ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ

Την άλλη Τετάρτη η ανακοίνωση των βαθμολογιών στα Ειδικά Μαθήματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα https://results.it.minedu.gov.gr Παράλληλα θα γνωστοποιηθούν οι βαθμοί στους υποψηφίους με τη διαδικασία μέσω μηνύματος στο κινητό τους τηλέφωνο (sms
Δημοσίευση: 30/06/2022
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Η ανακοίνωση της βαθμολογίας των ειδικών μαθημάτων προγραμματίζεται, από το υπουργείο Παιδείας,  να γίνει την Τετάρτη 6-7-2022, σύμφωνα με έγγραφο το οποίο στάλθηκε στα Βαθμολογικά Κέντρα. 

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους χαρακτήρες.

 Παράλληλα θα γνωστοποιηθούν οι βαθμοί στους υποψηφίους με τη διαδικασία μέσω μηνύματος στο κινητό τους τηλέφωνο (sms).

Οι Διευθυντές των Διευθύνσεων Δ.Ε. την Τετάρτη 6-7-2022 θα λάβουν από τη Διεύθυνση Ανάπτυξης Πληροφοριακών Συστημάτων, μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος, καταστάσεις σε μορφή pdf ανά Λύκειο με τους βαθμούς στα ειδικά μαθήματα, στα οποία εξετάστηκαν οι υποψήφιοι.

Οι εν λόγω καταστάσεις θα εκτυπωθούν και θα αναρτηθούν στην προθήκη ανακοινώσεων του οικείου Λυκείου, προς ενημέρωση των υποψηφίων.

Ακολουθεί το έγγραφο του υπ. Παιδείας

Η ανακοίνωση της βαθμολογίας των ειδικών μαθημάτων προγραμματίζεται να γίνει την Τετάρτη 6-7-2022. Σχετικά με την ολοκλήρωση της βαθμολόγησης και καταχώρισης της βαθμολογίας από τα Βαθμολογικά Κέντρα σας γνωστοποιούμε τα παρακάτω:

1) ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ

Η τελική καταχώριση-οριστικό κλείδωμα της βαθμολογίας θα πραγματοποιηθεί το αργότερο έως το βράδυ της Τρίτης 5-7-2022 για όλα τα μαθήματα, οπότε και θα πρέπει να έχουν αποσταλεί οι σχετικές Βεβαιώσεις Ολοκλήρωσης Οπτικού Ελέγχου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: egovexams@minedu.gov.gr της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Πληροφοριακών Συστημάτων του ΥΠΑΙΘ.

2) ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ

Για τον έλεγχο και την καταχώριση της βαθμολογίας και για τυχόν τεχνικά προβλήματα υπενθυμίζουμε τα τηλέφωνα της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Πληροφοριακών Συστημάτων του ΥΠΑΙΘ 2103443348, 2103442667, 2103443049 και το email  egovexams@minedu.gov.gr. Είναι ευνόητο ότι κάθε Β.Κ. μπορεί να ολοκληρώνει όποιο μάθημα προσφέρεται και με όποια σειρά.

3) ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΩΝ

Οι Διευθυντές των Διευθύνσεων Δ.Ε. την Τετάρτη 6-7-2022 θα λάβουν από τη Διεύθυνση Ανάπτυξης Πληροφοριακών Συστημάτων, μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος, καταστάσεις σε μορφή pdf ανά Λύκειο με τους βαθμούς στα ειδικά μαθήματα, στα οποία εξετάστηκαν οι υποψήφιοι. Οι εν λόγω καταστάσεις θα εκτυπωθούν και θα αναρτηθούν στην προθήκη ανακοινώσεων του οικείου Λυκείου, προς ενημέρωση των υποψηφίων.

Επίσης, οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους χαρακτήρες. Παράλληλα θα γνωστοποιηθούν οι βαθμοί στους υποψηφίους με τη διαδικασία μέσω μηνύματος στο κινητό τους τηλέφωνο (sms).

4) ΠΑΚΕΤΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΔΙΩΝ

Για τη διακίνηση των αποκομμάτων και των τετραδίων από τα 3 ΒΚ προς το ΥΠΑΙΘ, η οποία θα γίνει μέσω ΕΛΤΑ,  θα ακολουθήσει νεότερη εγκύκλιος.

Σχόλια (3)

 
@ ΘΑΝΑΣΗΣ
02 Ιουλ 2022 09:17

Δεν παιζει πλεον αυτο το σενάριο που λες αφου υπάρχει η ΕΒΕ, άρα πρεπει πρωτα να ΄έχουν ανακοινωθουν οι βαθμοι και μετα να ανοιξει το μηχανογραφικό. Επισης νωριτερα οι υποψηφιοι ασχολουνται με τα μαθηματά τους και δεν είναι ότι καλύτερο να τους απασχολεις με κάτι άλλο όπως η επιλογή Σχολών, που είναι ενα πολυ σημαντικο θέμα. Ας ανακοινωθούν τα αποτελεσματα τέλος Ιουλιου και θα ειμαστε ευχαριστημένοι...

 
ΘΑΝΑΣΗΣ
01 Ιουλ 2022 17:55

Επιτέλους, ας τελειώσει αυτή η παρωδία με τα μηχανογραφικά μέσα στο καλοκαίρι και σε διαφορετικές ημερομηνίες κάθε χρόνο! Ας διεξάγονται τον Απρίλιο, όπως παλιά, αφού εκείνο που λέτε ότι μετράει είναι οι προτιμήσεις των υποψηφίων...Διαφορετικά, φροντίστε ώστε οι εξετάσεις να γίνονται νωρίτερα, σε σταθερή επιτέλους ημερομηνία κάθε χρόνο, ώστε το αργότερο στις 10/7 να έχουμε ξεμπερδέψει με τις διαδικασίες.

 
Ανήσυχος εκπαιδευτικός
01 Ιουλ 2022 09:26

Το υπουργείο προ ημερών ζήτησε από τα σχολεία να δηλώσουν ποια ημέρα της εβδομάδας θα εφημερεύουν κατά τη θερινή περίοδο. Προφανώς λοιπόν γνωρίζει ότι έχουν δηλωθεί διάφορες ημέρες, ανάλογα με τις αποφάσεις κάθε σχολείου. Επομένως η απόφαση να αναρτηθούν την ερχόμενη Τετάρτη οι βαθμολογίες των ειδικών μαθημάτων, ενώ είναι βέβαιο ότι πολλά λύκεια δε θα είναι ανοιχτά αυτή τη μέρα, πώς δικαιολογείται;
Θα μου πείτε τώρα ότι ψάχνω ψύλλους στ' άχερα, όταν ήδη τα εργασιακά δικαιώματα των εκπαιδευτικών έχουν καταντήσει κουρέλι! Κι όμως, θα ήταν απλό: Γιατί άραγε ακόμη το υπουργείο δεν έχει ορίσει τις δύο τρεις συγκεκριμένες ημέρες υποχρεωτικής (επ' αμοιβή) παρουσίας του δ/ντή κι ενός ακόμη εκπαιδευτικού για την εξυπηρέτηση των μηχανογραφικών, όπως γίνεται κάθε χρόνο, ώστε μία από αυτές τις ημέρες να είναι και αυτή που θα πρέπει να αναρτηθούν οι βαθμολογίες των ειδικών μαθημάτων;

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ