Διευθυντές Εκπαίδευσης: Ορίστηκαν επιπλέον εξεταστές στη ξένη γλώσσα για τους τίτλους σπουδών από το εξωτερικό

Συμπληρωματική απόφαση με την οποία ορίζονται επιπλέον εξεταστές σε 6 ξένες γλώσσες, ξένης γλώσσας, προκειμένου να εξετάσουν προφορικά τα υποψήφια στελέχη της εκπαίδευσης κατά τη διάρκεια της διαδικασίας συνέντευξης ενώπιον των αρμόδιων συμβουλίων επιλογής, υπέγραψε η υπουργός Παιδείας Ν. Κεραμέως .
Πρόκειται για τους εξής εξεταστές:
ΣΕΡΒΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ
BILJANA TURANJANIN
ΚΡΟΑΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ
BILJANA TURANJANIN
ΓΑΛΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ
ΤΣΑΚΝΑΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑ (ΜΕΛΟΣ ΔΕΠ ΑΠΘ)
ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΧΑΡΙΣ-ΟΛΓΑ (ΜΕΛΟΣ ΔΕΠ ΑΠΘ)
ΟΛΛΑΝΔΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ
MONIQUE KOSTER
ΣΟΥΗΔΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ
ΚΟΤΣΑΚΙΔΟΥ ΕΛΕΝΑ
Συνολικά 106 υποψήφιοι Διευθυντές Εκπαίδευσης σε σύνολο 599 θα περάσουν από τη "βάσανο" των προφορικών εξετάσεων στην ξένη γλώσσα, ενώπιον του αρμόδιου συμβουλίου επιλογής ως προς τη γνώση της γλώσσας αυτής.
Πρόκειται για τους υποψήφιους Διευθυντές Εκπαίδευσης , οι οποίοι προσκόμισαν πτυχίο ή μεταπτυχιακό ή διδακτορικό δίπλωμα οποιουδήποτε αναγνωρισμένου ιδρύματος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της αλλοδαπής, προκειμένου να μοριοδοτηθούν για τους τίτλους σπουδών , καθώς και για τη γνώση της ξένης γλώσσας στην οποία αποκτήθηκαν.
Ανά Περιφερειακή Διεύθυνση ο αριθμός των εξεταζόμενων έχει ως εξής:
ΠΔΕ Δευτεροβάθμια Πρωτοβάθμια
Αττική 11 4
Στερεά Ελλάδα 5 7
Β. Αιγαίο 9 1
Κρήτη 3 1
Ν. Αιγαίο 2 3
Πελοπόννησος 3 1
Δυτ. Ελλάδα 1 2
Ήπειρος 2 5
Θεσσαλία 5 5
Ιονίων Νήσων 4 2
Αν. Μακ. Θράκης 4 4
Δυτι.Μακεδονίας 4 1
Κεντρ.Μακεδονίας 8 9
Σχολιάστε το άρθρο
Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.
Δημοφιλή Άρθρα
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΦΟΙΤΗΤΕΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΜΑΘΗΤΕΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΛΕΓΙΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ
ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ
- Ν. Κεραμέως: Εκατοντάδες εξώδικα έρχονται καθημερινά στο υπ. Παιδείας
- Ν. Κεραμέως: Θα γίνουν και φέτος διορισμοί μονίμων εκπαιδευτικών
- Ο Ν. Φίλης για πανεπιστημιακή αστυνομία και τις "διαρροές" της ΕΛΑΣ
- Τριάντα εκ.ευρώ για εξοπλισμό ρομποτικής στα σχολεία
- Ελληνόγλωσση Εκπαίδευση Εξωτερικού:Παραγγελία Διδακτικών Βιβλίων 2022-2023
- Δημοκρατική Συνεργασία: Αποσπάσεις νεοδιόριστων εκπαιδευτικών γενικής αγωγής
- Οριστικός Πίνακας Κατάταξης Εκπαιδευτικών για τα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας
- Συστάσεις "Κοπτση" προς Διευθυντές υπ. Παιδείας: Μη δίνετε πληροφορίες στους δημοσιογράφους
- Δημιουργική Γραφή στα Ψηφιακά Περιβάλλοντα
- Γενικός Γραμματέας και Διευθύνων Σύμβουλος στη Διεθνή Ομοσπονδία Σχολικού Αθλητισμού-ISF εξελέγη ο Στέλιος Δασκαλάκης
Σχόλια (3)
Αλίμονο! Ολόκληρη σφραγίδα Χάγης και αμφισβητείται! Ξέρει περισσότερα ένας τυχαίος εξεταστής!Δεν έχει ξαναγίνει!
Σωστό για να γίνεις ΔΔΕ θα πρέπει σε λίγο να έχεις 10 πτυχία από όλες τις ηπείρους.
Ε καλά... κι αν τελευταία στιγμή δεν βρούμε και κανένα "εξεταστή", τόσοι τουρίστες έρχονται κάθε καλοκαίρι στην Αθήνα! Πάρτε κανένα, από αυτούς που γυρίζουν στον Παρθενώνα.