Τράπεζα Θεμάτων: Παράταση υποβολής αιτήσεων εγγραφής σε ανοικτό μητρώο σύστασης Επιστημονικής Ομάδας Επιλογής Θεμάτων» και Ειδικών Επιστημονικών Ομάδων»

08/03/2022

Ενημερώθηκε: 08/03/2022, 20:18

Άκουσε το άρθρο

Παράταση έως και την Παρασκευή 11  Μαρτίου έδωσε το ΙΕΠ στους εκπαιδευτικούς για να υποβάλουν  αίτηση εγγραφής στο  ανοικτό μητρώο σύστασης Επιστημονικής Ομάδας Επιλογής Θεμάτων» και Ειδικών Επιστημονικών Ομάδων» του Ι.Ε.Π. για την υπ’ αρ. πρωτ. 1840/25-02-2022 (ΑΔΑ: 99ΥΜΟΞΛΔ-ΥΜ2) Ενεργοποίηση Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την υποστήριξη της Πράξης Τράπεζα Θεμάτων Διαβαθμισμένης Δυσκολίας για την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση (Γενικό Λύκειο-ΕΠΑΛ)» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5070818.

Η απόφαση παράταση λήφθηκε για τη διευκόλυνση των αιτούντων λόγω και των ενδιάμεσων αργιών

Επισημαίνεται: Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά στη διαδικτυακή πύλη https://www.iep.edu.gr/services/mitroo/login.php έως και την Παρασκευή 11-03-2022 και ώρα 15:00.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Σχόλια (2)

πολίτης
|

Αναρωτιέμαι για το πώς διασφαλίζεται ότι κάποια θέματα δεν είναι αντιγραφή/μετάφραση ασκήσεων από βιβλία/σημειώσεις (του εσωτερικού ή του εξωτερικού) που υπόκεινται σε δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας (copyright) (Εννοείται είτε κατά λέξη αντιγραφή είτε απλή προσαρμογή)

Παπαδοπούλου Ιωάννα
|

Η τράπεζα θεμάτων είναι πρόχειρη και βιαστική δουλειά, ακόμα και με θέματα εκτός ύλης. Παράδειγμα, το 15897 της Φυσικής Προσανατολισμού Β, το οποίο απαιτεί υπολογισμό δυναμικού με την αρχή της επαλληλίας, κάτι που αναφέρεται στην ενότητα 5-5 η οποία είναι εκτός ύλης. Αναρωτιέμαι τι θα γίνει αν τεθεί ένα τέτοιο θέμα στις εξετάσεις, αφού σύμφωνα με τις οδηγίες του υπουργείου και το παράδειγμα 5-4 και η άσκηση 55, όπου εμφανίζεται αυτή η αρχή, είναι εκτός ύλης. Ακόμα και στη Φυσική Γενικής Παιδείας αντίστοιχα προβλήματα (25, 28) αλλά και λυμένα παραδείγματα είναι εκτός ύλης.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ