ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ

Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και του Cadi Ayyad University,Marrakech, Morocco

Δημοσίευση: 21/06/2022
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Στο πλαίσιο της διεθνούς ακαδημαϊκής συνεργασίας, της εξωστρέφειας αλλά και της διεθνοποίησης του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, υπογράφηκε Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του ΕΑΠ και του Cadi Ayyad University, Marrakech, Morocco.

Το Cadi Ayyad University του Μαρόκου είναι ένα από τα μεγαλύτερα πανεπιστημιακά ιδρύματα, με πλέον των 100.000 φοιτητών.

Το Μνημόνιο Συνεργασίας αναφέρεται στην ακαδημαϊκή και ερευνητική συνεργασία των δύο Ιδρυμάτων και υπογράφηκε το Σάββατο, 18 Ιουνίου 2022 μεταξύ του Προέδρου του ΕΑΠ Καθηγητή Οδυσσέα-Ιωάννη Ζώρα και του Κοσμήτορα της Σχολής Θετικών Επιστημών του Cadi Ayyad University (ως εκπροσώπου του Προέδρου του Πανεπιστήμιου) Professor El Mouden El Hassan, παρουσία του Κοσμήτορα της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας του ΕΑΠ Καθηγητή Ιωάννη Καλαβρουζιώτη.

O Κοσμήτορας του Cadi Ayaad University παραβρέθηκε ως εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου του στην πρόσφατη τελετή επιτιμοποίησης της Α.Θ.Π. Οικ. Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου σε Επίτιμο Καθηγητή του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στον τομέα της Διαχείρισης Περιβάλλοντος, που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο Αθηνών, ενώ ο ίδιος θα επισκεφθεί τις κεντρικές εγκαταστάσεις του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και την Σχολή Θετικών επιστημών και Τεχνολογίας στην Πάτρα, ώστε να συζητηθούν με τα μέλη ΔΕΠ της Σχολής ερευνητικές πρωτοβουλίες για το άμεσο μέλλον.

Ετικέτες: 
ΕΑΠΜνημόνιο

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ