ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ

Συνάντηση εργασίας του Πρύτανη του ΠΑΔΑ με τον υφυπουργό Μεταφορών

Δημοσίευση: 12/04/2022
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής Καθηγητή Παναγιώτη Ε. Καλδή με τον Υφυπουργό Μεταφορών Μιχάλη Παπαδόπουλο σε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος εκπαίδευσης, έρευνας και δια βίου μάθησης.

Ειδικότερο αντικείμενο της συνάντησης ήταν η διερεύνηση κοινών συνεργειών σχετικά με τις έξυπνες και πράσινες μεταφορές – την αειφορία και την βιωσιμότητα στις μεταφορές, την κλιματικά ουδέτερη κινητικότητα, όπως και σε διαδικασίες αύξησης της εγχώριας προστιθέμενης αξίας και της ανταγωνιστικότητας των μεταφορών βάσει καινοτομιών.

Ο Υφυπουργός Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος εξήρε την ταχεία ανάπτυξη του ΠΑΔΑ ως πράσινου πανεπιστημίου, την δυναμική ακαδημαϊκή του εξωστρέφεια και τις προοπτικές του λόγω της σύγχρονης τεχνογνωσίας, που διαθέτει και την οποία συνεχώς προάγει.

Ο Πρύτανης του ΠΑΔΑ ευχαρίστησε τον Υφυπουργό για την αναγνώριση της ανοδικής πορείας του Πανεπιστημίου και για την εμπιστοσύνη του, του εξέθεσε τις δυνατότητες του Ιδρύματος και τον διαβεβαίωσε για την πρόθεση του Πανεπιστημίου σε συνέργειες κοινής ωφελιμότητας και δημόσιου συμφέροντος.  

Σχόλια (2)

 
Πολυτεχνική Σχολή ΠΑΔΑ
13 Απρ 2022 15:35

Πρέπει να τρέξουν λίγο πιο γρήγορα οι διαδικασίες για τα επαγγελματικά δικαιώματα (τα ακαδημαϊκά έχουν αποδοθεί ήδη με το intagrated master) των μηχανικών του ΠΑΔΑ. Το υπουργείο μεταφορών παίζει σημαντικό ρόλο βάση νόμου στην όλη διαδικασία. Ας ελπίσουμε ότι θα τηρηθούν οι υποσχέσεις του υπουργού κ Καραμανλή και μέχρι τέλος του 2022 θα έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες απόδοσης των επαγγελματικών δικαιωμάτων.

 
ξεκάθαρα συνάντηση για επαγγελματικά δικαιώματα μηχανικών
12 Απρ 2022 22:58

Ο υφυπουργός μεταφορών και ο πρύτανης του ΠΑΔΑ...
ο ιδανικός συνδιασμός για να βαλουν μπρος τα επαγγελματικά δικαιώματα για τα πενταετή τμήματα της σχολής μηχανικών.

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ