ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ

Αποτελέσματα κλήρωσης επιλαχόντων για τη συμπλήρωση του Μητρώου Επιμορφωτών Β

Της Πράξης «Επιμόρφωση των εκπαιδευτικών στα Προγράμματα Σπουδών και το εκπαιδευτικό υλικό Π/βάθμιας και Δ/βάθμιας Εκπαίδευσης» MIS 5035543
Δημοσίευση: 19/04/2022
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Σε συνέχεια της πραγματοποιηθείσας κλήρωσης τη Δευτέρα 18/4/2022 στις 11:30 για την απόδοση τυχαίου αριθμού σε όλους τους υποψηφίους επιμορφωτές Β οι οποίοι αρχικά ήταν σε θέση μη επιλέξιμη μετά την οριστικοποίηση των πινάκων των γνωστικών αντικειμένων της Πράξης «Επιμόρφωση των εκπαιδευτικών στα Προγράμματα Σπουδών και το εκπαιδευτικό υλικό Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5035543, αναρτάται το ψηφιακά υπογεγραμμένο αρχείο με τα αποτελέσματα.

Υπενθυμίζεται ότι ακολουθήθηκε το μοντέλο κλήρωσης για την εισαγωγή στα Πειραματικά σχολεία και τη επιλογής Επιμορφωτών Β στο πλαίσιο της Εισαγωγικής Επιμόρφωσης (Πράξη MIS5070654), ήτοι οι αριθμοί πρωτοκόλλου των αιτήσεων των υποψηφίων θα εισήχθησαν σε αρχείο excel και δίπλα από κάθε αριθμό αίτησης παρήχθησαν με τη χρήση της συνάρτησης randbetween δύο τυχαίοι αριθμοί. Ο πρώτος θα χρησιμοποιηθεί για άρση της ισοβαθμίας όταν υποψήφιοι συγκεντρώνουν τον ίδιο αριθμό μορίων, ενώ ο δεύτερος θα χρησιμοποιηθεί μόνο στην περίπτωση που για τους ισοψηφήσαντες έχει παραχθεί ο ίδιος τυχαίος αριθμός. Υψηλότερη σειρά κατάταξης καταλαμβάνει ο υποψήφιος με τον μικρότερο τυχαίο αριθμό. Ο πίνακας κατάταξης ανά γνωστικό αντικείμενο θα δημοσιευτεί με τη διαδικασία που ορίζεται στην οικεία Πρόσκληση.

Ετικέτες: 
ΙΕΠ

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ