Voucher 200 ευρώ

Το "Voucher" χορηγείται σε εκπαιδευτικούς που βγαίνουν σε σύνταξη το Σεπτέμβριο, όχι όμως στους αποσπασμένους και στελέχη εκπαίδευσης

Το υπουργείο Παιδείας πρέπει να "διορθώσει" δίνοντας τη δυνατότητα στους αποσπασμένους εκπαιδευτικούς και στελέχη της εκπαίδευσης που το Σεπτέμβριο θα επιστρέψουν στο σχολείο να υποβάλουν αίτηση για τη χορήγηση του "Voucher"
Δημοσίευση: 19/05/2022
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Μία έκπληξη περίμενε του εκπαιδευτικούς για την χορήγηση του voucher των 200 ευρώ, για την αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού.

Οι εκπαιδευτικοί οι οποίοι από τον Σεπτέμβριο "βγαίνουν" στην σύνταξη έκαναν κανονικά την αίτηση για τη χορήγηση του "Voucher" ,  λαμβάνοντας μάλιστα και σχετική έγκριση.

Αντίθετα στους εκπαιδευτικούς που σήμερα είναι αποσπασμένοι και το Σεπτέμβριο θα επιστρέψουν στα σχολεία, λόγω λήξης της απόσπασης, η ηλεκτρονική πλατφόρμα δεν κάνει δεκτή την αίτησή τους.

Το ίδιο συμβαίνει και με τα στελέχη εκπαίδευσης, κάποιοι εκ  των οποίων, επειδή βρισκόμαστε σε περίοδο επιλογών στελεχών, το Σεπτέμβριο θα επιστρέψουν στην τάξη για διδασκαλία.

Πρόκειται για κατάφωρη αδικία την οποία το υπουργείο Παιδείας πρέπει να "διορθώσει" δίνοντας τη δυνατότητα στους αποσπασμένους εκπαιδευτικούς και στελέχη της εκπαίδευσης  που το Σεπτέμβριο θα επιστρέψουν στο σχολείο να υποβάλουν αίτηση για τη χορήγηση του "Voucher".


"Ανακάλυψε όλες τις συσκευές για την Ψηφιακή Μέριμνα  στο you.gr". Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε (Τηλεφωνικές παραγγελίες: 211 999 1900)"


 

Ετικέτες: 
Voucher

Σχόλια (9)

 
Anna
14 Ιουν 2022 21:20

Μπράβο στο esos που ανέδειξε αυτήν τη μεγάλη αδικία. Μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει διορθωτική κίνηση από τους αρμόδιους.

 
Ερηνη
20 Μάιος 2022 19:20

Τα παιδιά που φοιτούν στα νυχτερινά γιατί δεν το δικαιούνται; δεν ξέρω βέβαια αν ήταν στην προηγούμενη έκδοση αλλά νομίζω ότι ήταν για παιδιά από 4 έως 24.αλλα τι λέω;;;; αυτοί κάνουν την παροιμία "όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι" πράξη.....

 
Chaos theory
20 Μάιος 2022 17:33

Η θεωρία του χάους σε όλα τα εκπαιδευτικά ζητήματα. Οι εν δυνάμει συνταξιούχοι, οι εγκυμονούσας, οι μακροχρόνια άρρωστοι λαμβάνουν κανονικά το επίδομα αλλά οι αποσπασμένοι για 1 χρόνια όχι. Το Σεπτέμβριο το Υπουργείο θα λέει ότι έδωσε υπολογιστές και ότι είναι υποχρεωμένοι άπαντες να βγάλουν από τα σακιά τα εργαλεία τηλεκπαίδευσης που επιδότησε το υπουργείο... Είναι απίστευτοι για 200 ψωροευρω θα πρέπει να παρακαλάνε κιόλας οι εκπαιδευτικοί. Άντε τζιμανια μου και στις εκλογές θα σας τα δώσουμε όλα πίσω για να μη χρειαστεί να κάνετε τέτοιες χαρές ξανά.

 
Αποσπάσμενοι σε Σ.Δ.Ε. - ΑΔΙΚΙΑ μη έγκριση επιδότησης
20 Μάιος 2022 08:15

Η αδικία σε βα΄ρος των αποσπασμένων εκπαιδευτικών σε Σ.Δ.Ε. με ανάθεση εκπαιδευτικού έργου πρέπει να διορθωθεί.
Διαπιστώνεται ότι οι διευθυντές και υποδιευθυντές των ΣΔΕ έχουν εγκριθεί για την επιδότηση ενώ οι εκπαιδευτικοί που διδάσκουν στα ΣΔΕ απορρίπτονται από το λογισμικό με τη φράση "Δεν μπορείτε να προβείτε σε αίτηση".
Ωστόσο αναφέρεται στον οδηγό για την ψηφιακή μέριμνα ότι
«Εξαιρέσεις από ενεργή τοποθέτηση που δεν αίρουν την επιλεξιμότητα v) Απόσπαση ή διάθεση εκπαιδευτικού ή επί θητεία τοποθέτηση εκπαιδευτικού σε θέση Διευθυντή ή Υποδιευθυντή σε Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας και σε δομές εκπαίδευσης που λειτουργούν εντός Καταστημάτων Κράτησης»
Να σημειωθεί ότι η λήξη της απόσπασης των εκπαιδευτικών που διδάσκουν είναι στις 31/8/2022 και το myschool έχει ήδη καταχωρημένη και αιτιολογημένη την απουσία τους από τις οργανικές θέσεις.

 
@Νίκος
20 Μάιος 2022 04:06

Προφανώς δεν έχετε καταλάβει ότι ζούμε σε Αφρικανική χώρα.

 
Νίκος
19 Μάιος 2022 19:36

Πραγματικά δεν μπορώ να βρω λογική στην απόφαση αποκλεισμού των αποσπασμένων.

 
Σύμβουλος Σταδιοδρομίας
19 Μάιος 2022 19:08

Οι ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοι των ΣΔΕ και οι Συμβουλοι θα έπρεπε να είναι δικαιούχοι του voucher των 200 ευρώ.

 
Τερις
19 Μάιος 2022 18:24

Υπάρχουν δύο κατηγορίες αποσπασμένων: όσοι είναι με ολική διάθεση και η απόσπαση τους λήγει 30 Ιουνίου μπορούν να κάνουν αίτηση 1η Ιουλίου και η δεύτερη κατηγορία οσοι είναι με απόσπαση σε φορείς που η απόσπαση τους λήγει 31 Αυγούστου. Αυτή η δεύτερη κατηγορία έχει πρόβλημα.

 
Δεξιόστροφος Αριστερός
19 Μάιος 2022 17:49

Για να μην υπάρχει παραπληροφόρηση. Τα στελέχη που είναι στο my school (βλέπε διευθυντές σχολείων) το παίρνουν κανονικά

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.