ΦΟΙΤΗΤΕΣ

930 θέσεις για πρακτική άσκηση των φοιτητών των Σχολών του ΕΜΠ

Δημοσίευση: 20/05/2022
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Με Κοινή Υπουργική Απόφαση ορίστηκαν  συνολικά για όλες τις Σχολές του ΕΜΠ εννιακόσιες τριάντα θέσεις (930) πρακτικής άσκησης, συνολικής διάρκειας πραγματοποίησης πρακτικής άσκησης χιλίων τετρακοσίων δέκα (1. 410) μηνών για τους φοιτητές των Σχολών Πολιτικών Μηχανικών, Μηχανολόγων Μηχανικών, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, Χημικών Μηχανικών, Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών- Μηχανικών Γεωπληροφορικής, Μηχανικών Μεταλλείων - Μεταλλουργών, Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου που θα μετέχουν στην πρακτική άσκηση, για το έτος 2022 σε ιδιωτικούς και σε εποπτευόμενους φορείς των υπουργείων Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Οικονομικών.

Με την ίδια απόφαση ορίζεται η  μηνιαία αποζημίωση ύψους πεντακοσίων τριάντα τριών ευρώ (533 €) ανά φοιτητή, περιλαμβανομένης και της εργοδοτικής εισφοράς του e-ΕΦΚΑ, για την πραγματοποίηση πρακτικής άσκησης εντός και εκτός Ελλάδος.

Σε περίπτωση πραγματοποίησης πρακτικής άσκησης διάρκειας μικρότερης του μήνα, το καταβαλλόμενο ποσό μειώνεται ανάλογα.

Ετικέτες: 
ΕΜΠ

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.