ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ

Aπόδοση τυχαίου αριθμού για άρση ισοβαθμιών στους ανήκοντες στο μητρώο Επιμορφωτών Β ́

Δημοσίευση: 18/04/2022
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Την πραγματοποίηση διαδικασίας απόδοσης τυχαίου αριθμού από τη συσταθείσα Επιτροπή με την υπ’ αρ. 38/22-07-2021 Πράξη του ΔΣ του ΙΕΠ (αρ. πρωτ. 12254/23-07-2021, ΑΔΑ: Ψ7Π4ΟΞΛΔ-ΥΟΞ όπως τροποποιήθηκε με την Πράξη 44/02-09-2021 αρ. πρωτ. 13811/03-09-2921, ΑΔΑ: 69ΒΦΟΞΛΔ- ΓΑ6) για την άρση των ισοβαθμιών που προκύπτουν από την αντικατάσταση των επιμορφωτών Β στην κατάσταση των υποψηφίων Επιμορφωτών Β ́ οι οποίοι αρχικά ήταν σε θέση μη επιλέξιμη, αποφάσισε η διοίκηση του ΙΕΠ.

Η κατάταξη των υποψηφίων επιμορφωτών Β’, όπως αυτή οριστικοποιηθεί μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας δύναται να αξιοποιηθεί για όσες αντικαταστάσεις προκύψουν έως την έναρξη της επιμόρφωσης.

Αναφορικά με τη διαδικασία απόδοσης τυχαίου αριθμού θα ακολουθηθεί το μοντέλο κλήρωσης για την εισαγωγή στα Πειραματικά σχολεία και της επιλογής Επιμορφωτών Β στο πλαίσιο της Εισαγωγικής Επιμόρφωσης (Πράξη MIS5070654), ήτοι οι αριθμοί πρωτοκόλλου των αιτήσεων των υποψηφίων θα έχουν εισαχθεί σε αρχείο excel και δίπλα από κάθε αριθμό αίτησης θα παραχθούν με τη χρήση της συνάρτησης randbetween δύο τυχαίοι αριθμοί.

 Ο πρώτος θα χρησιμοποιηθεί για άρση της ισοβαθμίας όταν υποψήφιοι συγκεντρώνουν τον ίδιο αριθμό μορίων, ενώ ο δεύτερος θα χρησιμοποιηθεί μόνο στην περίπτωση που για τους ισοψηφήσαντες έχει παραχθεί ο ίδιος τυχαίος αριθμός.

Υψηλότερη σειρά κατάταξης καταλαμβάνει ο υποψήφιος με τον μικρότερο τυχαίο αριθμό.

Οι υποψήφιοι που θα συμμετάσχουν στη διαδικασία απόδοσης τυχαίου αριθμού θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να παρακολουθήσουν τη διαδικασία εξ αποστάσεως σε απευθείας σύνδεση που θα πραγματοποιηθεί  σήμερα Δευτέρα 18 Απριλίου και ώρα 11.30.

Ετικέτες: 
ΙΕΠ

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ