ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Ελληνόγλωσση Εκπαίδευση Εξωτερικού:Παραγγελία Διδακτικών Βιβλίων 2022-2023

Δημοσίευση: 24/05/2022
Υπουργείο παιδείας
Alt Text: 
Υπουργείο παιδείας
Title Text: 
Υπουργείο παιδείας
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Έχει ενεργοποιηθεί η δυνατότητα παραγγελίας διδακτικών βιβλίων για το σχολικό έτος 2022-2023, για τις μονάδες ελληνόγλωσσης εκπαίδευσης εξωτερικού, ανακοινώθηκε σήμερα από τη Διεύθυνση Εκδόσεων του Διόφαντου.

Η παραγγελία πραγματοποιείται ηλεκτρονικά μέσω της σελίδας των μονάδων στον παρόντα ιστότοπο.

Διευκρινίζεται ότι:

  •     Τα βιβλία Ομογενών & Ημεδαπής βαθμίδας Δημοτικού είναι άμεσα διαθέσιμα.
  •     Τα βιβλία Ημεδαπής βαθμίδας Γυμνασίου και Λυκείου θα είναι διαθέσιμα για παραλαβή από την αποθήκη του ΙΤΥΕ Διόφαντος μετά την 20η Ιουνίου 2022.
  •     Εξαιρούνται οι ακόλουθοι κωδικοί Γυμνασίου, για τους οποίους ο Διόφαντος δε γνωρίζει με βεβαιότητα το χρόνο παραλαβής τους. Όταν γίνει γνωστός,  ο  Διόφαντος θα επανέλθει  με νεότερο ενημερωτικό μήνυμα.

        21-0042 - Φυσική Αγωγή - Α’ Γυμνασίου
        21-0113 - Αγγλικά Προχωρημένων (Τετράδιο Εργασιών) - Β’ Γυμνασίου
        21-0126 - Βιολογία (Τετράδιο Εργασιών) - Γ’ Γυμνασίου
        21-0162 - Χημεία (Τετράδιο Εργασιών) - Γ’ Γυμνασίου

  •     Η παραλαβή των βιβλίων από την αποθήκη του ΙΤΥΕ Διόφαντος είναι δυνατόν να ξεκινήσει στις 15 Ιουνίου 2022.
  •     Κατά το διάστημα 1-19 Αυγούστου 2022 η αποθήκη του ΙΤΥΕ Διόφαντος αναμένεται να είναι κλειστή. Σε περίπτωση αλλαγής του χρονικού διαστήματος θα επανέλθουμε με νεότερο ενημερωτικό μήνυμα.

Υπενθυμίζεται πως η συμπλήρωση της Εκτιμώμενης Ημερομηνίας Παράδοσης και των στοιχείων μεταφορικής εταιρίας αποτελούν απαραίτητες προϋποθέσεις για τη συσκευασία και διάθεση των βιβλίων.

Επίσης, τα διδακτικά βιβλία ελληνόγλωσσης εκπαίδευσης εξωτερικού βρίσκονται διαθέσιμα και σε ψηφιακή μορφή στον παρόντα ιστότοπο, επιλέγοντας την ένδειξη Διδακτικά Βιβλία > Ελληνόγλωσση Εκπαίδευση Εξωτερικού, αλλά και στον δικτυακό τόπο των μονάδων.

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.