ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Παράταση απόσπασης κληρικών-εκπαιδευτικών ανά Συντονιστικό Γραφείο Εκπαίδευσης Εξωτερικού

Δημοσίευση: 04/08/2022
Υπουργείο παιδείας
Alt Text: 
Υπουργείο παιδείας
Title Text: 
Υπουργείο παιδείας
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Την παράταση απόσπασης κληρικών-εκπαιδευτικών ανά Συντονιστικό Γραφείο Εκπαίδευσης Εξωτερικού, για το σχολικό έτος 2022-2023 χωρίς επιμίσθιο, ύστερα από αίτησή τους, υπέγραψε η υπουργός Παιδείας Ν. Κεραμέως.

Στους αναφερόμενους στην παρούσα απόφαση κληρικούς-εκπαιδευτικούς θα καταβάλλονται μόνο οι τακτικές αποδοχές τους στην Ελλάδα, χωρίς το ειδικό επιμίσθιο εξωτερικού.

Το αντίτιμο των εισιτηρίων οριστικής επιστροφής στην Ελλάδα των ιδίων και των προστατευομένων μελών της οικογένειάς τους θα καταβληθεί, εφόσον δεν έχει καταβληθεί κατά το παρελθόν.

Οι ανωτέρω, χωρίς άλλη ειδοποίηση, οφείλουν να παρουσιασθούν στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης στην Ελλάδα, όπου υπάγονται και να αναλάβουν υπηρεσία μετά τη λήξη της παράτασης της απόσπασής τους.

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ