ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ

Διορισμοί: Σήμερα η ανακοίνωση των ονομάτων των 8.586 νεοδιοριζόμενων εκπαιδευτικών

Αναπληρωτές: Στις 26 Αυγούστου θα ανακοινωθούν τα ονόματα των αναπληρωτών εκπαιδευτικών σε ποιες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης προσλαμβάνονται
Δημοσίευση: 02/08/2022
Υπουργείο παιδείας
Alt Text: 
Υπουργείο παιδείας
Title Text: 
Υπουργείο παιδείας
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Σήμερα Τρίτη (σ.σ. ο προγραμματισμός να ανακοινωθούν χθες Δευτέρα δεν  πραγματοποιήθηκε) αναμένεται να κοινοποιηθούν από το υπουργείο Παιδείας στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τα ονόματα των  8.586  εκπαιδευτικών οι οποίοι διορίζονται ως μόνιμοι.

Εφόσον ανακοινωθούν σήμερα τα ονόματα, οι νεοδιοριζόμενοι θα κληθούν  από   3 έως 7 Αυγούστου  να υποβάλουν δήλωση  στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης  των εκπαιδευτικών περί αποδοχής ή μη αποδοχής διορισμού τους.

Επίσης θα γίνει  καταγραφή των νεοδιορισθέντων στα Μητρώα Ανθρωπίνου Δυναμικού των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Από τις 8 έως τος 11 Αυγούστου θα δημοσιευθούν στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης τα ονόματα των εκπαιδευτικών , οι οποίοι διορίζονται στις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να παρουσιαστούν στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης 17 έως 24 Αυγούστου. στο χρονικό αυτό διάστημα θα ορκιστούν και θα αναλάβουν    υπηρεσία.

Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί

Μέχρι 16 Αυγούστου οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης θα πρέπει να καταχωρίσουν τα κενά εκπαιδευτικών των σχολείων.

Από 17 έως 19 Αυγούστου ο Περιφερειακοί Διευθυντές θα πρέπει να εγκρίνουν τις εισηγήσεις των κενών  των Διευθυντών Εκπαίδευσης

Στις 26 Αυγούστου θα ανακοινωθούν τα ονόματα των αναπληρωτών εκπαιδευτικών σε ποιες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης προσλαμβάνονται.

Το διήμερο 27 και 28 Αυγούστου  ο προσληφθέντες αναπληρωτές θα πρέπει να δηλώσουν τα σχολεία στα οποία προτιμούν να τοποθετηθούν.

Σχόλια (13)

 
@ για γραπτό έλεγε η Κεραμέως...
02 Αυγ 2022 10:33

Τι λες, μπορεί ένας τρίωρος διαγωνισμός να αντικαταστήσει τόσες εξετάσεις, προπτυχιακές και μεταπτυχιακές και γλώσσες και διδακτορικά κλπ,κλπ; Επειδή μιλάς για αξιοκρατία ....

 
Giorgos Gkioulekas
02 Αυγ 2022 09:25

Ορκομωσία και ανάληψη υπηρεσίας στη Διεύθυνση που εξυπηρετεί τον καθένα πανελλαδικά Αύγουστο μήνα. Ηλεκτρονική ταχυδρομική αποστολή των δικαιολογητικών εκεί που πρέπει την ώρα που πρέπει. Φυσική παρουσία 1/9 μια και καλή στη Δ/νση - Σχολείο τοποθέτησης. Απλά πράγματα ρε παιδιά. Τόσο δύσκολο είναι; Ίδιο είναι και το Υπουργείο και ο όρκος.

 
Για γραπτό έλεγε η Κεραμέως
02 Αυγ 2022 09:12

όμως άλλους 8.500 διόρισε με το νόμο που θα καταργούσε. Ζήτω η αριστεία και η αξιοκρατία της ΝΔ...

 
@@Ελένη
02 Αυγ 2022 09:08

Εννοείς να μαζευτεί όλη η Ελλάδα στην Αθήνα για να αναλάβει υπηρεσία;;;
Μένεις Αθήνα και λες ότι σε βολεύει καλοκαιριάτια!!!

 
Σπυρίδων
01 Αυγ 2022 22:36

Το "δίκαιο" όπως λες Ελένη θα ήταν ,σε μια ευνομούμενη Πολιτεία που οι Θεσμοί κ το κράτος της έχουν συνέχεια ,συνέπεια και ισονομία ,αφού θέσπισε ,με μεγάλη πλειοψηφία του Κοινοβουλίου της ,ως καταλληλότερη ,αρτιότερη και δικαιότερη διαδικασία πρόσληψης του Εκπαιδευτικού της προσωπικού ,την γραπτή διαγωνιστική διαδικασία σε πανελλαδικό επίπεδο για τους υποψηφίους λειτουργούς της Πρωτοβάθμιας κ της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης να επιλέξει από τους πίνακες των επιτυχόντων εκπαιδευτικών και ΟΧΙ να έχει "πίνακες " οι οποίοι ισχύουν για δύο μόνο χρόνια και άνθρωποι σαν την ελαχιστότητά μου που έχουν πετύχει ,αποδεικνύοντας τις γνώσεις τους τόσο στο Γνωστικό τους αντικείμενο ΟΣΟ και στα διδασκόμενα ως δεύτερες κ τρίτες αναθέσεις ,στο κρίσιμο τομέα της Διδακτικής και στην Ψυχοπαιδαγωγική τους επάρκεια, για ΔΥΟ(2) φορές καταναλώνοντας πάνω από ένα χρόνο στο διάβασμα ,να μένουν εκτός διορισμών γιατί μάλλον θα . . ."ξέχασαν" αυτά που ήξεραν όπως λέει η γνώμη της αγνοούσης μάζας !!!
ΑΝ ήταν έτσι ,τότε ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ κάθε 5 ή 10 χρόνια να επανεξετάζονται ΟΛΟΙ όσοι έχουν διπλώματα ξένων γλωσσών,γνώσεων Η/Υ ,παιδαγωγικής επάρκειας ,επικαιροποίησης του . . .πτυχίου ,επικαιροποίηαης / ανανέωσης του διπλώματος οδήγησης κ επικαιροποίησης με κατάλληλα ψυχομετρικα τεστ ,της συναισθηματικής κ ψυχολογικής υγείας των κατεχόντων τα παραπάνω πτυχία ,διπλώματα ,άδειες , πιστοποιητικά ΑΛΛΆ τότε θα έπαυε η επαίσχυντη κ ντροπιαστική ψηφοθηρία ,για την παραπάνω "Πολιτεία" που αναφερθήκαμε !!!!
Άρα "έγινε πράξη " ΧΩΡΊΣ να είναι δίκαιο

 
διαρροές
01 Αυγ 2022 22:07

αλλά όχι ονόματα, πάλι απρόοπτο κ. ΓΓ;;;;;

 
Πέτρος
01 Αυγ 2022 19:35

Συγχαρητήρια και σιδεροκέφαλοι!
Μόλις γράφουν εφημερίες και λένε στις ειδήσεις ότι αναπροσαρμόστηκαν προς τα πάνω οι τιμές στο ρεύμα και θα διατηρηθούν ή θα αυξηθούν και το 2023 και βλέπουμε...μήπως να ανακοινωθούν και τίποτα αυξήσεις στις αποδοχές των εκπαιδευτικών;

 
Πάνος
01 Αυγ 2022 18:46

Άντε ρεεεεεε είπατε μεσημέρι. Και βράδιασε…. Ξυπναααααατεεεεε πήξαμε τα γάλατα

 
ΠΕ800
01 Αυγ 2022 18:31

Γενικά όποιος βλέπει καθαρά την κατάσταση και είναι στην εκπαίδευση τις τελευταίες δεκαετίες, οφείλει να αναγνωρίσει στη σημερινή πολιτική ηγεσία αλλά και στις σχετικές υπηρεσίες του ΥΠΑΙΘ ότι κάνουν καλή δουλειά στο θέμα της διαχείρισης του εκπαιδευτικού προσωπικού (διορισμοί, μεταθέσεις, αναπληρωτές κλπ). Το καλό να λέγεται....

 
@ ΕΛΕΝΗ
01 Αυγ 2022 17:58

Συμφωνώ μαζί σας!
Έχω μια απορία όμως. Γιατί το ΥΠΑΙΘ δε κάνει το ίδιο τις προσλήψεις, να παρουσιαστούν όλοι εκεί και να ορκιστούν παρά τους στέλνει δεξιά αριστερά στις ΔΔΕ. Να παρουσιαστούν και να ορκιστούν, οι υπάλληλοι του ΥΠΑΙΘ να καταχωρήσουν τα στοιχεία τους στις πλατφόρμες και 1η Σεπτεμβρίου να παρουσιαστούν στις ΔΔΕ ή στα σχολεία που διορίστηκαν, έχοντας έτοιμο και τον ηλεκτρονικό τους φάκελο.
Γιατί δεν γίνεται έτσι; Να αποδείξει στην πράξη τα ΄όσα λέτε

 
Εφη
01 Αυγ 2022 17:02

Έπρεπε να προηγηθουν οι αποσπάσεις/ μεταθέσεις των νεοδιοριστων 2021 . Για αυτό ουτε λογος από κανέναν. Σαν να μην υπήρξαν. Ουτε καν αναφέρθηκαν. Ντροπή ντροπή ντροπή

 
ΕΛΕΝΗ
01 Αυγ 2022 14:59

ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΣΤΟ ΥΠΑΙΘ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΤΗΝ ΕΠΙΣΠΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΌ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΑΚΡΙΒΟΥΣ ΧΡΟΝΟΔΙΆΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ. ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΣΥΝΗΘΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΊ ΚΑΘΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. ΤΕΛΟΣ

 
Ήταν δίκαιο έγινε πράξη
01 Αυγ 2022 14:55

Το καλύτερο δώρο! Και διακοπές και προσλήψεις !

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ