Mήνυμα της υπ.Παιδείας Ν.Κεραμέως για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών εξετάσεων 2022

01/06/2022

Άκουσε το άρθρο

Αγαπητά μας παιδιά,

σας εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία!

Να πετύχετε τους στόχους σας στις πανελλαδικές εξετάσεις, αλλά και μετά από αυτές.

Να κάνετε ό,τι σας γεμίζει και αξιοποιεί τις κλίσεις και τα ταλέντα σας.

Να ακολουθήσετε τα όνειρά σας μέχρι να τα πετύχετε, και να συνεχίσετε να ονειρεύεστε και να θέτετε νέους στόχους, κοιτώντας ψηλά, όπου μπορείτε και αξίζετε να φτάσετε.

Εμείς, από την πλευρά μας, θα συνεχίσουμε να καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια ώστε οι δρόμοι των επιλογών σας να είναι ανοιχτοί, να είναι διευρυμένοι, να είναι με προοπτική.

Να σας εξασφαλίσουμε περισσότερα και καλύτερα εφόδια, όποια εκπαιδευτική διαδρομή και αν ακολουθήσετε.

Και να είμαστε δίπλα σας, σε κάθε βήμα, να ακούμε τις σκέψεις σας, να στηρίζουμε τις προσπάθειές σας, να αξιοποιούμε τις φρέσκες ιδέες σας.

Αυτές τις ημέρες βάλτε τα δυνατά σας, δώστε τον καλύτερό σας εαυτό! Και είμαι βέβαιη ότι τα καλύτερα έρχονται. Καλή επιτυχία σε όλες και σε όλους!

Σχόλια (3)

Πιτσιφλής
|

Τα στέλνετε κατά χιλιάδες στις αμέτρητες παιδαγωγικές και καθηγητικές σχολές και μετά εύχεστε!...
Μπαρμπα-Γιάννη Μακρυγιάννη
πάρε...

Ανήσυχος εκπαιδευτικός
|

H "επιτυχία" είναι μία και είναι πάντα καλή. Εκτός αν στο μυαλό της υπουργού υπάρχει και η "κακή" επιτυχία. Στην πραγματικότητα βέβαια κάθε άλλο παρά καλή προδιαγράφεται η τύχη αυτών των παιδιών με τις αλλεπάλληλες τρικλοποδιές που τους βάζει ασταμάτητα η υπουργός.
Θυμίζω ότι εξακολουθεί να ισχύει η παρανοϊκή ειδική βάση εισαγωγής στα ειδικά μαθήματα που διαμορφώνεται πολύ πάνω από τη φυσιολογική βάση του 10, όπως ίσχυε πάντα, και μάλιστα τώρα που τα μαθήματα αυτά έπαψαν να διδάσκονται στο λύκειο με απόφαση της ίδιας της υπουργού!!!
Όταν αυτό και μόνο αναλογιστεί ένας υποψήφιος, εύκολα αντιλαμβάνεται πόσο ειλικρινείς είναι οι ευχές της υπουργού παιδείας...

ΘΑΝΑΣΗΣ
|

"Εμείς, από την πλευρά μας, θα συνεχίσουμε να καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια (ΕΒΕ, μείωση εισακτέων, υπέρογκη ύλη εξετάσεων) ώστε οι δρόμοι των επιλογών σας (δημόσια ΙΕΚ, εργασία με 350 ευρώ μισθό και 100 ευρώ επίδομα σε εφαρμογή στο κινητό) να είναι ανοιχτοί, να είναι διευρυμένοι, να είναι με προοπτική (ζωή υπό τη σκιά των αρίστων ευγενών)." Ρεσιτάλ υποκρισίας...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ