ΜΑΘΗΤΕΣ

Ποια βιβλία θα δοθούν το Σεπτέμβριο στους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου

Η πιλοτική εφαρμογή των νέων Προγραμμάτων Σπουδών Γυμνασίου και Λυκείου στα Πρότυπα και Πειραματικά, θα συνεχιστεί και το επόμενο σχολικό έτος
Δημοσίευση: 07/05/2022
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Το esos δημοσιεύει τους τίτλους  βιβλίων του Γυμνασίου και Λυκείου, τα οποία θα διανεμηθούν στους μαθητές τον επόμενο Σεπτέμβριο , για το επόμενο σχολικό έτος 2022-23.

Τα νέα βιβλία, βασισμένα στα νέα Αναλυτικά Προγράμματα Σπουδών  τα οποία ήδη "δοκιμάζονται   σε όλα τα Πρότυπα και Πειραματικά  Σχολεία, θα διανεμηθούν το μεθεπόμενο έτος 2023-24.

Η  πιλοτική εφαρμογή των νέων Προγραμμάτων Σπουδών  Γυμνασίου και Λυκείου στα Πρότυπα και Πειραματικά,  θα συνεχιστεί και το επόμενο σχολικό έτος, ενώ από το μεθεπόμενο που θα έχουν συγγραφεί  τα νέα βιβλία θα διδάσκονται και στα 13.700 σχολεία της χώρας.

Ειδικότερα οι τίτλοι βιβλίων που θα παραλάβουν οι μαθητές τον Σεπτέμβριο είναι οι εξής:

Λύκειο

Γυμνάσιο

Σχόλια (3)

 
Μυρσινη
08 Μάιος 2022 17:28

Φυσική αγωγή δεν υπάρχει;

 
Ύλη στα μαθήματα Γυμνασίου και Λυκείου
08 Μάιος 2022 15:48

Τα μισά μαθήματα τουλα΄χιστον χρειάζονται αλλαγή ύλης και βιβλίων.

Στο Γυμνάσιο και την Α' Λυκείου χρειάζονται να δοθούν επιπλέον Βιβλία Ασκήσεων Επανάληψης, όπως και κείμενα με Ιστορικές πηγές, Ξένη Λογοτεχνία κ.α.

Χρειάζεται επιπλέον υλικό σε Καλλιτεχνικά, Φυσική Αγωγή, Ξένες Γλώσσες Πληροφορική αλλιώς οι μαθητές θα συνεχίσουν να στρέφονται στα ιδιωτικά φροντιστήρια.

 
Βασιλική
08 Μάιος 2022 11:46

Αγγλικά Α Λυκείου δεν υπάρχουν?

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.