ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ

Νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί: Οδηγίες του υπ. Παιδείας προς τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης

Η αποστολή των ζητούμενων στοιχείων πρέπει να γίνει το αργότερο έως την Δευτέρα 8.8.2022
Δημοσίευση: 03/08/2022
Υπουργείο παιδείας
Alt Text: 
Υπουργείο παιδείας
Title Text: 
Υπουργείο παιδείας
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία διορισμού των εκπαιδευτικών με τη δημοσίευση περίληψης της σχετικής απόφασης στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, το υπουργείο Παιδείας    απέστειλε  οδηγίες προς τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, σύμφωνα με τις οποίες:

Α.   Είναι απαραίτητος ο αριθμός βεβαίωσης εγγραφής στο Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού Ελληνικού Δημοσίου και ο αριθμός βεβαίωσης ΔΙΠΑΑΔ (στοιχεία τα οποία αντλούνται από το Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού) για κάθε διοριστέο εκπαιδευτικό.

Β. Κατόπιν των ανωτέρω, καλούνταιοι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης να εγγράψουν στο σύστημα της απογραφής (https://apografi.gov.gr/) τους διοριστέους  , που διορίζονται στην οικεία  Δ/νση  και στη συνέχεια να αποστείλουν /επιστρέψουν συνημμένα αρχεία excel   με συμπληρωμένα τα ζητούμενα στοιχεία/κελιά (ήτοι τον αριθμό βεβαίωσης εγγραφής στο ΜΑΔ και τον αριθμό βεβαίωσης ΔΙΠΑΑΔ) για το σύνολο των εκπαιδευτικών που διορίζονται σε περιοχές της  οικείας Δ/νσής  

Η αποστολή των ζητούμενων στοιχείων πρέπει να γίνει το αργότερο έως την Δευτέρα 8.8.2022.

Σχόλια (1)

 
εντωμεταξύ κάποιες έκαναν τα δικά τους
03 Αυγ 2022 13:16

σφαίρα το υπαιθ. μόνο με αυτά ασχολείται - ένα θέμα τη φορά ΟΛΟΙ - και όλα τα άλλα πάνε πίσω. καλά, κάθε υπηρεσία δεν ασχολείται με κάποιο θέμα και δεν είναι έτοιμη;

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ