ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

Μετά τα λάθη το υπ.Παιδείας έστειλε στο ΑΣΕΠ νέους διορθωμένους πίνακες κατάταξης και απορριπτέων εκπαιδευτικών της Προκήρυξης 3ΕΑ/2022-Νέα προθεσμία υποβολής ενστάσεων

Τεχνικό πρόβλημα κατά την εξαγωγή των δεδομένων από το Ο.Π.ΣΥ.Δ., επικαλέστηκε το υπουργείο Παιδείας
Δημοσίευση: 02/08/2022
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Το υπουργείο Παιδείας απέστειλε σήμερα στο ΑΣΕΠ νέους διορθωμένους πίνακες κατάταξης (Β΄ και επικουρικός) και απορριπτέων εκπαιδευτικών της Προκήρυξης 3ΕΑ/2022, μετά τα λάθη που διαπιστώθηκαν στα αποτελέσματα τα οποία ανακοινώθηκαν χθες.

Για τα  λάθη αυτά το υπουργείο Παιδείας επικαλέσθηκε Τεχνικό πρόβλημα  κατά την εξαγωγή των δεδομένων από το  Ο.Π.ΣΥ.Δ.

Τα λάθη αφορούν στο κριτήριο του Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών.

Το ΑΣΕΠ θα προβεί σε έκδοση νέων πινάκων με νέα προθεσμία υποβολής ενστάσεων

Ακολουθεί η νέα ανακοίνωση του ΑΣΕΠ

Γνωστοποιείται ότι λόγω τεχνικού προβλήματος κατά την εξαγωγή των δεδομένων από το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (Ο.Π.ΣΥ.Δ.) του Υ.ΠΑΙ.Θ., απεστάλησαν εκ νέου στο ΑΣΕΠ από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, τα στοιχεία που αφορούν στο κριτήριο του Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών, στο πλαίσιο της Προκήρυξης 3ΕΑ/2022 (ΦΕΚ 20/18.4.2022/τ.ΑΣΕΠ).

Κατόπιν επεξεργασίας αυτών, το ΑΣΕΠ θα προβεί σε έκδοση νέων πινάκων με νέα προθεσμία υποβολής ενστάσεων.

Λάθη στους πίνακες προσλήψεων εκπαιδευτικών- Διευκρινίσεις ζήτησε το ΑΣΕΠ από το υπουργείο Παιδείας

Λάθη διαπιστώθηκαν στους  προσωρινούς αξιολογικούς  πίνακες κατάταξης (Β΄ και επικουρικός) και απορριπτέων εκπαιδευτικών της Προκήρυξης 3ΕΑ/2022, οι οποίοι ανακοινώθηκαν χθες το μεσημέρι .

Ετσι το ΑΣΕΠ αναγκάστηκε να ζητήσει διευκρινίσεις από το υπουργείο Παιδείας.

Τα λάθη  αφορούν στη μοριοδότηση του δεύτερου τίτλου μεταπτυχιακών σπουδών.

Ακολουθει η ανακοίνωση του ΑΣΕΠ
 

"Σε σχέση με ερωτήματα που τέθηκαν από υποψηφίους της Προκήρυξης 3ΕΑ/2022 (τα προσωρινά αποτελέσματα της οποίας αναρτήθηκαν το μεσημέρι) και αφορούν στη μοριοδότηση του δεύτερου τίτλου μεταπτυχιακών σπουδών, ανακοινώνεται από το ΑΣΕΠ ότι ζητήθηκαν προ ολίγων ωρών διευκρινίσεις από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ως προς τα στοιχεία του γραμμογραφημένου αρχείου που απεστάλη στο ΑΣΕΠ στις 15 Ιουλίου 2022. Μόλις ληφθούν αυτές οι διευκρινίσεις (αναμένονται το αργότερο αύριο), το ΑΣΕΠ θα επανέλθει με νέα ανακοίνωση και εφόσον συντρέχει λόγος θα εκδώσει αναμορφωμένους, ως προς το κριτήριο αυτό, πίνακες".

Σχόλια (1)

 
ΑΥΤΟΓΚΟΛ
03 Αυγ 2022 15:39

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.