, 28) αλλά και λυμένα παραδείγματα είναι εκτός ύλης.

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.