Τα αποτελέσματα των Εξετάσεων Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης Αποφοίτων Ι.Ε.Κ. και Σ.Ε.Κ. 2021

20/04/2022

Άκουσε το άρθρο

Ανακοινώθηκαν σήμερα από τον ΕΟΠΠΕΠ   τα αποτελέσματα για 9.443 υποψηφίους που εξετάστηκαν πανελλαδικά σε 172 ειδικότητες του Θεωρητικού και Πρακτικού Μέρους των Εξετάσεων Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης αποφοίτων Ι.Ε.Κ. και Σ.Ε.Κ. 2021.

Τα αποτελέσματα είναι διαθέσιμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

  •     http://pistop.eoppep.gr/eop_c0040.php (για όλες τις κατηγορίες υποψηφίων, εκτός της ειδικότητας «Εκπαιδευτής Υποψηφίων Οδηγών Αυτοκινήτων και Μοτοσικλετών»
  •     http://pistop.eoppep.gr/eop_c0041.php (για τους υποψήφιους της ειδικότητας «Εκπαιδευτής Υποψηφίων Οδηγών Αυτοκινήτων και Μοτοσικλετών»)

Στους επιτυχόντες χορηγείται «Βεβαίωση Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης», στην οποία αναγράφεται η βαθμολογία του Θεωρητικού Μέρους των εξετάσεων.

  •     Για τους αποφοίτους Ι.Ε.Κ. η Βεβαίωση επέχει θέση «Διπλώματος Επαγγελματικής Ειδικότητας, Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, επιπέδου 5 του Εθνικού Πλαισίου Προσόντων»
  •     Για τους αποφοίτους Σ.Ε.Κ. η Βεβαίωση επέχει θέση «Πτυχίου Επαγγελματικής Ειδικότητας, Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, επιπέδου 3 του Εθνικού Πλαισίου Προσόντων»

Με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των υποψηφίων, η Βεβαίωση Πιστοποίησης χορηγείται αποκλειστικά ηλεκτρονικά, μέσω του συνδέσμου: http://pistop.eoppep.gr/eop_c0059.php

Για τυχόν διευκρινίσεις ή τεχνικά ζητήματα σχετικά με τα αποτελέσματα των εξετάσεων, μπορείτε να στέλνετε μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση exetaseisiek@eoppep.gr

Για την έκδοση και χορήγηση στους επιτυχόντες των Διπλωμάτων Επαγγελματικής Ειδικότητας, Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, επιπέδου 5 και των Πτυχίων Επαγγελματικής Ειδικότητας, Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, επιπέδου 3 θα ακολουθήσει σχετική ενημέρωση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ