ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ

Υλοποίηση Προγράμματος Σπουδών Δια Βίου Μάθησης με τίτλο: «Uni Myofascial Training – (Μυοπεριτονιακή Προπόνηση) για Πρόληψη και Διαχείριση Μυοσκελετικών Προβλημάτων» από το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Δ.Π.Θ.

Δημοσίευση: 20/07/2022
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Δ.Π.Θ. διοργανώνει το Επιμορφωτικό Πρόγραμμα με τίτλο: «Uni Myofascial Training – (Μυοπεριτονιακή Προπόνηση) για Πρόληψη και Διαχείριση Μυοσκελετικών Προβλημάτων» από τον Οκτώβριο 2022 έως τον Δεκέμβριο 2022.

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε πτυχιούχους ΤΕΦΑΑ (Ελλάδας ή Εξωτερικού), υλοποιείται εξ αποστάσεως (σύγχρονη και ασύγχρονη εκπαίδευση) και εφόσον υπάρξει επιτυχής παρακολούθηση και αξιολόγηση, οδηγεί στην απόκτηση Πιστοποιητικού Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης 90 ωρών που αντιστοιχούν σε 3 Πιστωτικές Μονάδες/ECTS.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων: 15/09/2022

Για περισσότερες πληροφορίες: https://kedivim.duth.gr/

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ