ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Αποσπάσεις στο εξωτερικό: Οι τελικοί πίνακες αξιολόγησης υποψηφίων εκπαιδευτικών

Ολα τα ονόματα
Δημοσίευση: 22/06/2022
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Υπογράφηκαν από την υπουργό Παιδείας Ν. Κεραμέως και αναρτήθηκαν στη Διαύγεια οι τελικοί πίνακες    αξιολόγησης υποψηφίων εκπαιδευτικών προς απόσπαση στις σχολικές μονάδες του εξωτερικού σχολικού έτους 2022-2023 και 2023 για το Νότιο Ημισφαίριο».

Πρόκειται για τις σχολικές μονάδες των χωρών περιοχών ευθύνης των Συντονιστικών Γραφείων Λονδίνου, Καΐρου, Γιοχάνεσμπουργκ, Κορυτσάς, Μελβούρνης, Βρυξελλών, Μαριούπολης, Βουκουρεστίου, Νέας Υόρκης, Τορόντο, Ντύσελντορφ, Μονάχου- Στουτγάρδης και Νοβοροσίσκ σχολικού έτους 2022-2023 και 2023 για το Νότιο Ημισφαίριο.

Σχόλια (9)

 
ΠΕ11 Γιάννης Ευαγγ.
24 Ιουν 2022 17:47

Αξιότιμε Συντάκτη του σχολίου ''Προς ΠΕ11 Γ.Ε.'' σας πληροφορώ ότι:
α) προφανώς δικαιολογητικά τα οποία έγιναν δεκτά και προσμετρήθηκαν πέρυσι δεν μπορούν να μην είναι αποδεκτά φέτος ή να μοριοδοτούνται με διαφορετικό τρόπο μέσα στο ίδιο νομικό πλαίσιο
β) προφανώς και έχω επισυνάψει τα σχετικά αρχεία ελέγχου των δικαιολογητικών στην αρχική μου αίτηση καθώς και στην ένσταση που έκανα στις 08/6/2022 επί των προσωρινών πινάκων
γ)προφανώς είναι....προφανές το ποιος ''δεν έχει κάνει το σωστό'' ή '' δεν έχει έχει εφαρμόσει τα προβλεπόμενα από το νόμο''

 
Προς ΠΕ11 Γ. Ε.
24 Ιουν 2022 12:58

Προφανώς για να έχετε 0 μόρια με το ίδιο πλαίσιο, σημαίνει πως είτε σας έχουν αφαιρεθεί μόρια από δικαιολογητικά που ενδεχομένως δεν έγιναν αποδεκτά είτε δεν είχατε επισυνάψει τα απαιτούμενα αρχεία ελέγχου των δικαιολογητικών που επικαλείστε στην αίτησή σας.
Αυτό βέβαια δεν δικαιολογεί το γεγονός πως δεν ΄έχετε λάβει απάντηση στα ερωτήματά σας.

 
@ΠΕ11 Γ. Ε.
24 Ιουν 2022 11:18

Το esos είναι "λίγο".... για το βιβλίο Γκίνες είναι η περίπτωσή σας.

 
ΠΕ11 Γ. Ε.
24 Ιουν 2022 10:25

Στους περσινούς Τελικούς Πίνακες σχολ. έτους 2021-22(ΑΔΑ: ΨΓΑΙ46ΜΤΛΗ-Ε94) μοριοδοτήθηκα με 65 μόρια. Στους φετινούς Πίνακες(ΑΔΑ: 91ΙΗ46ΜΤΛΗ-ΛΨ9), με το ίδιο νομικό πλαίσιο, ίδια δικαιολογητικά, έχω μηδέν(0) μόρια. Έχω προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες αλλά , έως σήμερα ....ουδεμία απάντηση(σεβασμός στον πολίτη; σεβασμός στον εκπαιδευτικό;).
Ευνομούμενη πολιτεία, αριστεία ή.....
Τα σχόλια δικά σας...

 
Polar_Fish
24 Ιουν 2022 00:56

Oι Ελληνες εκπαιδευτικοι πληρώνονται απο το Ελληνικό Κράτος, ενώ η ομογενεια της Γερμανίας πληρώνει φόρους στο Γερμανικό Κράτος. Ειναι προφανές ότι το εκπαιδευτικό σύστημα οπως εχει στηθεί δεν είναι βιώσιμο.

 
Γιώργος Α.
23 Ιουν 2022 22:38

Δεν με έβαλαν στους πίνακες με τη δικαιολογία ότι το ξενόγλωσσο πτυχίο που κατέθεσα δεν ήταν το επίπεδο που έλεγε στην εγκύκλιο. Το οποίο πτυχίο είναι στο επίπεδο που απαιτείται! Έκανα ένσταση. Δεν μπήκαν καν στον κόπο να απαντήσουν. Ελληνικό αθάνατο δημόσιο και αθάνατη ελληνική εκπαίδευση. Στα τηλέφωνα βέβαια δεν απαντούν. Ο αέρας στο Μαρούσι είναι ανθυγιεινός

 
Αποσπασμένος
23 Ιουν 2022 10:12

Προσωπικά, πολύ θα ήθελα να πάω Μόναχο. Με αυτό το επιμίσθιο, και με την οικογένεια μαζί, θα ταλαιπωρηθούμε αφάνταστα για να βρούμε σπίτι, μακριά και πανάκριβο. Δεν αξίζει, δυστυχώς.
Αναγκαστικά, πήγα Ντίσελντορφ που είναι λίιιιιγο καλύτερα.

 
Ελληνική κοινοτητα
22 Ιουν 2022 23:28

Δυστυχώς μια από τα ίδια...δεν δίνονται κίνητρα στους εκπαιδευτικούς κυρίως οικονομικά και τα ελληνόπουλα της νότιας Γερμανίας θα στερηθούν για άλλη μια φορά την μητρική τους γλωσσα...Δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί δεν υπάρχουν διαμαρτυρίες να αυξηθεί το επιμισθιο ,εκ μέρους των εκπαιδευτικών ,εμείς οι ομογενείς θα σταθούμε κοντά σας ,θα παλαιψουμε μαζί σας ...Ζητήστε επιτέλους αύξηση του επιμισθιου!

 
ΠΕ_04
22 Ιουν 2022 20:48

Το όνομα μου γιατί δεν είναι στον πίνακα, ενώ ήταν στον προσωρινό;

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ