ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ

"Κρίσεις" στελεχών Εκπαίδευσης: "Ουδέν σχόλιο" από Ζ. Μακρή και "σιωπή" από Αλ. Κόπτση στη συνάντηση με το ΔΣ της ΟΛΜΕ

Η προγραμματισμένη έναρξη της Ατομικής Αξιολόγησης από το Σεπτέμβριο δεν φαίνεται να ξεκινά, διότι οι αξιολογητές Σύμβουλοι Εκπαίδευσης και Διευθυντές Σχολείων δεν θα έχουν επιλεγεί ακόμη
Δημοσίευση: 27/06/2022
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Δύο φορές έθεσε μέλος της ΟΛΜΕ το ζήτημα της καθυστέρησης επιλογής των νέων στελεχών εκπαίδευσης, στη σημερινή συνάντηση με την υφυπουργό Παιδείας Ζέττα Μακρή και τον Γενικό Γραμματέα Αλ. Κόπτση.

Η πρώτη επισήμανση έγινε από μέλος του ΔΣ της ΟΛΜΕ προς τον Αλ. Κόπτση (σ.σ. τη στιγμή εκείνη δεν ήταν παρούσα η υφ. Παιδείας), ο οποίος επέλεξε τη "σιωπή", αποφεύγοντας να  δώσει    απάντηση ή  να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο.

Στη συνέχεια το ίδιο μέλος έθεσε το θέμα στην υφυπουργό Παιδείας η οποία απάντησε ως εξής: "Ουδέν σχόλιο".

Οσον αφορά την επιλογή Διευθυντών Εκπαίδευσης, όπως το   esos έγραψε την περασμένη Παρασκευή, είναι άγνωστο πότε θα ανακοινωθούν.

Μέχρι στιγμής τα πρακτικά, παρέδωσε μόνο ένα Συμβούλιο, και περιμένει το υπουργείο Παιδείας και από τα υπόλοιπα.

Επίσης δεν παραδόθηκαν ακόμη οι τελικοί  πίνακες μοριοδότησης ενός Συμβουλίου.

Σύμβουλοι Εκπαίδευσης

Υπήρξαν  πολλές παραιτήσεις, οι οποίες ξεπερνούν τις δέκα από τα Συμβούλια Επιλογής  Συμβούλων Εκπαίδευσης.

Τα μέλη αυτά ήδη έχουν αντικατασταθεί, χωρίς ωστόσο να δημοσιοποιηθούν στη Διαύγεια οι αποφάσεις.

Διευθυντές Σχολείων

"Πάγωσαν" προς το παρόν  οι αρχικές προθέσεις της πολιτικής ηγεσίας   να "τρέξει" η υποβολή αιτήσεων των υποψηφίων Διευθυντών Σχολείων, παράλληλα  με την επιλογή των Συμβούλων Εκπαίδευσης.

Κι αυτό διότι υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες, όπως η λειτουργία ηλεκτρονικής πλατφόρμας υποβολής αιτήσεων, καθώς η μία και μοναδική που υπάρχει γι αυτό το σκοπό χρησιμοποιείται από τα Συμβούλια Επιλογής των Συμβούλων Εκπαίδευσης.

Η πρόταση που έπεσε στο "τραπέζι" να αντικατασταθούν στα Τοπικά Συμβούλια Επιλογής οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης με τους Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου, μάλλον δεν υιοθετείται , καθώς εκτιμάται ότι οι περισσότεροι θα είναι υποψήφιοι Διευθυντές Σχολείων.

Η  ατομική αξιολόγηση

Ενώ ,εδώ καιρό, έχουν ετοιμαστεί τα Σχέδια Υπουργικών Αποφάσεων για τις διαδικασίες Ατομικής  των εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ωστόσο δεν έχουν υπογραφεί ακόμη από την υπουργό Παιδείας.

Έτσι η προγραμματισμένη έναρξη της Ατομικής Αξιολόγησης από το Σεπτέμβριο δεν φαίνεται να ξεκινά, διότι οι   αξιολογητές Σύμβουλοι Εκπαίδευσης   και  Διευθυντές Σχολείων δεν θα έχουν επιλεγεί ακόμη.

Το υπουργείο Παιδείας δεν θα ήθελε να κάνει αξιολόγηση με αναπληρωτές Διευθυντές Σχολείων, αλλά ούτε και με τους Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου, ο θεσμός των οποίων καταργείται αμέσως μετά την επιλογή των Συμβούλων Εκπαίδευσης.

Σχόλια (75)

 
μετρώντας μέρες ξεφτίλας
29 Ιουν 2022 14:24

σε ποια μέρα είμαστε; αριστεία , δικαιοσύνη, λογική : το τρίπτυχο του μαρουσιού ! μπράβο νίκη, μπράβο σε παλαμοκροτητές σχολιαστές !

 
ΤΖΩΝΗ
29 Ιουν 2022 09:29

Καλό Καλοκαίρι συνάδελφοι με υγεία και χαρά , καλή ξεκούραση και ραντεβού την 1η Σεπτέμβρη στο σχολείο μας..Καλή σύνταξη στην απερχόμενη Δ/ντρια μου και καλή επιτυχία στην Υπ/ντρια μας που ήταν η ψυχή του σχολείου και πανταχού παρών , την επόμενη σχολική χρονιά ως αναπληρώτρια Δ/ντρια ..Καλή δύναμη στα στελέχη του ΥΠΑΙΘ να ετοιμάσουν από τώρα την επόμενη σχολική χρονιά ! ! !

 
Πάτροκλος
28 Ιουν 2022 23:53

Καλό καλοκαίρι συνάδελφοι με υγεία-προσοχή στον κορονοιό και καλή σχολική χρονιά να έχουμε τον Σεπτέμβρη...Προέχει η ομαλή έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και καλή επιτυχία σε όσους Υπ/ντές οριστούν αναπληρωτές Δ/ντές για όσο χρόνο χρειαστεί μέχρι να γίνουν επιλογές με την σειρά που προβλέπει ο ν.4823 ! ! !

 
@Πετρος
28 Ιουν 2022 21:53

Ποια κυβέρνηση εκθέτουν;;;; Αυτοί είναι η κυβέρνηση,μερος αυτής δηλ

 
Σήμερα κληρώνει
28 Ιουν 2022 20:24

@Να μην υπάρξει μοριοδότηση 27 Ιουν 2022 18:42
Αυτό που λέτε δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο.... και δεν μπορεί και να υπάρξει, βάσει κανενός νόμου.
Η προϋπηρεσία-άσκηση καθηκόντων-εμπειρία σε μια θέση, μοριοδοτείται ανεξαρτήτως του τρόπου με τον οποίο κάποιος υπηρέτησε σ' αυτή τη θέση (πχ κατόπιν επιλογής, κατόπιν παράτασης, με απευθείας διορισμό, ακόμα και με κληρονομικό δικαίωμα....).
Είναι σαν να λέτε, ότι κάποιος που πχ κέρδισε το λαχείο, δεν νομιμοποιείται να λάβει τα χρήματα.... ή μπορεί να τα λάβει αλλά όχι να τα ξοδέψει-αξιοποιήσει όπως θέλει....

 
Πρωτοφανές
28 Ιουν 2022 20:06

Τέσσερα χρόνια χωρίς λύση μ, χωρίς κρίσεις στα στελέχη εκπαίδευσης. Πάνω από επτά μήνες κοροϊδία για τους διευθυντές εκπαίδευσης . Να μας ζήσει το επιτελικό κράτος . Ο κύριος Κοπτσης έχει να κάνει κάποιο σχόλιο ,?

 
@@φιλελεύθερος
28 Ιουν 2022 18:27

Διαφωνώ κάθετα με την κακοπροαίρετη κριτική που κάνεις στον καλυτερότερο νόμο όλων των εποχών!!!!
Εσείς οι αντι-ΝΔ μας καταστρέψατε, μας παγιδεύσατε, μας εγκλωβίσατε και τελικά από τον καλυτερότερο νόμο όλων των εποχών ΔΕΝ θα εφαρμόσουμε τίποτα και ΔΕΝ θα κάνουμε ΚΑΜΙΑ επιλογή!!!
Άλλωστε, ΔΕΝ μας συμφέρει πλέον να αλλάξουμε τους δικούς μας δ/ντές εκπαίδευσης εν όψη εκλογών!!!!!
Θα τους αφήσουμε εκεί και ας έρθουν οι άλλοι να τους αλλάξουν όποτε μπορέσουν!

 
Πιτσιφλής
28 Ιουν 2022 16:00

Μίλα μου, ναι μίλα μου,
αν την αγάπη που σου δώσαμε
την άξιζες....

 
ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
28 Ιουν 2022 14:44

όχι της Αγίας Παρασκευής ,αλλά της Αγίας Σιωπής και της οσίας Παρατάσεως

 
ΠΕΤΡΟΣ
28 Ιουν 2022 13:38

Ανίκανοι και άρα άχρηστοι. Εκθέτουν την κυβέρνηση. Κρίμα.

 
Μην το βασανίζετε άλλο...
28 Ιουν 2022 13:33

Μην το βασανίζετε άλλο το θέμα και χαλάτε φαιά ουσία και χάνετε τον χρόνο σας!!!
ΚΑΜΙΑ επιλογή στελέχους ΔΕΝ θα γίνει τώρα!!!
ΟΛΕΣ οι επιλογές ακυρώνονται στην πράξη!!!
Μετά τις πολλαπλές εκλογές, την κυβέρνηση συνασπισμού που θα προκύψει και τις τότε πολιτικές, κοινωνικές, οικονομικές και εθνικές(!!!) συνθήκες θα ψηφιστεί κάποια στιγμή ένας νέος νόμος σύμφωνα με τα τότε δεδομένα και κάποια στιγμή θα γίνουν και οι επιλογές στελεχών!!!!!
Συνεπώς, συνιστώ ψυχραιμία!!!

 
@φιλελεύθερος
28 Ιουν 2022 10:32

Kάποιος που ήταν Διευθυντής (περιφερειακός, εκπαίδευσης, σχολείο) παίρνει 6 μόρια, κα΄ποιος που ήταν Διευθυντής ή Προϊστάμενος υπουργείου παίρνει 6 μόρια, κα΄ποιος με διδακτρορικό πάλι 6 μόρια, κάποιος με πτυχία που δίνουν 20 μόρια δικαιούται 13, πρώην ΣΣ μόνο 4 μόρια για τη θέση Συμβούλου Εκπαίδευσης, επιμορφώσεις 4 μόρια, όσο δηλαδή 1 μεταπτυχιακό. Οι νόμοι φτιάχνονται από κάποιους πρώτα για κάποια "δικά μας παιδιά". Δείτε μόρια ΔΕ και θα καταλάβετε πόσο αξιοκρατικός είναι. Ελλάδα και αξιοκρατία δεν συμβαδίζουν. Στην Κύπρο αν κάποιος έχει μόνο πτυχίο, ό,τι άλλο και να έχει δεν καταλαμβάνει θέση, αν κάποιος άλλος έχει μόνο μεταπτυχιακό, αν κάποιος έχει μεταπτυχιακό, ό,τι άλλο και να έχει δεν καταλαμβάνει θέση αν κάποιος άλλος έχει μόνο διδακτορικό. Εδώ κα΄ποιοι αποκλείονται γιατί δεν κατέχουν πιστοποιητικό γνώσης ξένης γλώσσας (κόφτης). Σύμφωνα με το νόμο, όποιος κατέχει αυτό το πιστοποιητικό μπορεί να γίνει ΣΕ και να αξιολογεί συναδέλφους που διδάσκουν στο πανεπιστήμιο, όπως εγώ, που βρίσκομαι ανάμεσα στους επιλεγέντες για συνέντευξη στους υποψήφιους ΔΕ. Στο ΕΑΠ στο DAMA που είναι μεταπτυχιακό στην Αγγλική γλώσσα μπορεί να διδάξει οποιοσδήποτε και χωρίς το πιστοποιητικό αυτό, όπως εγώ. Όχι όπως βολεύει τον καθένα. Είπατε τίποτα;

 
Ναυσικάαα....
28 Ιουν 2022 09:52

@φιλελεύθερος
Τα Αρχαία Ελληνικά, μου αρέσει να τα διαβάζω από το πρωτότυπο κι όχι από τις μεταφράσεις....
Πρώτη φορά πάντως μετά από τρία χρόνια, που κάποιοι υποστηρίζουν ότι ΔΕΝ φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Φίλης.... Το λες και πρόοδο....

 
#Πλατάρος
28 Ιουν 2022 09:44

Η απορία μου είναι μέγιστη για το σχόλια που διαβάζω!
Τώρα το κατάλαβες μαζί και με κάποιους άλλους;
Αυτά που γράφεις τα φωνάζουμε μήνες τώρα!!!
Όμως φαίνεται ότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι και τα στόματα ανοίγουν μαζί με τον ασκό του αιόλου!!!!
Από εδώ και στο εξής οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές!!!

 
5.000 - 45 = 4.955 υπόλοιπο για την ολοκλήρωση.....
28 Ιουν 2022 09:43

@Lucius Artorius
Δεν ξέρω ποια από τις "μισοεκπληρωμένες προεκλογικές δεσμεύσεις", περιμένετε να ολοκληρώσει η κυβέρνηση (την επόμενη τετραετία?).... αλλά εγώ θα σας πω για ένα θέμα που πχ ΔΕΝ αφορά την εκπαίδευση.
Εδώ και 6 μήνες πλήρωσα 5 χιλιάρικα (δηλ. ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο) σε ρήτρα αναπροσαρμογής ενέργειας + βενζίνες (που δεν ήταν στις προεκλογικές δεσμεύσεις.... τουλάχιστον προς τους πολίτες)..... και μέχρι σήμερα πήρα πίσω 45 ευρώ από το fuel pass. Άρα θα πρέπει να ξαναψηφίσω την κυβέρνηση.... και στις υπόλοιπες 19 ζωές μου μέχρι να ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ο κος Μητσοτάκης....

 
Σαθρό σύστημα
28 Ιουν 2022 09:38

Υπάρχει ολόκληρο σύστημα, δεν είναι μόνο τα προβλήματα της διαδικασίας - επιτέλους, χρειαζόμαστε νέους ανθρώπους σε θέσεις ευθύνης στα Σχολεία και παντού, πριν γεράσουν κι αυτοί μέσα στη διαλυμένη χώρα.

 
Στράτος
28 Ιουν 2022 09:23

Συνάδεφε Πλατάρο,
αλήθεια πιστεύεις ότι μετά από τους νόμους επιλογής στελεχών που ίσχυαν μόνο για μια φορά και έπειτα καταργούνταν, μπορεί τώρα να δούμε έναν νόμο επιλογής που δεν θα ισχύσει ούτε μία φορά;
Αυτό κι αν θα είναι καινοτομία της Ν.Δ.!!!

 
Οι πολίτες είναι ίσοι ενώποιον του νόμου
28 Ιουν 2022 08:57

Επειδή προτείνονται "τρόποι επιλογής" εδώ μέσα.
Η εφαρμογή των νόμων επιλεκτικά σε σχολεία και κατά συνέπεια και σε πολίτες είναι αντισυνταγματική.

Δηλαδή:
1η διαχείριση: Σχολεία που έχουν Δ/ντές από το 2017: εφαρμογή και παράταση του νόμου του 2017, (επιδόματα ναι / μοριοδότηση ναι - 5-6 χρόνων)
2η διαχείριση: Σχολεία που έφυγε ο Δ/ντής φέτος εφαρμογή του νέου νόμου περι επιλογής στελεχ΄ών (επιδόματα ναι / μοριοδότηση ναι;) μετά από κρίση.
3η διαχείριση: Σχολεία που έφυγε ο ο Δ/ντής πέρισυ ή πρόπερσι εφαρμογή του 1566 (επιδόματα ναι /μοριοδότηση ναι;).

Σύνταγμα, Αρθρο 4: (Ισότητα των Ελλήνων)
1. Oι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου.
2. Oι Έλληνες και οι Eλληνίδες έχουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις.

Αυτό σημαίνει ότι είτε πρέπει:
α. κατά τον ίδιο χρόνο να προκυρήσσονται όλες οι θέσεις Πανελλαδικά με εφαρμογή του Νέου νόμου για ΌΛΟΥΣ τους πολίτες.
είτε:
β. να παραταθούν οι επιλογές του νόμου του 2017 και να αναπληρώνονται οι θέσεις με τον τρόπο που έγινε πέρισυ, με ή χωρίς μοριοδότηση και επιδόματα που να είναι κοινή για όλους τους πολίτες.

Δεν γίνεται σε άλλα σχολεία να μην εφαρμόζεται ο Νέος νόμος γιατί "μπλόκαρε η πλατφόρμα" ή γιατί δεν έχουμε τις προβλεπόμενες επιτροπές και σε άλλα σχολεία να μπορούμε να τον εφαρμόσουμε ή να προτείνουμε "τρόπους" και παραλλαγές του. Οι νόμοι εφαρμόζονται σε όλους τους πολίτες ΙΣΟΤΙΜΑ.

Σε κάθε περίπτωση τα σχολεία πρέπει να έχουν ξεκάθαρο τοπίο την 1η Σεπτεμβρίου. Οι Δ/ντές και υποδ/ντές καλύπτουν πρώτοι τα ωράριά τους, σε όποιο σχολείο βρίσκονται.

 
ΑΡΗΣ
28 Ιουν 2022 08:37

ΟΙ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ.

 
ΣΩΚΡΑΤΗΣ
28 Ιουν 2022 08:35

ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΟΛΑ.ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΤΡΕΧΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.

 
ΣΩΚΡΑΤΗΣ
28 Ιουν 2022 08:32

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ,ΚΥΡΙΕ ΠΛΑΤΑΡΟ!!!

 
ΣΩΚΡΑΤΗΣ
28 Ιουν 2022 07:58

ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ;ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ;ΟΧΙ, ΦΥΣΙΚΑ.

 
φιλελεύθερος
28 Ιουν 2022 07:55

Ο ν. 4823 είναι ο καλύτερος νόμος που είχαμε ποτέ. Ο κομματικός μηχανισμός της ΝΔ αισθάνεται άβολα με τον νόμο, θα φάει τον νόμο και μαζί με τον νόμο και την Κεραμέως.

φιλελεύθερος

 
ΠΕ19
28 Ιουν 2022 00:38

@Στράτος
Σωστά !!!! Το μόνο που περιμένει το υπουργείο είναι ... Ανασχηματισμός ή εκλογές για να αποδράσει από το αδιέξοδο.
Έφτιαξε (με απίστευτη καθυστέρηση) ένα γενικά καλό νόμο.
Δεν πρόβλεψε (αφού σε γενικές γραμμές ήξερε τι θα ψηφιστεί) να ετοιμάσει την κατάλληλη υπολογιστική υποδομή και τις ομάδες εργασίας.
ΟΙ επιλογές στελεχών ήδη έχουν αναστραφεί (πρώτα οι ΔΔ(Π)Ε και μετά οι ΠΔΕ) θα μπορούσαν να έχουν αρχίσει ήδη οι επιλογές και των ΠΔΕ και να τρέχουν παράλληλα
Τώρα έχοντας πέρσι αναπληρώσει προσωρινά και πέρα από κάθε λογική τους αποχωρήσαντες Δ/ντες και υπ/ντες σχολείων έχει εγκλωβιστεί Να αναπληρώσει και φέτος τους Δ/ντες προσωρινά πάει 2η χρόνια άρα το προσωρινά = μόνιμα αδυναμία
Να προβεί σε αντικατάστασή τους με επιλογή (το σωστότερο) αλλά γιατί δεν το έκανε από πέρσι.
Να κάνει τη σειρά και να κάνει επιλογές Δ/ντων τώρα γιατί δεν το έκανε τόσο καιρό και που θα βρει συμβούλια επιλογής.
Από την άλλη οι Σχολικοί Σύμβουλοι θα επιλεγούν … σε 2-3 χρόνια όπως πάει η δουλειά
Όπως το λέει και το τραγούδι μια βροχή (εκλογές) θα μας σώσει !!!!

 
ΚΕΡΑΜΕΥΣ
28 Ιουν 2022 00:18

Η πιο ανίκανη ηγεσία που πέρασε από το Παιδείας (ever). Δεν μπορούν ούτε μια διαδικασία επιλογής να τρέξουν γρήγορα και σωστά. Κι ας κατηγορούσαν τον ΣΥΡΙΖΑ για την αδυναμία τους, να κάνουν έγκαιρα τις τότε κρίσεις. Αποδείχτηκαν πολύ χειρότεροι!

 
Πλατάρος Γιάννης
28 Ιουν 2022 00:06

Έχω στα χέρια μου επώνυμες καταγγελίες για μέγιστες αδικίες στα μετρήσιμα. Δεν ξέρω αν τα φερομενα ως θύματα το έχουν κοινοποιήσει σε όλη την Ελλάδα. Εγώ δεν τις πιστεύω τις καταγγελίες, για τον πολύ απλό λόγο ότι είναι... απιστευτες!
Αν οι αδικίες που έμαθα έστω για 1-2 περιπτώσεις έχουν κάποια αλήθεια, τότε μου φαίνεται απολύτως φυσιολογικό να μην βγουν καθόλου τα αποτελέσματα! Μέχρι την εξαγγελία των εκλογών, όπου θα αλλάξουν τα πάντα για τους επόμενους μήνες και θα ζητηθούν νέες αιτήσεις, νεεες κρίσεις, νέος νομος φέξε μου και γλυστρισα κοκ. Αυτή η εξωγήϊνη υπόθεση που διατυπώνω, εδραζεται πάνω στο "ΑΝ έχουν ίχνος αλήθειας κάποιες εκτεταμένες (μη) μοριοδοτησεις συγκεκριμενων προσόντων" .
Δεν ξέρω τελικά τι ισχύει καθώς οι καιροί είναι πονηροι.
Είναι δυνατόν να πάμε μέχρι 20 Αυγούστου έτσι;
Δεν θέλω να το πιστέψω, ακριβώς διότι είναι αδιανόητο το πολιτικό κόστος για το κυβερνητικό κόμμα.
Αδιανόητο επίσης, είναι να μην προβαίνουν σε κάποια δήλωση (στο περίπου) από το υπουργείο, αλλά... γίνεται!
Προσωπικά περιμένω μόνο την Υπουργό να μιλήσει...

 
CHRIS
27 Ιουν 2022 20:41

Ψηφιστε τους για να αξιολογηθείτε ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ.....

 
Το esos και οι προφήτες...
27 Ιουν 2022 20:04

Ενθυμείσθε το πρωταπριλιάτικο(;) δημοσίευμα του esos ότι ''παγώνουν'' οι επιλογές στελεχών;
Ε, όχι μόνο πάγωσαν, αλλά μπήκαν κανονικά στην ''κρυοσυντήρηση'' - σαν ωάρια που αναμένουν τη ''μετεκλογική'' και ''διασπερματική'' γονιμοποίηση!!!!!!

 
Είστε αγενείς!!!
27 Ιουν 2022 19:57

Λίγος σεβασμός κυρίες και κύριοι στην κ. υπουργό Παιδείας!
Αν και τριπλά εμβολιασμένη νοσεί για 2η φορά!
Αυτό λογικά σημαίνει ότι μια έστω μικρή παρατασούλα κάποιων τουλάχιστον ημερών αν όχι και ολίγων εβδομάδων θα την έχουμε και θα είναι απόλυτα δικαιολογημένη!
Αν κοντοζυγώσουμε και στις εκλογές, ε! τότε ο καλός μας Θεός ας τείνει τη δεξιά του!!!

 
@Φαίδρα Αττική
27 Ιουν 2022 19:14

Υπάρχουν αρκετοί αξιόλογοι εκπ/κοί στο σχολείο σου αλλά και στην περιφέρεια Αττικής να αναλάβουν προσωρινά την διοίκηση του σχολείου σου..Το μοναστήρι να είναι καλά..Μην γράφουμε ότι θέλουμε για τις εντυπώσεις ! ! !

Σελίδες

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.