ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ

Κριτήρια και διαδικασίες επιλογής Διευθυντών κάθε δομής εκπαίδευσης και κατάρτισης στα Καταστήματα Κράτησης

Δημοσίευση: 05/08/2022
Υπουργείο παιδείας
Alt Text: 
Υπουργείο παιδείας
Title Text: 
Υπουργείο παιδείας
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Δημοσιεύθηκε στην   Εφημερίδα της Κυβέρνησης η απόφαση η οποία ορίζει τα κριτήρια και τις  διαδικασίες επιλογής Διευθυντών κάθε δομής εκπαίδευσης και κατάρτισης στα Καταστήματα Κράτησης και στο Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Βόλου.

Σχόλια (4)

 
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ
06 Αυγ 2022 01:57

Για όλα τα ΣΔΕ (κανονικά και καταστημάτων κράτησης) και τα ΔΙΕΚ οι προκηρύξεις επιλογής στελεχών θα έπρεπε να βγαίνουν ταυτόχρονα και όχι με διαφορά χρόνων. Κάποιοι έχουν παγιδευτεί στα ΣΔΕ ή στα ΔΙΕΚ ως στελέχη και ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα νέας υποβολής αίτησης για κινητικότητα επειδή είναι σε θητεία σε δομές της ΓΓΕΕΚΔΒΜΝ. Αυτό είναι άδικο σύμφωνα με τη νομοθεσία και τους συνδικαλιστές μας. Όλοι που έχουν τα προσόντα ας υπηρετούν ως στελέχη σε δομές ΣΔΕ ή ΔΙΕΚ θα πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν νέα αίτηση για τα ΣΔΕ καταστημάτων κράτησης διότι λόγω μη συγχρονισμένου τρόπου έκδοσης των προκηρύξεων κάποιοι έχουν παγιδευτεί ως στελέχη σε δομές που ίσως δεν επιθυμούν ή δεν τους συμφέρει πλέον. ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΤΕΣ…. ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ δεν είναι σωστός και σύννομος ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΜΕ ΘΗΤΕΙΑ ΣΕ ΔΟΜΕΣ ΤΗΣ ΓΓΕΕΚΔΒΜΝ , ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΝΕΑ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΓΙΑ ΔΟΜΕΣ ΣΔΕ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΚΛΠ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ . Όλοι έχουν τα ίδια δικαιώματα και υποχρεώσεις αναφέρει το Σύνταγμα και είναι ίσοι απέναντι στους νόμους και τις διατάξεις.

 
φωτογραφική
05 Αυγ 2022 09:51

για αναπληρωτές διευθυντές ειδικά (και κάθε τυχαίο που ωφελήθηκε) , προβληματική μοριοδότηση προσόντων . επανήλθε δηλαδή ο συντονιστής ; με τον νόμο του 2020 καταργήθηκε υποτίθεται (για διαβάστε κκ της ΓΓ ) . είναι επαρκής θεσμός; υποδιευθυντές θα έχει ; τότε γιατί έχουν σδε με 2-3-4 τμήματα; παρανοϊκές αποφάσεις !

 
Οποιαδήποτε διοικητική εμπειρία δεν μοριοδοτείται
05 Αυγ 2022 09:06

Οποιαδήποτε διοικητική εμπειρία δεν μοριοδοτείται και ως διδακτική εμπειρία για την ίδια χρονική περίοδο : ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΑ ΣΔΕ κανονικότατα !

 
για υποδιευθυντές ;
05 Αυγ 2022 09:05

δεν έχει;

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.