ΣΥΝΕΔΡΙΑ-ΗΜ/ΔΕΣ

Ανοικτη ημεριδα ενημερωσης για την απλοποιηση των διαδικασιων του Δημοσιου

Δημοσίευση: 13/06/2022

Η ανάγκη εκτενέστερης συμπόρευσης κοινωνίας και ακαδημαϊκού περιβάλλοντος είναι δεδομένη και διαχρονική. Το Τμήμα Διοικητικής επιστήμης και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών αναγνωρίζοντας αυτή την ανάγκη, στο πλαίσιο του νέου κύκλου του μεταπτυχιακού του προγράμματος :Ψηφιακή καινοτομία και διοίκηση-Ψηφιακή Διακυβέρνηση(dima.upatras.gr) επικοινωνεί με την κοινωνία μέσω  μιας ανοικτής Διαδικτυακής ημερίδας ενημέρωσης

Ψηφιακός Μετασχηματισμός του Δημοσίου: Παρόν και Μέλλον:-οσα θέλει να μάθει ο πολίτης για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό και την  απλοποίηση των διαδικασιών  του Δημοσίου- την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022 ώρα 12πμ

Ομιλητής: Δρ. Aριστείδης Μελετίου, Προϊστάμενος Γενικής Διεύθυνσης Υποδομών Πληροφορικής και Επικοινωνιών της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Τα θέματα που θα παρουσιαστούν στα πλαίσια της διάλεξης είναι

1.Ψηφιακός Μετασχηματισμός, απλοποίηση διαδικασιών στο Δημόσιο και εξυπηρέτηση του Πολίτη: περιγραφή υπηρεσιών που αναπτύχθηκαν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο: gov.gr, ενοποίηση μητρώων, ψηφιακά ραντεβού-MyDeskLive, τηλε-εργασία, διαλειτουργικότητα πληροφοριακών συστημάτων του Δημοσίου Τομέα κ.ά.

2. Κυβερνητικό Cloud (G-Cloud): υπηρεσίες hybrid Cloud στο Δημόσιο, Νόμος 4727/2020, Enterprise Agreement με Microsoft, κεντρικοποίηση υπηρεσιών, G-Cloud Next Generation

3. Οι τάσεις του Δημοσίου αλλά και του Ιδιωτικού Τομέα για υιοθέτηση νέων τεχνολογιών Δημόσιας Διοίκησης: CRM, Big Data Analysis, Artificial Intelligence, Robotics Process Automation κ.ά.

4. Προγραμματισμός επόμενης τριετίας στη χώρα: ενδεικτικά: ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ, Central gov-ERP και CRM,νέες ταυτότητες κ.ά., Ψηφιακή Βίβλος 2020-2025 και έργα που θα ενταχθούν στο Ταμείο Ανάκαμψης (RRF-Recovery and Resilience Facility)

Πρόσκληση Zoom

Topic: ΚΥΚΛΟΣ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ ΠΜΣ  ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ&ΔΙΟΙΚΗΣΗ(dima.upatras.gr)

Time: June 15, 2022 12:00 Athens

Join Zoom Meeting:

link :https://upatras-gr.zoom.us/j/91553274751

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ