Απαντήσεις και σχόλια στα στα Λατινικά, Χημεία και Πληροφορική από την Πολύτροπη Αρμονία

Δείτε τα βίντεο με τα σχόλια της εκπαιδευτικής ομάδας της Πολύτροπης Αρμονίας

08/06/2022

Ενημερώθηκε: 10/06/2022, 21:28

Άκουσε το άρθρο

Το esos δημοσιεύει τις απαντήσεις και  τα σχόλια στα θέματα των Λατινικών , Χημείας και Πληροφορική, από την εκπαιδευτική ομάδα των εκπαιδευτηρίων  "Πολύτροπη  Αρμονία".

Ακολουθoύν τα βίντεο με τα σχόλια

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Σχόλια (3)

Όταν πονάει το δοντάκι
|

@Νέα βιβλία Πληροφορικής για το Λύκειο: Έχουμε βαρεθεί πλέον αυτό το τροπάρι: "όλα τα μαθήματα είναι καταπληκτικά εκτός από την Πληροφορική". Ποιος περιμένετε να το πιστέψει; Τι νομίζετε ότι θα καταφέρετε;

Στρ. Βούρβαχης
|

@Νέα βιβλία Πληροφορικής για το Λύκειο: Πολλά πράγματα μπορούν να βελτιωθούν στα βιβλία όλων των μαθημάτων. Το μάθημα της Πληροφορικής δεν υστερεί από τα υπόλοιπα μαθήματα - αν αυτό προσπαθείτε να μας πείτε - και είναι επαρκές κριτήριο για την εισαγωγή σε οποιοδήποτε τμήμα Πληροφορικής, συμπεριλαμβανομένων των τμημάτων Μηχανικών (sic) Υπολογιστών.

Νέα βιβλία Πληροφορικής για το Λύκειο
|

Πολύ εύκολα θέματα στην Πληροφορική, χωρίς αυστηρούς ορισμούς για θέματα Δομών Δεδομένων και Γράφων (δυαδικά δέντρα, ουρά κ.α.) - τα ερωτήματα για τον Αντικειμενοστρεφή Προγραμματισμό και τα Διαγράμματα Ροής καλύπτονται σε δύο το πολύ διαλέξεις στο Α' Εξάμηνο στο Πανεπιστήμιο, στο αντίστοιχο μάθημα, όπως και οι ασκήσεις για τον έλεγχο κώδικα.

Το Δ Θέμα είναι μια κλασική άσκηση που πάντοτε ζητείται, και ουσιαστικά με ελάχιστη προσπάθεια είναι εφικτή μια βαθμολογία άνω του 14-15.

Το σωστό θα ήταν να ξεκινάει η διδασκαλία της Πληροφορικής με ενιαία σειρά βιβλίων από την Α'Λυκείου ή την Γ' Γυμνασίου, ως μάθημα γενικής παιδείας, που να προετοιμάζουν σε βάθος τους μαθητές για Αλγορίθμους, Βάσεις Δεδομένων, Δίκτυα και Τηλεπικοινωνίες, που στην τελευταία τάξη θα επιλέξουν να προετοιμαστούν για εισαγωγή στις Σχολές Πληροφορικής και Μηχανικών Η/Υ.

Ακριβώς όπως συμβαίνει με τα Αρχαία Ελληνικά και τη Λογοτεχνία, τη Βιολογία και τη Χημεία, την Ιστορία και τη Φυσική και τα Μαθηματικά - κανείς δεν περιμένει οι μαθητές να προετοιμαστούν για αυτά τα βασικά μαθήματα μέσα σε 8 μήνες στην Γ' Λυκείου.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ