Live/ Βουλή: Συζήτηση 6 επίκαιρων ερωτήσεων για την παιδεία

Το esos συνδέθηκε με τη Βουλή για να παρακολουθήσετε ζωντανά τη συζήτηση

22/06/2022

Ενημερώθηκε: 22/06/2022, 16:41

Άκουσε το άρθρο

Συζήτηση 6 επίκαιρων ερωτήσεων για την παιδεία, έχουν προγραμματιστεί να συζητηθούν στη Βουλή, σήμερα στις 10:30 το πρωί.

Και στις 6   ερωτήσεις θα απαντήσει η υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Ζέττα Μακρή.

Το esos θα συνδέθηκε με τη Βουλή για να παρακολουθήσετε ζωντανά τη συζήτηση.

Πρόκειται για τις εξής ερωτήσεις:

Του Βουλευτή   του  ΣΥΡΙΖΑ  Ιωάννη Μουζάλα, με θέμα: «Άμεση η ανάγκη διερεύνησης των καταγγελιών ιδιωτικών εκπαιδευτικών αναφορικά με τα προγράμματα επιμόρφωσης ανήλικων προσφυγόπουλων».

Του Βουλευτή   του Κινήματος Αλλαγής  Ιλχάν Αχμέτ, με θέμα: «Λειτουργία Μειονοτικού Σχολείου Αγιοχωρίου Ροδόπης».

Του Βουλευτή   του ΚΚΕ  Ιωάννη Δελή, με θέμα: «Αποκατάσταση της αδικίας ενάντια στους μαθητές των καλλιτεχνών σχολείων».

Του Βουλευτή   του ΜέΡΑ25   Κρίτωνα – Ηλία Αρσένη, με θέμα: «Προκλητική αδιαφορία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων για τους μαθητές των ευπαθών ομάδων και ΑμεΑ».

Του Βουλευτή    του  ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη, με θέμα: «Διακοπή Λειτουργίας της Πατριαρχικής Εκκλησιαστικής Σχολής Κρήτης».

Του Βουλευτή   του ΜέΡΑ25   Κρίτωνα – Ηλία Αρσένη, με θέμα: «Αδιαφορία του Υπουργείου για τα σωρευμένα  προβλήματα του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνάσιου – Λυκείου (ΕΝΕΕΓΥΛ) Περιστερίου».

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ