ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ

Εξετάσεις Πιστοποίησης Α’ Επιπέδου ΤΠΕ: Ολοκλήρωση υποβολής αιτήσεων συμμετοχής

Δημοσίευση: 29/05/2022
Υπουργείο παιδείας
Alt Text: 
Υπουργείο παιδείας
Title Text: 
Υπουργείο παιδείας
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στα προγράμματα πιστοποίησης Α’ επιπέδου ΤΠΕ, που θα διεξαχθούν από 01 Ιουνίου έως 15 Ιουλίου 2022 σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΑΕΙ), στις 13 γεωγραφικές περιφέρειες της χώρας.

Στην παρούσα φάση, καλούνται οι εκπαιδευτικοί που υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής, να ενημερωθούν για την ακριβή ημερομηνία και ώρα, καθώς και τα στοιχεία του Κέντρου Πιστοποίησης, στο οποίο θα πρέπει να προσέλθουν για τις εξετάσεις, μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος (MIS) της Πράξης (https://e-pimorfosi.cti.gr/mis, επιλογή «Αίτηση Πιστοποίησης -> Στοιχεία εξέτασης Α - 1η περίοδος») με χρήση των προσωπικών τους κωδικών πρόσβασης.

Υπενθυμίζεται ότι, η τοποθέτηση των εκπαιδευτικών στα διαθέσιμα προγράμματα πιστοποίησης έγινε με αυτοματοποιημένο τρόπο, λαμβάνοντας υπόψη τις επιλογές της αίτησής τους (Νομό και Πόλη, ημέρα της εβδομάδας, πιθανή εξαίρεση συγκεκριμένης ημερομηνίας).

Μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος είναι επίσης διαθέσιμο το Έντυπο Συμμετοχής στις εξετάσεις που θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να φέρουν υποχρεωτικά μαζί τους κατά την προσέλευση στο Κέντρο Πιστοποίησης (επιλογή «Αίτηση Πιστοποίησης -> Στοιχεία εξέτασης Α - 1η περίοδος»).

Γενικές Οδηγίες για τους εξεταζόμενους, καθώς και σχετικά με τη χρήση της εφαρμογής πιστοποίησης που θα χρησιμοποιήσουν στο πλαίσιο των ψηφιακών εξετάσεων, διατίθενται ΕΔΩ.

Υπενθυμίζεται ότι, περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο και τα αντικείμενα της εξέτασης, καθώς και δείγματα δοκιμασιών - ερωτημάτων πιστοποίησης Α' επιπέδου ΤΠΕ περιλαμβάνονται ΕΔΩ.

Τυχόν ερωτήματα σχετικά με την παρούσα περίοδο πιστοποίησης Α’ επιπέδου ΤΠΕ, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί να απευθύνουν ηλεκτρονικά στην Υπηρεσία Help Desk της Πράξης  για την ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΣΤΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ, του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού – Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2014-2020, μέσω της αντίστοιχης Πύλης Ενημέρωσης (https://e-pimorfosi.cti.gr) και συγκεκριμένα ΕΔΩ.

Ετικέτες: 
Επιμόρφωση

Σχόλια (3)

 
Βρας
19 Ιουν 2022 20:29

Άσχετο, αλλά στο μεταξύ βρισκόμαστε σε αναμονή των αποτελεσμάτων του Β2. Τέσσερις μήνες μετά την εξέταση και αποτελέσματα ακόμα δεν έχουν βγει (δημοσιεύτηκαν μετά από ένα δίμηνο τα αποτελέσματα του πρώτου, αυτοματοποιημένου μέρους, τα οποία θα μπορούσαν να είχαν βγει αμέσως κιόλας, δεδομένου ΄ότι τα βγάζει ΗΥ).

Οι κρίσεις είναι σε εξέλιξη οι μισές και πλησιάζει η ώρα για τις υπόλοιπες. Εύχομαι τα αποτελέσματα να δημοσιευτούν σύντομα και την ίδια στιγμή για όλους τους υποψηφίους. Διαφορετικά επηρεάζεται εμμέσως η διαδικασία επιλογής. Ας το έχουν υπόψη οι υπεύθυνοι...

 
B1-B2
30 Μάιος 2022 09:19

αθέμιτα και άδικα μοριοδοτείται κριτήριο στο ΟΠΟΙΟ δεν έχουν πρόσβαση ελεύθερα ΟΛΟΙ , αλλά μόνο οι τυχεροί που κληρώνονται ! οι ικανοί δεν έχουν δικαίωμα να συμμετάσχουν στην πιστοποίηση ! τρελά όλα στο υπαιθ ! και περιμένουμε σοβαρότητα σε κρίσεις κλπ; ξεφτίλα ατελείωτη.

 
nikoletta
30 Μάιος 2022 08:22

Με τα αποτελέσματα ΤΠΕ 2 τι γίνεται? Θα μας πείτε? Πέρασαν 5 - 6 μήνες από τις εξετάσεις!! Πραγματικά δεν περιμέναμε αυτή την αποτελεσματικότητα στις διαδικασίες!!! Η ΝΔ επιβεβαίωσε ακόμη μια φορά και σε αυτό το πεδίο το πόσο αποτελεσματικό - επιτελικό κράτος δημιούργησε!!!Οι διευθυντές σχολικών μονάδων μάλλον θα συνταξιοδοτηθούν από τις θέσεις που βρίσκονται!!! Οι υποψήφιοι Διευθυντές Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας καθώς και οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης θα παραμένουν υποψήφιοι μάλλον και αυτοί μέχρι την σύνταξη!!! Συγχαρητήρια στους "καινοτόμους", "τολμηρούς" τεχνοκράτες του Υπουργείου!!!

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ