Τράπεζα Θεμάτων: Αιτήσεις για θέσεις Θεματοδοτών/Αξιολογητών Β’ και Γ’ τάξης Λυκείου (ΓΕΛ-ΕΠΑΛ)

Το ΙΕΠ απευθύνει Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την υποβολή αιτήσεων στο ενιαίο Μητρώο εξωτερικών Επιστημονικών Συνεργατών για την σύσταση Ειδικών Επιστημονικών Ομάδων (Θεματοδότες/τριες-Αξιολογητές/τριες), για την υποστήριξη της δημιουργίας και χρήσης Τράπεζας Θεμάτων Διαβαθμισμένης Δυσκολίας (ΤΘΔΔ) .
- Πατήστε εδώ για να ανοίξετε την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος
Ειδικότερα, η Πρόσκληση αφορά μόνο στην κάλυψη υπολειπόμενων θέσεων Θεματοδοτών/Αξιολογητών Β’ και Γ’ τάξης Λυκείου (ΓΕΛ-ΕΠΑΛ) και εξειδικεύεται ως εξής:
Επισημαίνεται ότι όπως αναφέρεται στις σχετικές Προσκλήσεις:
- Κάθε υποψήφιος/α δύναται να συμμετέχει στη διαδικασία εγγραφής στο Μητρώο, επιλέγοντας να αξιολογηθεί για μία μόνο θέση (Θεματοδότη/τρια-Αξιολογητής/τρια).
- Κάθε υποψήφιος/α δύναται να συμμετέχει στη διαδικασία εγγραφής στο Μητρώο, επιλέγοντας να αξιολογηθεί για ένα μόνο γνωστικό αντικείμενο.
- Υπενθυμίζεται ότι η κατάθεση δείγματος θέματος που βαθμολογείται με 10 μόρια, σύμφωνα με τον πίνακα των βαθμολογούμενων κριτηρίων της υπ’ αρ. πρωτ. 14691/24-09-2021 (ΑΔΑ: Ψ6ΨΟΟΞΛΔ-ΑΦ3) Πρόσκλησης, είναι υποχρεωτική, επί ποινή αποκλεισμού (βλ. Παράρτημα 1).
Οι ενδιαφερόμενοι/ες που επιθυμούν να εγγραφούν στο ανωτέρω Μητρώο καλούνται να υποβάλουν αίτηση στη δικτυακή πύλη e-IEP: https://www.iep.edu.gr/services/mitroo, από την Τετάρτη 22 Ιουνίου και ώρα 15:00 έως και την Πέμπτη 7 Ιουλίου και ώρα 15:00, συμπληρώνοντας αποκλειστικά και μόνο σε ηλεκτρονική μορφή όλα τα απαραίτητα πεδία, με τα αντίστοιχα τεκμήρια όπως περιγράφονται στις υπ’ αρ. πρωτ. 12462/25-11-2020 (ΑΔΑ: 6ΧΓ6ΟΞΛΔ-Σ7Α), 12441/30-07- 2021 (ΑΔΑ: ΨΒ7ΜΟΞΛΔ-Χ6Λ), 14691/24-09-2021 (ΑΔΑ Ψ6ΨΟΟΞΛΔ-ΑΦ3), 21675/10-12-2021 (ΑΔΑ: 6Β4ΟΟΞΛΔ-ΠΗΖ) και 1840/25-02-2022 (ΑΔΑ: 99ΥΜΟΞΛΔ-ΥΜ2) Προσκλήσεις.
Σχολιάστε το άρθρο
Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.
Δημοφιλή Άρθρα
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΦΟΙΤΗΤΕΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΜΑΘΗΤΕΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΛΕΓΙΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ
ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ
- Πανελλαδικές 2023: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι υποψήφιοι για την τριτοβάθμια εκπαίδευση
- Μεταπτυχιακό στις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών
- Μεταπτυχιακό στη Γλωσσική Τεχνολογία
- Μεταπτυχιακό στην Πληροφορική
- Διάβημα της Ζωής Κωνσταντοπούλου προς τον υπουργό Παιδείας
- Ν. Κεραμέως: Μόνο αρρωστημένα μυαλά θα μπορούσαν να οργανώσουν μία τέτοια επίθεση
- ΝΔ: Ο Γρ. Ψαριανός δεν στοχοποίησε ανθρώπους, δεν στοχοποίησε κλάδους. Στοχοποίησε συγκεκριμένες συμπεριφορές
- Πανελλαδικές ΕΠΑΛ: Οδηγίες στα Εξεταστικά και Βαθμολογικά Κέντρα
- Οδηγίες για την εξέταση του μαθήματος: Αρχιτεκτονικό Σχέδιο
- Μήνυμα του υπουργού Παιδείας Χρ. Κίττα ενόψει της έναρξης των Πανελλαδικών Εξετάσεων
Σχόλια (3)
Η απόφαση για κλήρωση τριών θεμάτων β και τριών δ μας έδωσε την ευκαιρία να επιλέξουμε εκείνα εξ αυτών ώστε τελικά να είναι παρόμοιας δυσκολίας με ότι είχαμε στο νου μας να βάλουμε αν δεν υπήρχε η βάση θεμάτων
@Μητέρα, εξαιρετικά τα αποτελέσματα! Για πρώτη φορά μετά από χρόνια υποχρεώθηκαν όλοι οι εκπαιδευτικοί να διδάξουν το σύνολο της ύλης και όχι ό,τι πίστευε ο καθένας ότι είναι σημαντικό, αφήνοντας κομμάτια ύλης που ήταν απαραίτητα για τις επόμενες τάξεις. Κι αυτό ισχύει για όλα τα μαθήματα! Διευκόλυνε τους εκπαιδευτικούς με την διαμόρφωση τελικών κριτηρίων, αφού τους είχε έτοιμο το διαγώνισμα στο 50% των μονάδων. Υπάρχει μια βάση με ποικιλία ασκήσεων διευκολυντική για τη διδασκαλία. Εξαιρετική δουλειά λοιπόν με πολύ καλά αποτελέσματα. Οι μαθητές που μελετούν είτε με είτε χωρίς τράπεζα θεμάτων καλά θα έγραφαν. Οι τουρίστες-μαθητές δεν γράφουν καλά ποτέ. Το πρόβλημα είναι ότι και λευκή κόλλα να δώσουν περνούν την τάξη. Θα πρέπει να ελέγχονται οι εκπαιδευτικοί για τη βαθμολόγησή τους. Εξευτελίζουν το λύκειο με αυτόν τον τρόπο.
Αποτελέσματα της ΤΘ μετα τη φετινή εφαρμογή της πότε θα μάθουμε;