ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ

Αποτέλεσμα απόλυσης των μαθητών Γενικών Λυκείων για το σχολικό έτος 2021-2022

Δημοσίευση: 20/06/2022
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Προκειμένου να ενημερωθεί η βάση δεδομένων της Υπηρεσίας μας για τους μαθητές που παρακολουθούν την τελευταία τάξη των Ημερησίων και των Εσπερινών Γενικών Λυκείων με την πληροφορία της λήψης ή όχι του απολυτηρίου, καθώς και με τον βαθμό απολυτηρίου για όσους μαθητές έχουν επιλέξει τα Τμήματα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου, Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, το υπουργείο Παιδείας καλεί τους Διευθυντές των Γενικών Λυκείων να έχουν  ολοκληρώσει το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022 τις παρακάτω διαδικασίες στο πληροφοριακό σύστημα MySchool:

α) Τελική Επίδοση

β) Ενημέρωση αριθμών πρωτοκόλλου των απολυτήριων τίτλων

Τέλος, το υπουργείο Παιδείας ενημερώνει τους Διευθυντές των  Γενικών Λυκείων ότι, αφού συγκεντρωθούν ηλεκτρονικά τα αποτελέσματα απόλυσης των μαθητών, θα τους  αποσταλούν ηλεκτρονικές μηχανογραφικές καταστάσεις με τα σχετικά στοιχεία προς επιβεβαίωση εντός του πρώτου δεκαπενθημέρου του Ιουλίου.

 

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.