Προκήρυξη 3ΕΑ/2022: Ορθή επανάληψη πίνακα ΠΕ11 Φυσικής Αγωγής

05/08/2022

Άκουσε το άρθρο

Τον κύριο πίνακα κλάδου ΠΕ11 Φυσικής Αγωγής, σε ορθή επανάληψη, εξέδωσε σήμερα το ΑΣΕΠ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Σχόλια (4)

ΔΗΜΗΤΡΑ
|

Η κατάσταση έχει ξεφύγει πλήττεται το κύρος του ΑΣΕΠ και του υπουργείου για ακόμη μια φορά και να σταματήσει άμεσα. Πρόκειται για καταστρατήγηση του ΦΕΚ και πρέπει να πάρουν θέση η ΟΛΜΕ και η ΔΟΕ .

Θα γίνει, ΚΑΙ της επανάληψης?
|

@ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Δηλαδή θα έχουμε ορθή επανάληψη της ορθής επανάληψης, εκτός κι αν ξαναγίνει επανάληψη στα λάθη! Βρε τί πάθαμε από την πολύ την αριστεία και τις επαναλήψεις της!

Νίκος
|

Δυστυχώς και σ' αυτόν τον πίνακα στην περίπτωση τη δική μου δεν υπάρουν τα 8 μόρια της ειδικότητας ειδικής φυσικής αγωγής

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
|

Μια ακόμη ενέργεια που πλήττει το κύρος του ΑΣΕΠ.
Στην συγκεκριμένη ορθή επανάληψη έγινε λάθος με μοριοδότηση στα κριτήρια των Ακαδημαϊκών προσόντων - Μεταπτυχιακός τίτλος και την ειδικότητα και το 2ο μεταπτυχιακό ενώ στην ρούμπρικα της προκήρυξης αναφέρεται ή το ένα ή το άλλο θα πρέπει να ληφθεί υπόψη. Επίσης με την μοριοδότηση και των δύο το σύνολο των μορίων είναι πάνω από 120. Δεν τα βλέπει κάποιος αυτά πριν προβεί στην ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ!!!
ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
Δεύτερος μεταπτυχιακός τίτλος ενός (1) τουλάχιστον ακαδημαϊκού έτους ή ειδικά για τον κλάδο ΠΕ11 με κωδ. τίτλου 251 πτυχίο με κύρια ειδικότητα «Ε.Α.Ε.» ή «Ειδική Φυσική Αγωγή» ή «Ειδική Φυσική Αγω-
γή-Θεραπευτική Γυμναστική» ή «Προσαρμοσμένη Φυσική Αγωγή» ή «Προσαρμοσμένη Κινητική Αγωγή» ή «Άσκηση σε χρόνιες παθήσεις και Αναπηρία»
Οκτώ (8) μονάδες

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ