ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ

Άνοιξαν σήμερα οι κατασκηνώσεις για τους εκπαιδευτικούς και υπαλλήλους του υπ. Παιδείας

Θα λειτουργούν μέχρι και 30-9- 2022
Δημοσίευση: 22/06/2022
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Με απόφαση που υπέγραψε η υπουργός Παιδείας Ν. Κεραμέως, αναλαμβάνουν :

α) η Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων Κεντρικών Δομών Υπουργείου Παιδείας (Ο.Σ.Ε.Κ.Δ.Υ.Π.)

β) η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Υπουργείου Παιδείας (Π.Ο.Σ.Υ.Π.)

γ) η Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (Ο.Λ.Μ.Ε.), και,

δ) η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας (Δ.Ο.Ε.)

για τη θερινή περίοδο 2022 και ειδικότερα για το διάστημα από 22-06-2022 μέχρι και 30-9- 2022, την οργάνωση για τη λειτουργία, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και το ισχύον θεσμικό πλαίσιο, του τμήματος Α των καταλυμάτων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (Υ.ΠΑΙ.Θ.) στην περιοχή Αγ. Ανδρέας, Ζούμπερι, του Δήμου Μαραθώνα.

Η διοίκηση του τμήματος Α των καταλυμάτων, που θα ασκηθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) βάσει του Ν. 4415/2016, θα τελεί υπό την άμεση εποπτεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Υ.ΠΑΙ.Θ..

Για την εύρυθμη λειτουργία του, το τμήμα Α των καταλυμάτων θα στελεχωθεί με ανάλογο αριθμό υπαλλήλων και εκπαιδευτικών κατόπιν σχετικής αιτιολογημένης εισήγησης του Δ.Σ..

Στο τμήμα Α των καταλυμάτων θα διαμείνουν εν ενεργεία υπάλληλοι μέλη της Ο.Σ.Ε.Κ.Δ.Υ.Π., της Π.Ο.Σ.Υ.Π., της ΟΛΜΕ και της ΔΟΕ με τις οικογένειές τους.

Για τη διαμονή των υπαλλήλων/ εκπαιδευτικών, δύναται να καταβληθεί συνδρομή, το ποσό της οποίας θα οριστεί από το Δ.Σ. του τμήματος Α’ των καταλυμάτων, για την κάλυψη των έκτακτων και κατεπειγουσών αναγκών.

Οι περίοδοι διαμονής, ο αριθμός και η επιλογή των υπαλλήλων και εκπαιδευτικών που θα διαμείνουν, θα καθορισθούν με απόφαση του Δ.Σ. του τμήματος Α των καταλυμάτων, ανάλογα με τον αριθμό των λειτουργικών οικίσκων που θα παραδοθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Υ.ΠΑΙ.Θ.

 

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ