ΑΣΕΠ: Μέχρι 20 Απριλίου οι προκηρύξεις της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης

"θα αξιοποιήσει κάθε πρόσφορο μέσο/μέτρο που είναι στη διάθεσή του ώστε οι διαδικασίες κατάρτισης των αξιολογικών πινάκων των εκπαιδευτικών της Ειδικής Αγωγής να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την έναρξη του σχολικού έτους 2022-2023".

07/04/2022

Ενημερώθηκε: 07/04/2022, 17:56

Άκουσε το άρθρο

Tο Α.Σ.Ε.Π. προχωρεί με μεγάλη προσοχή και πάντοτε σε καθημερινή συνεννόηση με το yπουργείο Παιδείας, στην κατάρτιση/σύνταξη των σχετικών προκηρύξεων, με στόχο οι προκηρύξεις της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Ε.Α.Ε.)  να έχουν εκδοθεί/δημοσιευτεί μέχρι τις 20 Απριλίου 2022.

Τα παραπάνω αναφέρει ο   Πρόεδρος του ΑΣΕΠ Αθανάσιος Παπαϊωάννου, σε γραπτή απάντηση στη Βουλή ,  ύστερα από σχετική ερώτηση τους Βουλευτή της ΝΔ Γ. Καρασμάνη.

Παράλληλα ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ σημειώνει πως "θα αξιοποιήσει κάθε πρόσφορο μέσο/μέτρο που είναι στη διάθεσή του ώστε οι διαδικασίες κατάρτισης των αξιολογικών πινάκων των εκπαιδευτικών της Ειδικής Αγωγής να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την έναρξη του σχολικού έτους 2022-2023".

  1. Πατήστε εδώ για να ανοίξετε την απάντηση του ΑΣΕΠ
  2. Πατήστε εδώ για να ανοίξετε την απάντηση του υπουργού Εσωτερικών Μ. Βορίδη
  3. Πατήστε εδώ για να ανοίξετε την ερώτηση  του Βουλευτή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Σχόλια (2)

@Κατερινα Λεβ.
|

Ισα ισα βιάζονται να τελειώσουν τις διαδικασίες πριν τον Αύγουστο ώστε να ισχύσουν οι παλιοί πίνακες!!!!

Κατερινα Λεβ.
|

Οι νέες μόνιμες προσλήψεις ειδικής αγωγής θα γίνουν με τους νέους πινακες;
Δεν έχω καταλάβει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ