ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ

Υλοποίηση β` κύκλου Προγράμματος Σπουδών Δια Βίου Μάθησης με τίτλο: «Ενδοοικογενειακή Βία και Κακοποίηση - Θεωρία, μελέτες και ενδεδειγμένες πρακτικές (best practices) διαχείρισης των περιστατικών» από το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Δ.Π.Θ.

Δημοσίευση: 19/04/2022
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Δ.Π.Θ. διοργανώνει για δεύτερη φορά (β` κύκλος) το επιμορφωτικό πρόγραμμα με τίτλο «Ενδοοικογενειακή Βία και Κακοποίηση - Θεωρία, μελέτες και ενδεδειγμένες πρακτικές (best practices) διαχείρισης των περιστατικών» από 06/06/2022 έως 06/11/2022.

  • Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε
  • πτυχιούχους Ψυχολογίας, Κοινωνικών Επιστημών, Ιατρικής, Νομικής
  • στελέχη των Σωμάτων ασφαλείας και των δικαστικών αρχών
  • πτυχιούχους εργαζόμενους του Δημοσίου Τομέα, Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων και Νομικών Προσώπων του Ιδιωτικού και Δημοσίου Δικαίου
  • προπτυχιακούς ή μεταπτυχιακούς φοιτητές Νομικής, Ψυχολογίας, Εγκληματολογίας, Κοινωνιολογίας, Διεθνών Σχέσεων ή άλλων Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών με ερευνητικό ή ακαδημαϊκό ενδιαφέρον στο αντικείμενο του προγράμματος
  • προπτυχιακούς φοιτητές Ιατρικής καθώς και στους αποφοίτους παραγωγικών Σχολών των Σωμάτων Ασφαλείας
  • αποφοίτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με συναφή στο αντικείμενο εργασιακή εμπειρία (1 έτους).

Εφόσον υπάρξει επιτυχής παρακολούθηση και αξιολόγηση, το πρόγραμμα οδηγεί στην απόκτηση Πιστοποιητικού Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης 300 ωρών που αντιστοιχούν σε 10 Πιστωτικές Μονάδες/ECTS.

Υποβολή αιτήσεων: Από 19/04/2022 έως 23/05/2022.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://kedivim.duth.gr/

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ