ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Απίστευτο/Σύμβουλοι Εκπαίδευσης: Από τις 113 ενστάσεις έγιναν δεκτές οι 95

Μετά την οριστικοποίηση , χθες, των πινάκων των δεκτών και μη δεκτών υποψηφίων Συμβούλων Εκπαίδευσης, τα Συμβούλια Επιλογής ξεκινούν την εξέταση των φακέλων και την μοριοδότηση.
Δημοσίευση: 06/07/2022
Υπουργείο παιδείας
Alt Text: 
Υπουργείο παιδείας
Title Text: 
Υπουργείο παιδείας
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Είναι απίστευτη η είδηση που σας μεταφέρουμε για αυτό και το esos πριν τη δημοσιεύσει ζήτησε επίσημα στοιχεία από το υπουργείο Παιδείας.

Από τους 113  ενστάσεις κατά των μη δεκτών πινάκων που έγιναν υποψήφιους Συμβούλους Εκπαίδευσης  έγιναν δεκτές οι 95.

Πρόκειται, ίσως για το μοναδικό "διαγωνισμό" του υπ. Παιδείας, που γίνονται σε τέτοιο ποσοστό δεκτές ενστάσεις.

Υπενθυμίζεται πως οι  μη δεκτοί υποψήφιοι ήταν 183 υποψήφιοι για λόγους ξένης γλώσσας μη κατάθεσης άλλων  στοιχείων όπως προυπηρεσίας, Πιστοποιητικών ΤΠΕ , διδακτικής υπηρεσίας κλπ.

Έτσι, μετά από αυτή την εξέλιξη , οι δεκτοί υποψήφιοι από τους 2.185 του προσωρινού πίνακα αυξάνονται στους 2.280.

Ξεκινά η μοριοδότηση

Μετά την οριστικοποίηση , χθες, των πινάκων των δεκτών και μη δεκτών υποψηφίων Συμβούλων Εκπαίδευσης (Δείτε εδώ), τα Συμβούλια Επιλογής ξεκινούν την εξέταση των φακέλων και την μοριοδότηση.

Οι φάκελοι των υποψηφίων εξετάζονται από τα ίδια τα μέλη των Συμβουλίων Επιλογής, και όχι από υπαλλήλους του υπουργείου Παιδείας.

Η υπουργός Παιδείας Ν. Κεραμέως ήδη  αντικατέστησε   τα παραιτηθέντα μέλη  των Συμβουλίων  Επιλογής (Δείτε εδώ και εδώ).

Ωστόσο δεν ικανοποιήθηκε από το υπουργείο Παιδείας το αίτημα των Συμβουλίων Επιλογής  για νομική υποστήριξη για τη διαδικασία μοριοδότησης των υποψηφίων.

Υπηρεσιακοί παράγοντες κάνουν λόγο για μετά το Φθινόπωρο η ολοκλήρωση επιλογής των Συμβούλων Εκπαίδευσης.

Σημειώνεται ότι ενώ για τους Διευθυντές Εκπαίδευσης υπήρξε χρονοδιάγραμμα από το υπουργείο Παιδείας, το οποίο δεν τηρήθηκε, για τους Συμβούλους Εκπαίδευσης, μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάτι σχετικό.

Σχόλια (28)

 
ΑΛΑΛΟΥΜ
08 Ιουλ 2022 07:46

ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΒΡΑΔΕΩΣ-ΒΡΑΔΕΩΣ.ΜΟΝΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ

 
Μηχανοργάνωση Υπουργείου Παιδείας
07 Ιουλ 2022 11:35

Μα είναι δυνατόν να μην έχει το πολυπληθέστερο υπουργείο στο ελληνικό κράτος -είναι το υπουργείο Παιδείας, για να το έχουν όλοι υπόψη τους- έναν ψηφιακό φάκελο με τα "χαρτιά" κάθε ΜΟΝΙΜΟΥ δημοσίου υπαλλήλου που υπηρετεί σε αυτό;

Κι ας μην ενημερώνεται αυτόματα, δεν πειράζει (αυτό μας μάρανε...) - αυτά έχουν λυθεί με απλές διαδικασίες στον τομέα της μηχανογράφησης, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο Τομέα, από τη δεκαετία του '70, όταν κυκλοφόρησαν τα πρώτα εμπορικά συστήματα Βάσεων Δεδομένων.

Με μια απλή αναζήτηση (σε γλώσσα SQL) φαίνεται τί υπάρχει και τι λείπει. Αν κάτι λείπει από μια Χ αίτηση, ας δίνεται αυτομάτως μια ολιγοήμερη παράταση ώστε να προσκομιστεί και όχι να ενεργοποιούνται χρονοβόρες διαδικασίες ενστάσεων και νομικισμών. Αν υπάρχει σοβαρό κώλυμα, σε επόμενο στάδιο μπορεί να επεμβαίνει το αρμόδιο όργανο (επιτροπή ενστάσεων).

Τώρα είμαστε στο 2022, όχι στο 1982 ή το 2002:

Επιτέλους, όσοι είναι μόνιμοι εκπαιδευτικοί ας έχουν ένα προφιλ Εργαζομένου (email και κινητό τηλέφωνο για ταυτοποίηση) ώστε να μπορούν να ενημερώνουν το CV τους.

 
Σιγά μην ιδρώσουν κιόλας
07 Ιουλ 2022 10:56

@ert
"Η Παρατασέως θα τους τρέξει"??? Είναι και προπονητής στίβου, εκτός από τα μήλα και το βόλεϊ? Άντε και με μετάλλιο στους Ολυμπιακούς ταχύτητας στις κρίσεις στελεχών.
Να παραιτηθεί ΔΕΝ πρόκειται. Μη λέμε τα ίδια. Κανένας δεν το έκανε από μόνος του (τα τελευταία πολλά χρόνια) πολλώ δε μάλλον, όταν ο ίδιος ο κος Μητσοτάκης δηλώνει.... "Ενθουσιασμένος".

 
"Σάββα καφέεε"
07 Ιουλ 2022 09:29

@Θωμας Σμυρνιώτης
Το σύνολο των μη δεκτών ήταν 183. Από αυτούς, οι 113 υπέβαλαν ένσταση. Και από τις 113 ενστάσεις, οι 18 δεν έγιναν δεκτές.

 
Θωμας Σμυρνιώτης
07 Ιουλ 2022 07:52

Οι υπόλοιποι 18 που δεν έκαναν ένσταση θα μετανιώνουν τώρα.

 
ΠΕ19
06 Ιουλ 2022 23:00

Ψηφιακός μετασχηματισμός ή ο κακός μας ο καιρός
Βασικά για να γίνει ο νόμος ο καλύτερος (είναι σχεδόν) από ιδρύσεως του Ελληνικού κράτους Δάσκαλε Πλατάρε (νομίζω ότι μάλλον θα συμφωνήσετε θέλω την άποψή σας
1) ΛΑΘΟΣ μέγα η πλατφόρμα να είναι ευκαιριακή θα πρέπει ΚΑΘΕ εκπαιδευτικός (η τουλάχιστον όποιος ενδιαφέρεται) να έχει ένα “account” στη πλατφόρμα.
2) Κάθε υπηρεσιακή μεταβολή του εκπαιδευτικού θα ελέγχεται από της Δ/νσεις εκπαίδευσης και θα κατοχυρώνεται και θα οριστικοποιείται με τη σύμφωνη γνώμη του εκπαιδευτικού (verify).
3) Πτυχία θα ενημερώνονται από τις διευθύνσεις και τα ΠΥΣΔ(Π)Ε
4) Ξένες γλώσσες, πιστοποιήσεις, επιμορφώσεις θα ανεβαίνουν από τον υποψήφιο κατά την κτήση τους θα ελέγχονται από επιτροπή και θα πιστοποιούνται.
5) Ακαδημαϊκή διδασκαλία – παροχή επιμορφωτικού έργου προγράμματα θα ενημερώνονται είτε από την Δ/νση (άδεια ή ενημέρωση για έργο σε ΑΕΙ ή ΚΕΔΙΒΙΜ) αν είναι επ’ αμοιβή ή (και ειδικά την πρώτη φορά) θα πιστοποιούνται μετά από (ηλεκτρονική αίτηση του ενδιαφερομένου) από ειδική επιτροπή με δικαίωμα ένστασης
6) Συγγραφικό έργο οτιδήποτε αφορά το υπουργείο παιδείας (βιβλία ΙΕΠ-κάλλιππος – Εύδοξος ) θα γίνεται αυτόματη ενημέρωση σε περίπτωση βιβλίων (όχι διδακτικών) να αποφαίνεται ειδική επιτροπή. Για ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις να αναζητούνται και να ενημερώνονται ΑΥΤΟΜΑΤΑ με την ταυτότητα του υποψηφίου σε διάφορες βάσεις δεδομένων (πχ scopus id) Λοιπές δημοσιεύσεις με αίτηση του υποψηφίου και γνωμοδότηση επιτροπής με δικαίωμα ένστασης.
Εδώ μια ποιο αντικειμενική αντιμετώπιση θα ήταν να δοθεί παραπάνω βάρος σε δημοσιεύσεις που βρίσκονται σε διεθνής βάσεις δεδομένων (πχ scopus) αλλά και να υπολογίζεται ο αριθμός των αναφορών (citations) που έχουν καθώς και το h-index του υποψηφίου σε βάρος «δημοσιεύσεων» σε πρακτικά συνεδρίων γειτονιάς ή νομού (πχ συνέδριο ΠΔΕ κάτω ραχούλας) αλλά και μετά από εμπεριστατωμένη εισήγηση επιτροπής για την μοριοδότηση των βιβλίων άλλο το παραμυθάκι του Νηπιαγωγού και άλλο το βιβλίο που εκδόθηκε από τις Πανεπιστημιακές εκδόσεις Κρήτης ή του springer verlag.
Αν όλα αυτά γίνουν δεν θα υπάρχει ΚΑΜΙΑ καθυστέρηση δεν είναι δύσκολο και θα μπορούσε να ανοίξει η πλατφόρμα από ΤΩΡΑ για κάθε μελλοντική κρίση ο κάθε υποψήφιος θα ξέρει τα μόριά του και δεν θα έχουμε παθολογικά φαινόμενα.

 
Alex
06 Ιουλ 2022 22:10

Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι....

 
ert
06 Ιουλ 2022 21:20

@ΕΡΤ, Σιγά μην θέλει κανένα αιώνα ο καθένας. Η Παρατασέως θα τους τρέξει γιατί πλέον δεν βγαίνει ούτε βουλευτής. Πολύ πιθανόν να έχουν κάνει ήδη προεργασία. Θα δείξει. Πάντως τα ίδια λέγατε και για τους ΔΔΕ/ΔΠΕ και την Παρασκευή αναλαμβάνουν οι νέοι. Εννοείται βέβαια, #Κεραμέως-παραιτήσου.

 
Ολλανδικό παράδειγμα
06 Ιουλ 2022 20:43

Στην Ολλανδία οι απόφοιτοι με το ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΛΥΚΕΙΟΥ έχουν αυτομάτως επάρκεια στα Αγγλικά. Μάλιστα παλαιότερα, όταν άρχισε να πηγαίνει μεγάλος αριθμός φοιτητών από Ελλάδα εκεί, είχε φανεί παράξενο στους υπαλλήλους των πανεπιστημίων ότι οι Έλληνες κατάθεταν ένα ξεχωριστό πιστοποιητικό της γλώσσας από το Βρετανικό Συμβούλιο.

Αν θέλει το κράτος, δε δυσκολεύει τη ζωή των πολιτών του - έλεος πια με τις μεταφράσεις και τις σφραγίδες και το χαρτομάνι

 
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
06 Ιουλ 2022 17:46

Είναι άκρως απαραίτητη η δημοσίευση κάποιου χρονοδιαγράμματος!!!!!!
Επίσης δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση σχετικά με τη διαδικασία της συνέντευξης. Απαιτείται, τουλάχιστον για όσους συμμετέχουν για πρώτη φορά. Η τράπεζα θεμάτων είναι στο πλαίσιο του απορρήτου ή βρίσκεται κάπου αναρτημένη; Τουλάχιστον το 2011 υπήρχε ένας οδηγός για το τι επρόκειτο να ερωτηθεί ο υποψήφιος.
Τώρα πάμε "όλοι" στα τυφλά;
Ας μας ενημερώσει κάποιος που γνωρίζει σχετικά.

 
Πλατάρος Γιάννης
06 Ιουλ 2022 17:20

@ Θεολόγος Σμυρναιος
Τουλάχιστον προτείνετε κάτι, ασχέτως αν δεν έχει καμία υπόσταση. Διοτι:
Την όλη ευθύνη επιλογής την Εχει ένα όργανο. Όχι τρίτο όργανο.
Την όλη λογοδοσία (αποδέκτες μηνύσεων) την έχει ένα όργανο, το αρμόδιο.
Μία σύγχρονη πρόταση, θα ήταν να υπάρχει μόνιμο αποθετηριο προσόντων, όπως το Ι. Ε. Π., που να ελέγχονται αρμοδίως κάθε τόσο, θα επικαιροποιουνταν από τον κάτοχο και μετά ένας νόμος θα μετρούσε καποια απ αυτά.
Η παραπάνω είναι η σωστή λύση...
Η γρήγορη λύση που επιλεχθηκε, θα μπορούσε να ήταν ΆΡΤΙΑ, αν σε κάθε κουτάκι για ανάρτηση είχε πληροφορίες για το προς ανάρτηση πιστοποιητικό. Δηλ. "Πρέπει να είναι αυτό ή αυτο ή αυτό ή αυτό, που να αναφέρει σαφώς αυτό ή αυτό ή αυτό.
Εκεί ήταν η μεγάλη αποτυχία της εφαρμογής!!!
Ισοδυναμως, θα μπορούσε να συνυπάρχει μια πολυσέλιδη εγκύκλιος για όλα τα δικαιολογητικά.
Τα παραπανω ΔΕΝ συνιστούν καινοτομία. Είναι ΑΡΧΑΙΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ.
Και δεν έγιναν!...
Να είστε καλά και να καταθέτετε απόψεις, λύσεις, πράγμα που η συντριπτική πλειονότητα, ακόμα και ανωνυμα, ΔΕΝ κάνει!...

 
Παραλείψεις
06 Ιουλ 2022 16:12

Σε ποσοστό 113/180 (63%) οι ενστάσεις, δεκτές οι 95 (84%) άρα κάτι πήγε στραβά - δεν μπορεί ξαφνικά οι μισοί να αποδείχτηκαν ακατάλληλοι για μια θέση! Πόσες λεπτομέρειες και παραλείψεις πια; 5, 10, πες 20 όχι 90 τόσες!

Και να μιλήσουμε λογικά: Ποιος εκπαιδευτικός κάτω των 40 ετών δεν έχει πλέον πτυχίο στην Αγγλική (επιπέδου Proficiency) και τουλάχιστον άλλης μια ξένης γλώσσας; Σπαταλήθηκε χρόνος επειδή ασχολούμαστε με ανθρώπους άλλης εποχής.

 
Mami
06 Ιουλ 2022 15:50

Έλεος πια με την κριτική σας! Εδώ ασκούν κριτική για τη βαθμολογία από το δημοτικό! Μήπως και δεν γίνονταν παλαιότερα ενστάσεις και λάθη σε τοπικό επίπεδο?

 
@ERT
06 Ιουλ 2022 14:32

Πολλή ΈΡΤ βλέπεις....
Κάθε υποψήφιος θέλει ένα άτομο για τουλάχιστον 3-4 ώρες.
Πάνω από 5-6 τη μέρα δεν υπάρχει περίπτωση
Για τους 5 από τους 6 θα υπάρξει ένσταση
Ελάτε ξανά με τον κηδεμόνα σας το 2024

 
ΠΠ
06 Ιουλ 2022 14:07

Σας ενημερώνει μία παθούσα που βγήκε εκτός διαδικασίας μαζί με το 1/3 των υποψηφίων στην Ανατολική Μακεδονία &Θράκη γιατί δε συμπληρώσαμε το Π.Ε 70 στην αίτηση για τους πεκες. Κάναμε τρεις φορές ΄ένσταση και τις απορρίψανε όλες και όλα αυτά στις επιλογές του 2018. Ένα κουτάκι δυσδιάκριτο και αντί να τιμωρηθούν αυτοί που δημιούργησαν την αίτηση (δεν ήταν ηλεκτρονική), πετάξανε έξω το 1/3 των υποψηφίων. Και τώρα ΄ βλέπω όλες σχεδόν οι ενστάσεις είναι δεκτές, άνθρωποι που δεν κατέθεσαν πιστοποιητικά, ξενόγλωσσα ... όλοι δεκτοί. Σε αυτό το κράτος των προνομιούχων και μη προνομιούχων υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά...

 
Ασχολείται κανείς με την εκπαιδευτική ουσία;
06 Ιουλ 2022 12:50

Το υπουργείο Παιδείας έχει καταντήσει δημόσια υπηρεσία Στελέχωσης, τη στιγμή που χιλιάδες μάχιμοι εκπαιδευτικοί περιμένουν νέα βιβλία, νέες υποδομές και μόνιμους διορισμούς.

 
Ήσυχοι
06 Ιουλ 2022 12:47

Για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο, μια και δεν έχουν νομική κάλυψη.
Αλλά, αυτό σημαίνει και πολύ μεγάλη βιασύνη ή και επιπολαιότητα στην προσμέτρηση των δικαιολογητικών για δεκτούς και μη δεκτούς, τα οποία ήταν λιγοστά, και διαχειρίσιμα.
Οπότε, ας φανταστούμε τι θα ακολουθήσει όταν μπουν στα βαθιά νερά...

 
O Παλιός
06 Ιουλ 2022 12:32

Προφανώς τα μέλη των Συμβουλίων Επιλογής μετά την άρνηση του ΥΠΑΙΘ να τους καλύψει νομικά, αποφάσισαν υπό τον φόβο δικαστικών προσφυγών εκ μέρους των υποψηφίων να κάνουν δεκτά όλα τα αμφιλεγόμενα πιστοποιητικά. Αυτό δείχνει καθαρά και τη συλλογιστική που θα ακολουθηθεί στη μοριοδότηση και των λοιπών (ουκ ολίγων) αμφιλεγόμενων πιστοποιητικών των υποψηφίων. Φαντάζομαι ότι τα μέλη των Συμβουλίων Επιλογής θα περάσουν ένα "υπέροχο" καλοκαίρι επιχειρώντας να λύσουν τους μπερδεμένους Γόρδιους δεσμούς του ν. 4823/2021. Ας ανάψει ο κ. Κόπτσης ένα κερί στη Μεγαλόχαρη να μην υπάρξουν κι άλλες παραιτήσεις, γιατί τότε... [ο νοών νοείτο].

 
ΕκπαιδευτικόςΧ
06 Ιουλ 2022 12:12

95/113 Ομολογία πλήρους αποτυχίας.
Από 180 έκαναν ένσταση οι 113, χοντρικά οι μισο (50%) ί!!!!
Από τις 113 ενστάσεις ικανοποιήθηκαν οι 95 δηλαδή 84% !!!!
Ποιος μπορεί να εμπιστευτεί πλέον αυτές τις Υπηρεσίες και αυτές τις επιτροπές αξιολόγησης;
Ποιος μας λέει ότι με την αποδοχη ενστάσεων που (πιθανώς) να μην έπρεπε να γίνουν αποδεκτές, δεν μεταβάλλεται ο πίνακας, κάτι που θα εγείρει νέες ενστάσεις ή ακόμη και μηνύσεις;
Μια είναι η οδός της σωτηρίας. Οι εκλογές.

 
Ερτ
06 Ιουλ 2022 11:07

Σε 10 μέρες να έχετε τελειώσει. Πόσους φακέλους έχει κάθε συμβούλιο; Δεν προλαβαίνουν 30 την ημέρα; Αλλά από που να παραδειγματιστουν, από την Παρατασέως;

 
Νίκος
06 Ιουλ 2022 11:07

Αφού η πλατφόρμα έχει συντακτικά λάθη στις επιμέρους ερωτήσεις και δεν υπήρχαν σαφείς οδηγίες , έγιναν λάθη που αποκατέστησαν οι ενστάσεις.

 
Πλατάρος Γιάννης
06 Ιουλ 2022 10:32

Οι λόγοι με την Γλώσσα ήταν βασικά ΤΕΣΣΕΡΙΣς:
1) Δεν υπήρχε μετάφραση.
2) Δεν υπήρχε πρωτότυπο.
3) Δεν συμπεριλαμβάνετο σε κατάλογο ΑΣΕΠ.
4) Ήταν επιπέδου, πιο κάτω από το Β2.
Θεωρώ ότι έγιναν δεκτές οι:
* Όλα οκ,αλλά χωρίς μεταφραση
* Όλα οκ, αλλά χωρίς πρωτότυπο.
Δηλαδή, άλλαξαν γνώμη τα συμβούλια, ίσως ως αποτέλεσμα εσωτερικής ρυθμιστικής εγκύκλιου, όπου όμως παρόμοια εγκύκλιο στις παρούσες κρίσεις δεν έχουμε δει.
Παλιά, οι ρυθμιστικές εγκύκλιοι, αυτά ακριβώς ρυθμιζαν:
" Τα πιστοποιητικά γλωσσομαθειας, θα πρέπει:
Α) Να είναι επικυρωμένα από αρμόδιο δικηγόρο ή αρμόδια αρχή.
Β) Να είναι μεταφρασμένα.
Γ) Να συμπεριλαμβάνονται στον κατάλογο του ΑΣΕΠ.
Δ) Να κατατεθεί και το πρωτότυπο.
Αν το παραπάνω υπήρχε σε εγκύκλιο γνωστή στους υποψήφιους ΠΡΙΝ τις αιτήσεις υποψηφιότητας, υπήρχε περίπτωση να γίνουν ενστάσεις τόσες πολλές;;
Να προσέξετε ότι τα παραπάνω αφορούν ένα και μοναδικό δικαιολογητικο!
Υπήρχαν περίπου αλλά 40 είδη!
Πουθενά δεν καθορίζεται το περιεχόμενο και η μορφή τους.
Γι αυτό έγιναν 70% ενστάσεις στους υποψήφιους Δ. Ε. Νόμιζαν ότι έχουν καταθέσει το σωστό δικαιολογητικο και το συμβούλιο επιλογής νομιζε κάτι αυστηρότερο, σαφέστερο, με κάποια δομή μονοσημαντου νοήματος, χωρίς καμία αμφισημία και από τον σωστό φορέα.
Υπάρχει εγκληματική αμέλεια από το υπουργείο για μη κυκλοφορία δημόσια ρυθμιστικών εγκυκλιων, που θα έπρεπε να είναι γνωστοί τοις πάσι.
Από κάτι τέτοια, μπορεί να εικασει κάποιος, σχεδόν βάσιμα, ότι ο καλύτερος νόμος όλων των εποχών, υπονομεύθηκε εκ των ένδον, πέραν της αυτονόητης υπονόμευσής του από την συντριπτική πλειονότητα της ελληνικής κοινωνιας, διακομματικα, η οποία είναι οπαδός της μετριοκρατιας και του ρουσφετιου...
Όσοι έχουν γνήσιες ιδεολογικές αναφορές και αξίες, πρέπει να υποστηρίξουν τον πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα αυτόν νόμο και προφανώς εκ λάθους ψηφισθέντα...

 
ΜΙΑ ΠΙΟ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ ΛΥΣΗ:
06 Ιουλ 2022 10:28

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ 3 ΧΑΡΤΙΑ-ΠΥΜ-Η/Υ-Β2 ΣΕ ΕΝΤΥΠΗ ΜΟΡΦΗ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΚΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΤΟΥΣ .ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ Η/Υ ΚΑΙ Η ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΣΜΥΡΝΑΙΟΣ
Δ/ΝΤΗΣ 1ου ΓΕΛ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ

 
Διευθυντής
06 Ιουλ 2022 10:00

Περιμένουμε τώρα από τον γνωστό αναλυτή να μας κοινοποιήσει την τυπική απόκλιση και αυτής της κατανομής.

 
Πιτσιφλής , Αστροφυσικός
06 Ιουλ 2022 09:54

Χρονοδιαγράμματα!...
Ο χρόνος είναι σχετικός, οι σύμβουλοι που βλέπετε είναι μια εικόνα του παρελθόντος. Έχουν δίκιο οι ''υπηρεσιακοί παράγοντες'', αρκεί να είναι του παρόντος!
''Είναι η τρέλα μου ατού του τη φυλάω του κόσμου αυτού...''

 
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ
06 Ιουλ 2022 09:51

Ας μας πει κάποιος υπεύθυνα πως γίνεται και ικανοποιήθηκε το 90% των ενστάσεων? Αυτό είναι πρωτοφανές. Υπάρχουν ευθύνες? Μήπως ορισμένα συμβούλια δέχθηκαν δικαιολογητικά εκ των υστέρων? Αλλιώς το εύλογο συμπέρασμα είναι ότι είχαν κάνει λάθος κατά 90%. Φυσικά και θα υπάρξουν ένδικες καταστάσεις. Πώς, για παράδειγμα, υποψήφιος είχε απορριφθεί γιατί δεν είχε καταθέσει το πρωτότυπο πιστοποιητικό της ξένης γλώσσας και τώρα έγινε δεκτός?

 
Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία
06 Ιουλ 2022 09:49

Πιστεύω ότι τους αρχικούς πίνακες τους έβγαλαν διοικητικοί υπάλληλοι-γραμματείς των Συμβουλίων, ενώ τις ενστάσεις τις εξέτασαν τα ίδια τα μέλη των Συμβουλίων. Κάτι άλλο δεν μπορώ να σκεφτώ-φανταστώ.
Όσο για το "Απίστευτο" του τίτλου, το μόνο που θα μου φαινόταν πια απίστευτο μετά από 3 χρόνια Κεραμέως-Μητσοτάκη, θα ήταν η εμφάνιση εξωγήινων. Ελπίζουμε πάντα όμως....

 
Σου λέει
06 Ιουλ 2022 09:41

"...αυτός που κάνει την ένσταση και πιστεύει ότι θίγεται, άμεσα μπορεί να με πάει στα δικαστήρια, αυτός που θίγεται έμμεσα από την επιλογή μου μπορεί να με πάει και έμμεσα στα δικαστήρια;;; ε, ας με πάει... σιγά μη με πάει...". Να μην εκπλησσόνται όμως οι του χώρου. Πόσο άκυρα 17αρια, 18αρια, 19αρια και 20αρια πέφτουν σωρηδόν ακριβώς για να μην ακούει κανείς την ατέλειωτη μουρμούρα των γονιών μαζί με τις ακοστολόγητες απειλές τους; Πόσο διαφορετικό είναι αυτο; (Απ: Καθόλου)

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.