ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ

Συνεργασία Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και Πυροσβεστικής Ακαδημίας

Δημοσίευση: 09/03/2022
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Σε επίσημη συνεργασία προχωρούν το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και η Πυροσβεστική Ακαδημία με την υπογραφή του σχετικού μνημονίου συνεργασίας.

Τα δυο μέρη και συγκεκριμένα από την Πυροσβεστική Ακαδημία ο Διοικητής της Υποστράτηγος ΠΣ Σπύρος Πέτρου και από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής ο Πρύτανης Καθηγητής Παναγιώτης Καλδής συμφώνησαν το πλαίσιο σύμπραξης των δυο δημοσίων φορέων για την επικείμενη ανάπτυξη δράσεων σε εκπαιδευτικούς και ερευνητικούς τομείς.

Αναλυτικότερα, αναμένεται διοργάνωση σεμιναρίων επιμόρφωσης για θέματα αιχμής, η δημιουργία εξειδικευμένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων, καθώς και η αμφότερη αναβάθμιση της ποιότητας της παραγόμενης γνώσης κι από τους δυο φορείς. 

Στη συνάντηση παρέστησαν από την πλευρά της Ακαδημίας και η Επιπυραγός Κυριακή Μπόσινα, ο Υποπυραγός Τάσος Πατεράκης, καθώς και από το Ίδρυμά μας ο Δήμος Πανταζής Καθηγητής του Τμήματος Μηχανικών Τοπογραφίας & Γεωπληροφορικής της Σχολής Μηχανικών.

 

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.