ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ

Παραγγελία διδακτικών βιβλίων σχολικών μονάδων Ειδικής Αγωγής για το σχολικό έτος 2022-2023

Δημοσίευση: 23/05/2022
Υπουργείο παιδείας
Alt Text: 
Υπουργείο παιδείας
Title Text: 
Υπουργείο παιδείας
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Στη σελίδα των Σχολικών Μονάδων Ειδικής Αγωγής στον ιστότοπο της Διεύθυνσης Εκδόσεων http://publications.cti.gr έχει ενεργοποιηθεί  για τα σχολέια, η δυνατότητα παραγγελίας των διδακτικών βιβλίων για το σχολικό έτος 2022-2023.

Συγκεκριμένα, μπορείτε να προβείτε στην παραγγελία σας μέσω της σελίδας του σχολείου σας επιλέγοντας την καρτέλα «Παραγγελίες» -> «Διδακτικών Βιβλίων». Στη σχετική καρτέλα μπορείτε να δηλώσετε τον ακριβή αριθμό αντιτύπων ανά κωδικό βιβλίου που απαιτούνται για την κάλυψη των αναγκών του σχολείου σας για το σχολικό έτος 2022-2023, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τυχόν ήδη υπάρχον απόθεμα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Διεύθυνσης Εκδόσεων του Διόφαντου  η δήλωση να έχει πραγματοποιηθεί ιδανικά ως ακολούθως για να περιληφθεί στην αντίστοιχη και πιο άμεση διανομή:

  • Βιβλία βαθμίδας Δημοτικού: έως μέσα Ιουνίου
  • Βιβλία βαθμίδας Λυκείου: έως τέλη Ιουνίου
  • Βιβλία βαθμίδας Γυμνασίου: έως μέσα Ιουλίου
  • Βιβλία βαθμίδας ΕΠΑΛ: έως τέλη Αυγούστου
  • Βιβλία βαθμίδας Ειδικής Αγωγής: από 1 έως 30 Σεπτεμβρίου

Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να προβείτε σε παραγγελία για τα βιβλία όλων των βαθμίδων μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου και αναλόγως του χρόνου παραγγελίας θα προστίθενται στην επόμενη διαθέσιμη διανομή.

 

 

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.